Positiviteit: wie durft het aan???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel mischa, esha & fitziemischa, esha & fitzie

honden foto van mischa, esha & fitzie

Hi,
Het valt me op dat de laatste tijd er wel erg veel ergernissen en triestigheid hier gepost word. Nou ben ik altijd wel van de yin en yang, dus bij deze even een topic over positieve berichten over honden, hondeneigenaren, wetgeving,herplaatsingen etc. etc.
Je mag hier alles kwijt, zolang het maar positief is en over honden gaat.

Ik zal zelf alvast beginnen:

-Wij wonen in het centrum van Utrecht. We krijgen een hoop terug voor onze hondenbelasting: grote losloopgebieden ín het centrum waar de honden heerlijk met elkaar kunnen spelen, balletjes gegooid kunnen worden en zelfs zwemmen!

-Ondanks dat we met de honden hier op een kluitje leven, zijn de incidenten op één hand te tellen, juist omdat bijna iedereen rekening met elkaar houdt. En degenen van wie je weet dat die het wat minder nauw neemt met de omgangsregels, daar loop je gewoon een blokje voor om. No harm done.

-Met de spaanse adoptiehonden waar ik als gastgezin mee te maken heb gehad gaat het stuk voor stuk SUPERgoed! Ik krijg regelmatig nog leuke berichtjes met allerlei verhalen waar vooral uit blijkt dat deze honden in de zevende hemel terecht zijn gekomen en hun nieuwe baasjes enorm blij met ze zijn.

-Hoe fantastisch is het wel niet dat we ieder voor zich in ieder geval één hond een goed en compleet leven kunnen geven. Ik beleef zelf iedere dag wel een paar feestmomenten; loop ik weer met een grote grijns op mijn gezicht omdat Esha met haar partyface op achterna wordt gezeten door haar speelmaatje, ze in een boom klimt om een tak te slopen, ze het verschil kent tussen één of twee stapjes terug, ze lekker ligt te snurken na een flinke wandeling enz enz.

En zo heb ik nog legio voorbeelden, maar ik wil het niet te lang maken.
DUSSSS....ik daag je uit: heb je mooie verhalen, die je kwijt wilt: zet ze dan hier neer. Even een opmerking: je krijgt alleen doggies als het een positieve post is O-)

Wie volgt?????

Groetjes, Mischa

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Positiviteit: wie durft het aan???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Judith & Sam & RoosJudith & Sam & Roos 3 doggies

honden foto van Judith & Sam & Roos

Wat een leuk idee!

- Roos gaat vanavond naar haar eerste speurles!! Ik heb er zelf nog bijna meer zin in dan Roos ;-)

- Vrijdag gaat Roos naar haar eerste les shapen!! Haha Onze Roos wordt nog eens een echte circus hond :-D

- Iedere ochtend komt Roos zo lief met me knuffelen, en dat vind ik heel speciaal omdat ze dat vroeger eigenlijk helemaal niet wilde! Voor mij dus een teken dat onze vertrouwensband steeds beter wordt.

Ik ben benieuwd wat voor leuke verhalen we nog meer krijgen!

groetjes Judith

honden page profiel SarahSarah 3 doggies

honden foto van Sarah

Wel, ik heb er ook wel wat.

Ik vind het prachtig te zien hoe onze Berner na al haar ellende en recupereren nu eindelijk weer als een jong veulen kan huppelen in het bos, zeg maar als een gek kan razen door het bos want ze is niet te houden en hoe ze zich kan uitleven dan, woei, daar ga je van schaterlachen heel het bos door.

Onze Beagle, die heeft het ook geweten dat ze genezen is en hij geniet ook met volle teugen. Ze ravotten weer onder hun 2, alles mag en niet die niet meer mag nu, SUPER!!!. Ik geniet met volle teugen van die 2 bengels en mensen die ons nu tegenkomen, die merken onmiddellijk hoe gelukkig we met ons roedeltje zijn. Elke mogelijkheid die we hebben zijn we vertrokken naar het bos en oooooooo wat een genot om ze daar bezig te zien.
Gaan we ons lekker verstoppen en komt Zyta ons zoeken, kan je zeker zijn dat je op je kont gaat omdat ze zo gek is dat ze je gevonden heeft en je ff wil "straffen" omdat je je verstopte, whaahhahahaa, fantastisch is dat. En te zeggen dat we een jaar geleden nog niet eens wisten of alles goed zou komen, kijk eens aan.

