Gastgezinnen Gevraagd ..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Liefde voor honden Liefde voor honden

honden foto van Liefde voor honden

Wij zoeken gastgezinnen maar ook adoptanten voor zowel pups, als volwassen honden.
De honden komen uit Spanje, ze zijn namelijk gered uit de hel van Cuenca en tijdelijk in een ander goed asiel ondergebracht in Spanje. 

Mocht u geïnteresseerd zijn dan nemen wij contact met u op. U krijgt dan een intakeformulie toegestuurd. Nadat u het formulier ingevuld hebt teruggestuurd kan het zijn dat we u op afspraak een bezoekje komen brengen. 
Aan de hand van de intake kunnen wij zien welke hond het best bij u past, dit uiteraard in overleg met u. 
Nadat de intake is ingevuld kan het een paar dagen tot een paar weken duren voordat wij een geschikte hond hebben kunnen redden. De tijdsduur is ook afhankelijk of de hond alle entingen heeft gehad (anders is het 3 weken wachten) in Spanje en of de hond in staat is om te reizen. 
Een maal bij u thuis gekomen zal de hond moeten wennen aan de dagelijkse gang van zaken zoals stofzuigen, wandelen aan de riem enzovoort.
Maar ook voldoende rust is vooral in het begin erg belangrijk voor de hond.

Gastgezin zijn is erg leuk en liefdevol en dankbaar werk. Het mooist is al je de hond helemaal ziet opbloeien en hem dan met zijn nieuwe baasje kwispelend ziet weglopen.

Hier doen wij het allemaal voor: de honden krijgen een nieuwe kans, ze laten voelen hoe het voelt om lief te hebben, de aai over de bol, een lekkere wandeling maken, de geruststelling dat er iedere dag lekkere brokken en vers water te staan. Het staartje te zien kwispelen omdat hij of zij zo blij is dat het is gered uit de hel van Cuenca, waar geen vooruitzicht is.

Natuurlijk zijn de hondjes van de noodzakelijke entingen voorzien, gechipt en zijn ontwormt en hebben een Europees paspoort.
Wij hopen dat u nadat u dit heeft gelezen u er serieus over nadenkt om gastgezin bij ons te worden.

Wilt u zich aanmelden voor gastgezin zijn stuur dan een mailtje naar [email protected]
Namens ons en de honden alvast bedankt.
http://liefdevoorhonden.nl

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gastgezinnen Gevraagd .. " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Heeft iemand hier al ervaring mee? Want wat als een hond niet geplaatst kan worden heb je dan een hond voor de rest bij je .... kan je ook bepaalde rassen als voorkeur aangeven. 
dit zijn vragen die ik ook aan liefdevoorhonden zal stellen maar d8 mss hier al mensen die beetje het hoe en wat weten en gelijk stiekem een upje :-)

Anneke (Gast)

Ja het mooie is dat er zowel tijdelijke als vaste gezinnen worden gevraagd. Mocht het niet gaan, om welke reden dan ook, dan gaat de hond weer terug naar liefdevoorhonden. De hond blijft ook altijd eigendom van deze organisatie dus ook in de toekomst, zelfs bij adoptie, mochten er omstandigheden zijn dat de hond niet in het gezin kan blijven dan neemt de organisatie de hond weer terug. Zo wordt ook voorkomen dat deze honden in een asiel komen of dat ze in verkeerde handen terecht komen. Ze hebben immers al genoeg meegemaakt!

honden page profiel Lia met Shanti Lia met Shanti

honden foto van Lia met Shanti

En hoe zit het met de kosten als je tijdelijk honden opvangt, en dan bedoel ik niet het eten maar meer de kosten die dan gemaakt moeten worden, bijvoorbeeld een dierenarts of een bezoek aan een trimsalon.

