Een ongeluk zit in een klein hoekje.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Oftewel, daar heb je een WA verzekering voor.

Van de week liepen we in het losloopgebied achter een klein hondje aan en aan de andere kant van de sloot kwam een bekende hond aan. Dat baasje had haar hond aangelijnd omdat deze nog wel eens naar kleine hondjes wil happen. Dat wéét ik. En in verband met de aanwezigheid van de kleine hond was dat ook logisch.

Ik draai me om naar de vuilnisbak om een poepzakje weg te mikken en ineens geluiden van een gevecht. Dobby en die andere grote hond. De mevrouw van het kleine hondje meldde dat de andere hond op Dobby sprong en het toen klabam was. Ik zelf heb dus niet gezien hoe of wat, want ik stond naar de vuilnisbak gekeerd.

Dobby had toen het klaar was zijn achterpoot in de lucht, maar dat ging na 10 minuten wel weer goed. Ook een gaatje in zijn oor, maar dat ging vanzelf dicht. Kwamen we vandaag deze hond weer tegen en bleek deze een hele jaap in zijn snuit/wang te hebben. En dat was gaan ontsteken. Kosten 109 euro.

De dierenarts van mevrouw had gezegd dat er doorgebeten was en Dobby eigenlijk nooit meer los mocht. Ik zelf vermoed dat Dobby geschrokken is toen de hond op Dobby sprong, toen de lip van die hond vast had en die hond heeft teruggetrokken en dat zo de jaap is ontstaan. Of dat Dobby toen hij viel nét de wang van die hond vast had en zo in zijn val de huid heeft open gescheurd.

Afijn, de mevrouw doet de rekening hier in de bus en dan ga ik mijn WA verzekering maar eens mailen. Daar heb je zo'n verzekering voor. Maar toch vind ik het niet leuk.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Een ongeluk zit in een klein hoekje." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther

Nee natuurlijk is dat niet leuk, ik begrijp wel dat je ervan baalt....
Aan de andere kant klopt je topic titel; een ongeluk zit in een klein hoekje....
dat is nou eenmaal zo, en daar kun je weinig aan doen...
Als de jongens hier eens aan het sparren zijn gaat het ook wel eens lomper/ harder aan toe als dat de bedoeling is...':-)
Ik vind het wel wat ver gaan om te zeggen dat Dobby niet meer los zou mogen.....
Ongelukjes kunnen nou eenmaal gebeuren....

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje 3 doggies

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Wat een idee, Dobby nooit meer los..waar halen ze het !

Als ik het goed lees is de andere hond bovenop Dobby gesprongen. Dit zou Tibo ook niet pikken en ja, dan bijt hij van zich af. Dit is gewoon een ongeluk ! Misschien moet de andere baas erover nadenken dat zij haar hond niet meer loslaat, vroef of laat gaat het eens serieus mis met een klein hondje dat zich niet kan verdedigen zoals Dobby. En de dierenarts zou beter zijn mond houden....

honden page profiel DianaDiana 3 doggies

honden foto van Diana

Tip, altijd bij je verzekering aangeven dat beide honden waren aangelijnd, anders zeggen ze van ja maar u heeft zelf het risico genomen....maw, dan keren ze niet uit.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Euh, het lijkt me niet zo handig voor de lange termijn om over zoiets de waarheid te verdraaien.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Een ongeluk zit in een klein hoekje." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Kale plekker rond ogen en bek
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^