Dikke knuf van ons.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

moet wel lachen hoor mischa. ik las net weer die rot filmpjes, dacht weet je wat zal ook eens positief iets neer zetten op het forum, nou heb jij de zelfde gedachten, meerderen eigenaren moeten nu ook maar komen, met gezellige dingen , daar doet forum zijn naam eer aan. ja toch ?

en dat van jou is ook super.

gr. willemijn

honden page profiel joke&taatjoke&taat 3 doggies

honden foto van joke&taat

nou en hier een van mij
Sommige mensen denken dat honden uit het asiel niet te vertrouwen zijn
Nou taat is mijn tweede hond uit een asiel
Het is een schat geworden met veel geduld kom je een heel eind o wat ben ik blij met haar
Hier in het dorp ook er zijn zo veel mensen die gek op haar zijn en ze willen taat allemaal hebben
Nou nee dus ze krijgen haar niet natuurlijk
Maar ik ben er wel erg trots op Dat zei zo mensen gek is
Ze staat ze gewoon op te wachten als ze in de verte een bekende aan ziet komen
Geweldig toch
En zo zijn er zoveel asiel hondjes die zo goed terecht komen dat ze weer een heerlijk leven hebben
liefs joke

honden page profiel mischa, esha & fitziemischa, esha & fitzie

honden foto van mischa, esha & fitzie

Kijk, dat moeten we hebben...WHAM 3 doggies voor jullie allebei. Daar word ik nu blij van!
Maar ..eh Roos...wat is shapen??? Ik ken shapen van de sportschool, maar dat is naar mijn weten niet iets wat je met je hond doet..?

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

vanmorgen nog
ga smorgens altijd met de buurvrouw van mijn ouders lopen(en de honden natuurlijk)
skinny piept altijd als ze uit de auto komt,zo graag wil ze weg,de hond van de buuf hoort skinny,vliegt als een dolle stier door de kamer,en gaat op de bank staan,met de poten in de vensterbank
en de staart maar zwaaien
die 2 zijn dol op elkaar
heerlijk
gr liesbeth
(vond ik wel positief) O-) O-)

honden page profiel Judith & Sam & RoosJudith & Sam & Roos 3 doggies

honden foto van Judith & Sam & Roos

hahaha ja shapen. Dat is met de clicker, die ga je dan gebruiken om de hond bepaald gedrag aan te leren in kleine stappen. Dus als je bijvoorbeeld wil dat de hond gaat liggen, dan breek je die handeling in allemaal kleine stukjes en ga je die met de clicker belonen.

Bijvoorbeeld moet ze dan eerst gaan zitten, daarna een poot naar voren zetten, nog een poot naar voren, en ze moet dus steeds meer doen om de 'click' en de beloning te verdienen. Uiteindelijk moet ze gaan liggen en kun je het commando er aan koppelen.

het idee is dus dat de hond zelf moet nadenken wat jij van haar verlangt. Als je dan zo'n slimme hond hebt, dan is dat een hartstikke leuke manier van trainen, waar ze ook eens moe van wordt :-D Na de cursus shapen gaan we trainen met targets, dus met een targetstick of bv een postit kun je dan leren om je hond dingen aan te laten raken, de deur dicht te doen, de prullenbak open doen enzovoorts.

Uiteindelijk wil ik met Roos gaan freestylen, dat vind ik zo gaaf!

Groetjes Judith

http://www.dogaction.nl/TrainersVaardigheden.html#Shapen

PS als het is gelukt kun je op deze link van mijn hondenschool lezen over shapen en trainen met targets

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Met een boswandeling van de week kwamen we opeens mensen met 2 andere honden tegen.Zowel de honden als wij baasjes hadden elkaar zien aankomen. Zo wat gingen de honden tekeer tegen elkaar zeg. Schelden,vloeken. En toen met opgeheven arrogante staart hun weg vervolgen.Ze hadden hun punt gemaakt.

