Zo fier op mijn ventje!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Alie, Kaleo & HajiAlie, Kaleo & Haji

honden foto van Alie, Kaleo & Haji

A-hum, veel mensen zullen het hier denk ik wel niet mee eens zijn, maar mijn pupseltje Haji slaapt lekker bij mij in bed. Samen met zijn grote broer. Zodra Haji 's nachts zindelijk is verkassen ze samen naar beneden en kunnen ze lekker samen slapen. Zolang Haji zijn grote broer maar bij hem is, vind Haji alles best, lekker makkelijk dus straks. De bench gebruik ik alleen als ik een boodschap moet doen en liever niet heb dat Haji de boel gaat slopen O-)

In ieder geval, Haji is hier vanaf het weekend. Voor het slapen gaan nog even een wandeling met grote broer Kaleo en voor de zekerheid achter nog even een plasje laten doen als ik me heb omgekleed voor de nacht. En meneer blijft heerlijk de hele nacht doorronken ;-) 's Morgens als ik eraf moet meteen Haji buiten weer een plasje laten doen en dat gaat super! Ik ben er inmiddels achter dat dit echt 'meteen' moet en ik me dus niet eerst moet gaan aankleden want dan gaat het mis O-)

Hij wordt helemaal geprezen en beloond als hij buiten wat doet. Inmiddels weet ik ook dat ik hem na zijn eerste plasje en zijn eerste maaltijd tussendoor nog even een paar keer buiten moet zetten voor zijn eerste poepje. Meneer geeft namelijk nog niet aan dat hij zijn behoefte moet doen en doet dat dan ook prinsheerlijk gewoon binnen ;-)

Ik ben zo trots op dit kleine mannetje!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zo fier op mijn ventje!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel JudithJudith 3 doggies

honden foto van Judith

Fijn dat het zo goed gaat samen! En lekker bij jou in bed laten slapen hoor, zijn jou hondjes toch ;-)

honden page profiel Alie, Kaleo & HajiAlie, Kaleo & Haji

honden foto van Alie, Kaleo & Haji

Ja, en ik vind het zelf ook heerlijk en lekker gezellig ;-)

Over het algemeen gaat het echt heel goed tussen Kaleo en Haji, maar grote broer kan af en toe ook snauwen hoor! Of beetje te ruw spelen. Maar goed, dat hoort erbij zal ik maar denken ;-)

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Wel ik heb 4 honden en aardige rassen dus dan wordt het wel hee druk in bed ;-) maar vind het heerlijk als man weg is voor werk om bij ze in de kamer te slapen en op een of andere manier komen ze niet bij mij liggen wss te warm :( 
Heerlijk als het goed gaat tussen honden toch? en idd een snauw hoort er zo nu en dan bij ... ze praten in ieder geval met elkaar :-) 

Geniet lekker van je hondjes

honden page profiel AnnemiekeAnnemieke 3 doggies

honden foto van Annemieke

Haha, wat een leuk verhaal. Kon mijn mannetje maar in bed slapen bij me, ik denk alleen dat ik dan geen gezicht meer over heb, hij is nogal bijtgraag, zucht! Lijkt me heerlijk, knuffelen. Ik lees overigens dat je de bench alleen gebruikt voor boodschappen en om slopen te voorkomen; hoe heb je voor elkaar gekregen dat ze overdag in de kamer slapen? Haha, ik zou dat zo graag willen. Mijn pup sliep in het begin altijd heerlijk in de kamer, maar na een paar weken vond hij het tijd worden dat hij gewoon stoer de hele dag wakker blijft, tenzij ik hem in de bench zet. Ik probeer het weleens hoor, hem lekker buiten de bench laten, maar slapen doet hij niet.

honden page profiel Ellen, Shadow, Lilly en FlameEllen, Shadow, Lilly en Flame 3 doggies

honden foto van Ellen, Shadow, Lilly en Flame

hahaha wat een schattig hondje! die foto is om te smelten! Hier ook een pup van 4 maand, ik doe het precies zoals jij! Nu begint Flame zich te melden als hij naar buiten wil, blaffen of bij de deur staan! Duurde bij hem even voor hij zindelijk is, hij is nu vanaf vrijdag al droog in huis! Succes nog met zindelijk maken!! Geduld wordt beloond :-)

honden page profiel Alie, Kaleo & HajiAlie, Kaleo & Haji

honden foto van Alie, Kaleo & Haji

Om eerlijk te zijn... ik heb geen flauw idee! Kaleo heeft wel als pup een tijdlang gebruik gemaakt van de bench om in te slapen. Maar dat was zo'n nylon reisgeval en was binnen een paar maanden tijd gesloopt en ik had geen zin om een bench aan te schaffen. Ik heb dat toen een tijdje aangekeken en Kaleo bleek geen sloper te zijn of te worden maar sliep heerlijk in de bank of op zijn kussen. Nu met Haji erbij, tja, als grote broer in de bank of op het kleedje slaapt, vind Haji het gezellig om daar ook bij te gaan liggen. Of hij komt mij opzoeken ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zo fier op mijn ventje!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Jack
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^