En als je zelf de hond wilt houden, heo zit dat dan?
Of als het niet klikt met het gezin kan de hond dan zo snel mogelijk weer naar een ander gastgezin?
Sorry voor de vele vragen, maar ik sta er wel voor open een gastgezin te wordenO-)

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Weer een nieuwe stichting voor opvang van buitenlandse honden. Er zijn er al zoveel wat is een vertrouwde stichting en welke niet? En de nederlandse asiels zitten vol. :'(

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

tis wat Lia zegt. Ik sta er ook voor open maar nu nog niet omdat ik zelf nog met 2 pups zit maar is wel prettig om nu al dingen te weten. 
En neem aan dat met de intake je ook kunt aangeven welke rassen niet en welke wel gezien de honden die ik al in huis heb of waar ik in ieder geval de juiste opvoeding aan kan geven. Want er zijn aardig wat rassen die ik niet aan zou kunnen.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

" Weer een nieuwe stichting voor opvang van buitenlandse honden. Er zijn er al zoveel wat is een vertrouwde stichting en welke niet? En de nederlandse asiels zitten vol. :'( "

maar dit gaat over gastgezin dat is toch anders... heb er in het verleden al vaker over gedacht. Asiels dan zoek je meer een hond voor vast  toch?

honden page profiel Liefde voor honden Liefde voor honden

honden foto van Liefde voor honden

Ja er zijn veel stichtingen. De een richt zich op dat deel van de wereld, de andere weer op een ander deel/regio. Of er zijn er weer die zich op een bepaald ras of soort hond (leeftijd) richten. Honden uit het buitenland helpen is niet te vergelijken met honden in Nederlandse asiels. Dat is appels en peren vergelijken. Ook zij in de Nederlandse asiels verdienen een plek in een gezin. Alleen hebben de honden in het buitenland het vreselijk moeilijk. Ze zitten daar in dodingscentra hun treurige einde af te wachten, nadat ze al een treurig leven hebben gehad of doodgewoon de straat zijn opgeschopt. Het doodmaken gebeurd op de goedkoopst mogelijke manier evenals de manier van huisvesten en verzorging/voeding in het dodingscentrum. 

Als bij een gasthond het noodzakelijk is dat er een dierenarts bezocht moet worden dan gaat dat in overleg met de vereniging. De kosten worden dan door de vereniging vergoed. Als het ergens niet klikt met de hond dan gaat de hond naar een ander gezin. Wij laten u er niet mee zitten, hier is de hond immers ook niet mee gediend. Als je een hond wilt adopteren dan zijn daar adoptiekosten aan verbonden. Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor de entingen/castratie of sterilisatie en kosten van de overtocht. Het soort hond is altijd in overleg met het gezin. Bij problemen staat ons team nazorg klaar om u te begeleiden. Mocht u nog meer vragen hebben laat het gerust weten.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Op slot voor overleg.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

en adoptiekosten?? dan spreek je over .... welk bedrag?

SOS (Gast)

Ik wil jullie allemaal toch even waarschuwen voor 1 persoon.

meneer F.K uit IJsselstein
werkt samen met ene mevrouw T. ( helaas alleen voornaam bekend )
waarvan hij beweerd dat hij getrouwd is ( is echter gescheiden ), beweerd samen te wonen ( relatie is net 8 weken oud ) en hij woont alleen met de 2 honden die later in het verhaal genoemd worden.

Deze meneer probeert bij veel stichtingen gehandicapte dieren te adopteren, gelukkig tot nu toe is dat niet gelukt ( tenminste dat is te hopen dat hij ondertussen niet bij iemand anders het toch voor elkaar heeft gekregen ).
Hij werkt hele dagen, heeft ernstige mentale problemen, heeft geen financieën om dieren medisch te onderhouden. Woont in een flat zonder lift en heeft al 2 honden die de hele dag alleen zitten opgesloten.

Nu omdat het als het goed is niet gelukt is om deze gehandicapte dieren te krijgen omdat gelukkig anderen stichtingen contact opnamen over zijn geloofwaardigheid en zijn situatie doet hij zich voor als iemand anders. En omdat anderen toevallig op tijd konden worden gewaarschuwd.
Hij doet zich voor als een vertegenwoordiger van een stichting die helemaal niks met hem te maken wil hebben. ( facebook en marktplaats )
Maar doet zich nu tegenover buitenlandse asielen ook voor als stichting, hierdoor zijn 2 hondjes "verdwenen". Niemand weet waar ze zijn en tevens is het geld wat betaald moest worden voor adoptie en hiervan de kosten die betaald zijn om de dieren klaar te maken en over te vliegen ed ook verdwenen. Dit geld was namelijk door iemand anders voorgeschoten en diegene heeft hier niks van terug gezien.