En wij de baasjes keken het allemaal aan en moesten toen spontaan zo lachen. Zeiden voor we achter de honden aan sjouwde.......menselief en dat op de vroege zondagochtend,zou verboden moeten worden...

En wat ik zo geweldig vind altijd,is hoe goed Raya ons altijd in de gaten houd. Hij kan helemaal opgaan in een spel met een stok of met een denneappel, of met spelen met Shyra. Maar zeker om de paar minuten komt die naar ons toegerend net alsof hij even komt controleren of het wel goed is met ons.

Shyra neemt dat ook wat over. En zo lief,sta je even stil,voel je opeens 2 hondepootjes tegen je been aan en zie je een koppie alleart naar je kijken om vervolgens weer hard weg te rennen.

Dat vind ik nou echt geluksmomenten op een dag.

Groetjes marianne

honden page profiel AnnetAnnet 3 doggies

honden foto van Annet

Het is geweldig te zien wanneer kwinto eten krijgt uit een lege papieren zak, en dan te zien hoe kwinto die zak in kleine stukjes snippert om bij het eten te komen.

En met wat geluk krijgt sheila vanavond haar nieuwe kussen-bedje

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Zowel de honden als wij baasjes hadden elkaar zien aankomen

Moet natuurlijk zijn NIET zien aankomen.

Groetjes Marianne

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Nou kom ik

Heerlijk een dag vrij alles gepoetst en we gaan zo heerlijk naar het bos kan Cyra renen

Maandag de 3 les gehoorzaamheids gehad en ging super.

honden page profiel EllenEllen 3 doggies

honden foto van Ellen

Gisteren was DJ jarig, 8 jaar alweer!! :-D Ik zet hem deze week over op carnibest en ben daar zó blij mee! Tot nu toe gaat het helemaal goed en hij is helemaal enthousiast. Voor zijn verjaardag zijn we natuurlijk even een boswandeling gaan maken, hierbij deed Doerak het héél goed, hij wil nog wel eens een commando links laten liggen zeg maar... Maar hij volgde alles zó goed op. Het oefenen werpt zijn vruchten af. Dan ben je als baasje natuurlijk super trots op 2 van die lekkere kanjers!!

Met Doerak vind ik het ook altijd wel spannend als we honden tegen komen, er is nooit écht iets gebeurd maar toch, hier thuis komen we weinig honden tegen. Gisteren 2 heidewachtels, die kwamen dapper aangelopen, DJ loopt altijd star door en daar besteden ze geen aandacht aan. Doerak is meteen nieuwsgierig maar met een Méga borstel van nek tot staart, opwinding/spanning denk ik, maar 1 keer roepen en hij liep meteen mee!!! :-D Heerlijk om positief te zijn, moeten we vaker doen!

Ellen.

honden page profiel /    //// /// 3 doggies

Vandaag weer een lekkere vrije dag, vanochtend heerlijk ontbeten en een super lange wandeling gemaakt met mijn puberende teckel :-D :-D , die nu ligt te slapen.
Vanmiddag er weer samen op uit, heerlijk zo'n dag waarop niets hoeft maar alles kan.

honden page profiel Mariska & ZenaMariska & Zena 3 doggies

honden foto van Mariska & Zena

Zena woont sinds 23 juli bij ons en is ondertussen goed gewend hier.
Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat het qua gedrag een probleemloze hond is.
Ze luistert goed (voor een dog dan he ;-)), ze speelt, eet, slaapt goed.
We zijn lekker bezig op cursus.

Haar vorige eigenaren hebben heel weinig met haar gedaan maar ondanks dit is ze heel open en sociaal. Als we dan door het bos of park lopen en ik zie haar spelen, rennen en genieten kan mijn dag niet meer stuk. Ook achter weg waaiende blaadjes aanrennen of je snuit in een molshoop proppen, is toch super om te zien, hoe zo'n hondje helemaal opbloeid...
En als we dan thuis komen en ze ploft neer en ligt zo voldaan te slapen zorgt dat standaard voor een grote glimlach op mijn gezicht...

En met haar rimpel hoofdje kan ze ook zo aandoenlijk kijken...

Ik heb begin dit jaar te horen gekregen dat ik reuma heb en vooral het lopen met Zena is voor mij behoorlijk zwaar en pijnlijk. Maar ik heb het er zo graag voor over, als ik mijn meisie dan zo zie genieten maakt het allemaal niet meer uit!

Na ruim 6 jaar zonder hond gezeten te hebben geniet ik iedere dag met volle teugen van haar!!

Goed idee trouwens om weer eens wat positieve energie op het forum op te wekken :-)

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje 3 doggies

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Ben vandaag de eerste dag terug aan het werk na mijn vakantie en Tibo heeft genoten de voorbije 2,5 week !!

Terwijl hij vorig jaar nog een deel van deze periode in het asiel doorbracht, is hij nu een blije en gelukkige hond !

Overal is hij met me mee geweest, urenlange wandelingen, terrasjes doen, op restaurant, naar de stad etc. Tibo vond alles even leuk en ik kreeg niets dan lof over hem ! Wat een welopgevoede hond en zo mooi ! En ik maar reclame maken voor de asielhondjes, zo van...je ziet wel wat voor lieverds er zitten !
Er zijn er al velen die nu zeggen, als deze er niet meer is, dan ga ik nu toch ook eens naar het asiel ! Tibootje is echt een levende reclame :-D

Hij blijft altijd opgewekt, zelfs toen het vrouwtje er in geslaagd was om tijdens een lange wandeling te verdwalen, we hebben er uiteindelijk 4,5u op gedaan, vond hij geweldig :-D

En komende zondag zal hij (eindelijk) voor de eerste keer kunnen kennismaken met Bonsa (een andere Golden herplaatser), ook Sacha (een ex asielhondje) gaat mee, wordt zeker leuk !!


Liefs,
Marie-Rose

honden page profiel Kimeta Kimeta 3 doggies

honden foto van Kimeta

Wat een goed idee.. wordt soms treurig van zoveel minder leuke verhalen op het verhaal, dat ik soms denk, nu ff niet.. O-)

Ik moest net wel ff lachen met mijn hondje. Zij heeft een mandje met daarin een dekentje. Speciaal voor haar, als ze het koud heeft of wat dan ook, dan kan ze daaronder kruipen. Dat deed ze dus net, en dat is dan wel zo'n grappig gezicht, dat ik het meteen op foto heb vastgelegd. Ligt ze er prinsheerlijk onder en komt alleen haar kopje eronder uit.. :-D

honden page profiel Kimeta Kimeta

honden foto van Kimeta

op het verhaal -> forum

honden page profiel breezerbreezer 3 doggies

honden foto van breezer

ik ook dan...

Na een moeilijke start met breezer en heel veel wierook ..gaat het nu veel beter weer hij heeft al bijna een week geen terugval gehad en toen ik vanochtend bezig was met yoga zag ik breezer lachen ??? hahaha hij had een glimlach op zijn gezicht heel mooi om dat te zien

hoe moeilijk breezer het ook heeft probeer ik het positief te benaderen

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Heb hier ook wat positiefs: gisteren zat ik lekker bij Lola en aaide haar een beetje over haar koppie en pootjes, en wat doet ze wat ze nog nooit eerder gedaan heeft: ze draait zich ineens op haar rug en het lijkt of ze over haar buik gekriebelt wil worden, ze draaide zich dan wel weer gelijk zerug, maar toch....weer een stapje verder in de goede richting :-)

Heb ook net een verhaaltje gelezen over iemand die twee hondjes geadopteerd heeft met een verlamde achterhand en fotos waarop te zien is dat die twee allebei een soort rolstoeltje hebben en zo heerlijk kunnen ravotten met elkaar en genieten van elke seconde dat ze op deze plek gekomen zijn :-)

En dan..het is prachtig weer, moet vandaag nog een paar uurtjes werken en daarna twee dagen vrij....ik verheug me al :-)

honden page profiel ...... 3 doggies

honden foto van ...

lachen....
mn peuter krijgt Bones, Zit, AF, en Plat zonder snoepje....!!!!
(nu wij nog... :-) )

Mn zoontje mag Bones dan eigenlijk geen bevelen geven, maar we moesten van de week toch wel stiekem lachen...
probeerde het te filmen voor hier op de site, maar helaas de peuter en pup hielden gelijk op....

honden page profiel Kirsten & CacaoKirsten & Cacao 3 doggies

honden foto van Kirsten & Cacao

Wij hadden gister ook een heerlijke middag.