Hij stalkt mensen, belt mensen in manische toestand, maakt mensen zwart als hij zijn zin niet krijgt en gaat in een manische toestand om zich heen slaan.
Meneer plaatst foto's van dieren ter adoptie onder zijn naam en zijn zogenaamde stichting terwijl de stichting waar de honden van "zijn" van niks weet en hierin niet toestemd. dus pas op hiervoor mocht deze man u benaderen. Tevens graag de asielen in het buitenland laten weten dat ze moeten oppassen voor deze man. Probeert tevens geld binnen te krijgen uit naam van het Goede Doel onder valse voorwendselen. Maar dit geld komt tot nu toe niet toe aan diegene die hij het toezegd in elk geval dus wat er met dat geld gebeurd is de vraag in deze.

Dit moet stoppen.
Ik hoop tevens dat de stichtingen die al honden bij hem hebben zitten nog eens goed na gaan kijken of deze honden wel goed zitten. Ze zien er op foto verzorgd uit maar je moet je afvragen of de hele dag alleen thuis zijn en bij een manische man goed is.
Meneer is een patalogisch leugenaar dus graag even verder kijken dan de neus lang is aangaande hem.

Er worden inmiddels stappen ondernomen aangaande facebook , marktplaats ed door de betreffende stichting omdat hij zich voordoet als iemand van hun.
Voor de duidelijkheid dit is niet APF. Meerdere mensen kunnen dit verhaal bevestigen uit persoonlijke ervaringen en ondervindingen.

Omdat hij zich voordoet als een stichting, geld probeert te krijgen onder valse voorwendselen en zich schuldig maakt aan fraude, verduistering tenminste daar heeft het weg van en identiteit fraude hoop ik dat deze waarschuwing veel mensen bereikt.
En dat zij dit doorspelen aan zoveel mogelijk bevriende collega stichtingen en mensen.

Hij valt op door zijn schrijven. Schrijft zoals je een woord zegt. Bijv bagasje ipv bagage. Praat erg snel en is erg ophemeld over zichzelf, over hoe goed hij het wel niet bedoeld enz. Vele leugens over zijn priveleven en zoals nu blijkt ook over andere dingen.
Als dingen niet snel genoeg gaan gaat hij over tot stalken, is erg wisselend in zijn gedrag en gedragingen. Ene moment erg achterdochtig, daarna verontschuldigend over zijn gedrag en daarna slaat het ophemelen weer toe. Is erg opdringerig. Er is geen woord bijna tussen te krijgen als hij praat en er komt geen einde aan.
Zegt veel toe en wil van alles maar van beide komt niks terecht. Zegt geld toe aan noodgevallen of virtuele adoptie maar dat komt ook niet. Komt manisch over.

Valt vooral op gehandicapte honden, liefst met rolstoel of honden die door gedragsproblemen nergens anders terecht kunnen waardoor velen erin trappen omdat ze blij zijn dat iemand reageert. Zo is hij naar eigen verluid ook aan zijn andere honden gekomen.

Opereert onder de naam Savingdogs nu, stalkt die stichting zo erg en maakt ze zwart terwijl ze alleen maar hem hebben geweigerd 2 gehandicapte honden te geven dat ze nu op facebook hun naam al aangepast hebben. Zij willen niks te maken hebben met deze meneer Kamp.

Heel graag asielen in het buitenland waarschuwen voor deze man maar ook stichtingen in Nederland. Tot nu toe zijn in elk geval 8 honden voorkomen maar we hopen natuurlijk dat hij helemaal geen dieren meer krijgt of zijn praktijken uit kan voeren. Dus stuur dit zoveel mogelijk door.
Dank jullie.

Meneer wordt ondertussen gesomeerd om alle foto's die gejat zijn en die hij misbruikt om geld te verkrijgen en dieren te laten verdwijnen van alle sites af te halen. Tevens zijn de site waarop hij staat op de hoogte gesteld van zijn praktijken. Dus hopelijk gaan die er ook iets mee doen, al doet MP er helaas weinig mee tot nu toe ondanks verschillende berichten. Meneer K. heeft nu wel toegezegd de foto;s te verwijderen naar een persoonlijke waarschuwing via een van zijn adv op MP. Dus hopelijk houd hij zich hieraan. dit is een cc van bokt.nl kijk vanavond naar SBS Hart van nederland

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gastgezinnen Gevraagd .. " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Gezond vermageren - Update
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^