De zon scheen volop, dus lekker extra lang naar buiten. Komen we op het losloopveld eerst een grappige Jack tegen, waar Cacao heerlijk mee heeft gespeeld.

Vervolgens het Franse Bulldogje dat een beetje ouwe chagerijn is ;-) Maar wel lief was.

En als klap op de vuurpijl Cacao's grote Herder vriendinnen. Dus mocht ze wéér los, en heeeeeerlijk gerend. Man van de Herders heeft nu een Kelpy-puppy, echt een dotje! Cacao was daar ook erg lief voor!
En later kwam er ook nog een man met een Border Collie pup naar buiten. 5 honden, 5000000x plezier!

En om het verhaaltje compleet te maken, kwamen we 's avonds ook nog grote vriend Faro, ook bruine Lab, tegen voor ons huis.


Had Bruin Monster een leuke dag of wat? :-D

honden page profiel Joke > Jimmy,Sjenna ,Floortje .Joke > Jimmy,Sjenna ,Floortje . 3 doggies

honden foto van Joke > Jimmy,Sjenna ,Floortje .

Het begint hier al dat ik gewekt wordt door Sjenna met haar zwarte snoet in mijn gezicht,Jimmy ligt dan nog duf te kijken op mijn bed,van huh moet dat nou,maar die is op leeftijd :-)

Dan ga ik na het koffie inschenken,op de bank zitten en liggen ze nog lekker na te sussen naast mij.Tot ik het sein geef..gaan jullie mee..dan zijn ze gelijk wakker en ga ik ze uitlaten,ze mogen dan lekker rennen op het veldje en terug gekomen gaan ze weer verder waar mee ze begonnen zijn slapen.hahaha.

Ik laat het zover hierbij,kan wel zeggen dat het hier altijd wel positief toegaat,en iedere dag is er wat anders te beleven,behalve het ochtend ritueel van het opstaan dat is altijd hetzelfde :-D

Groetjes Johanne
pootjes Jimmy&Sjenna

honden page profiel NikkiNikki 3 doggies

honden foto van Nikki

zaterdag zijn timo zijn oude baasjes hier langsgeweest. Hij had ze dus zo'n 5 maanden niet gezien en ik was erg benieuwd hoe het uit zou pakken. Nou hij was super blij om ze te zien heeft geknuffeld met de kids (spiky trouwens ook die is ook dol op kids) gespeeld en al zijn speeltjes laten zien. Wij hebben heel leuk met die mensen gekletst en gelachen en het was dus een zer geslaagde avond. Ze waren helemaal blij om te zien dat het goed met hem gaat.

toen kwam het moment dat ze weggingen en ik was erg benieuwd wat timo zou doen. Nou hij liep mee zoals altijd en toen hij merkte dat wij binnen bleven kwam hij teruggelopen zo van... ja maar ik hoor nu bij jullie hoor!... Ik was zo blij!!!!!! :-D.

Toen maandag op cursus kwam de trainster nog naar me toe: mevr. is dit uw eerste hond? IK: nee 2e. Ok u doet het namelijk ontzettend goed met timo! Nouu ehh bedankt! Erg leuk om zult soort complimenten te krijgen samen met je viervoeter.

groetjes

honden page profiel denisedenise 3 doggies

honden foto van denise

als deze vrolijke berichten maken me weer vrolijk nu ik zwaar de griep heb.
dus ik doe ook vrolijk mee. moet wel even na denken.

ik ben blij dat ik nu ziek ben en niet als het poolhondenweekend is. heb daar nu al zoveel zin in. en voor de honden gaat het ook fantastisch worden(ga ik vanuit)

met dit poolhonden weekend gaan we het toch proberen om met de husky's te kamperen met alleen een tent en geen luxe. leuk.

Qeuy zijn slecht helende wonden na zijn castratie zijn eindelijk goed genezen en met de vele hulp op dit forum na mijn hulpvraag wat te doen met een wond na een castratie waarbij ik dacht dat ik hem naar de slager had gestuurd. de vieze en chemische zalfjes en pillen maakte het er niet beter op en met het natuurlijke product calendula was het na 2 dagen al 2x beter. bedankt iedereen.

layra onze pup is zins een tijdje compleet zindelijk. op een ongelukje bij de buurman gisteren na toen ze daar even op visite was. ja wist zij veel dat niet alleen ons eigen huis niet gebruikt mocht worden als plas en poep plek. en baasje was er niet om het bij aan te geven dat ze moest. buurman heeft vriendelijk verteld dat het niet mag want nu stinkt het tapijt een beetje. en intussen doet ze het daar ook niet meer.

over de buurman gesproken. we kunnen maar niet trots genoeg op hem zijn dat hij ons wil helpen nu we beide ziek zijn en amper het ene been voor het andere kunnen zetten. hij mag wel in het zonnetje gezet worden want veel van deze mensen kom ik niet meer tegen.

nou ik denk dat ik nu wel een hoop positieve dingen geschreven heb

honden page profiel ben niet meer actief helaasben niet meer actief helaas 3 doggies

honden foto van ben niet meer actief helaas

IK MAG OVER 3 EN HALVE WEEK MN PUP HALEN!!!
de dagen gaan nu wat sneller t komt dichterbij

bij ons in de buurt is een loslooppark waar alle honden samen spelen

honden page profiel SabineSabine 3 doggies

honden foto van Sabine

He gezellig haha

Ik ging vanmorgen Diesel uitlaten....halverwege kwamen we onze kat tegen. Die is gezellig meegelopen naar het uitlaatveldje. Diesel blijft normaal altijd naast me staan/zitten, maar nu ging hij zowaar samen met de kat het veldje over, was een dolkomisch en heerlijk gezicht!

Nu maar hopen dat hij niet gaat miauwen straks :-D

honden page profiel Hendrik ZandvlietHendrik Zandvliet 3 doggies

:-hallo allemaal ik ben hendrika ik vijf hondjes .
waar van een zwanger .
\\\wat leuk Tanja dat je een puppje krijgt wat is het er voor een

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

ik heb pas ook wat leuks meegemaakt!

- max was bij mij, en ik ging even lekker met hem naar het uitlaatveldje.
daar waren 2 andere honden; 1 blonde lab en 1 bruine lab! zo waren er dus 3 labjes, in allemaal verschillende kleuren!
vond het heel leuk om te zien, en max vond het heerlijk om lekker met ze te spelen en te ravotten! :-D

- Toen ik max leerde kennen was hij een best onopgevoede hond. ik ben met hem gaan trainen en nu luisterd hij echt hartstikke goed! dit heeft me bij elkaar wel zo'n 5 jaar geduurd, en we zijn nog steeds bezig met bijleren!

- als hij losloopt komt hij sindskort ook even een aai halen! eerst liep hij gewoon door en liep ik er achteraan. nu komt hij terug huppelen en gaat net zolang naast en voor me lopen tot hij een aai over zn koppie krijgt. die krijgt hij dan natuurlijk ook, en een heeeeeeele vrolijke GOEDZOOO!!!
haha!
gisteren liep hij zelfs los kort naast me. we moesten oversteken en ik zei 'kort' (wat aan de riem betekend dat hij vlak naast me moet lopen) los deed hij het nu ook goed!

TROTSE IK!!!

er zijn nog veeeeeeeeeeel meer dingen, maar dan word t zon lang verhaal! ;-)

Liefs, iris

honden page profiel denisedenise 3 doggies

honden foto van denise

@ sabina

leuk he als de kat mee loopt. doet onze kat ook altijd. die loopt bij elke ronde het hele rondje mee. mensen kijken wel eens vreemd als ik daar aan kom om mijn 2 honden en kat uit te laten.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Positiviteit: wie durft het aan???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^