dzd, de waarheid van een ooggetuige

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KK

honden foto van K

degenen die mij kennen van hp, weten dat ik altijd eerlijk en recht voor zijn raap ben, en dat zal ik nu ook zijn.
ik had een afspraak om zaterdag naar dzd te gaan, maar kon vandaag al. omdat ik ze niet kon bellen met mijn telefoon vanuit nederland, wist tabitha niet dat we zouden komen.
toen we aan kwamen rijden en uitgestapt waren, stonden we voor een veld, dat wat modderig was door de regen. daarop was een aantal honden aan het spelen. wat ik me zo herinner, waren het een ierse wolfshond, 2 labradors, een duitse herder, en nog wat honden.
ze zagen er vrolijk en goed gevoed uit, en kwamen meteen kennismaken.
ik zag een jongeman lopen met 4 of 5 loslopende honden, die later van henzelf bleken te zijn. ook zij waren vrolijk, enthousiast en lief.
we gingen naar binnen, en maakten kennis met tabitha. 
ze was heel vriendelijk, en gaf ons meteen een rondleiding.
ze legde uit dat de honden die we buiten hadden gezien overdag altijd buiten waren. ze hadden plastic iglo's om te schuilen, en afdakjes. 's nachts sliepen zij in de schuur. dat had ze liever dan dat ze de hele dag opgesloten zaten. 1 herder was net binnen gekomen, en was vies en had klitten in zijn lange haren. die zou vandaag nog onder handen genomen worden.
in de eerste schuur waren een aantal grote hokken. ik weet niet meer precies welke honden in welke hokken zaten, maar indien mogelijk zaten er meerdere hondjes in 1 hok. de meeste hondjes waren vrolijk, nieuwsgierig en heel lief. sommige hondjes waren net gered uit de broodfok, en zij waren schuw.
ik werd meteen verliefd op een kleine, beige chihuahua. tabitha knuffelde met elke hond, en ze reageerden heel goed op haar. uit haar ogen sprak duidelijk liefde, dat kon niet gespeeld zijn!.
daarna kwamen we uit in de "mamakamer", waar de pupjes lagen, en 1 hondje wat 4 weken geleden was bevallen. de pupjes lagen bij hun moeder, met een warmtelamp. de moeder zelf kon uit het hok springen, en begroette ons vrolijk. een pupje waar net een oogje van verwijderd was en een pupje wat geboren was zonder knieschijven lagen samen in 1 mandje. er was een jack russeltje dat zo bang was voor mensen, dat hij in de mamakamer lag, zodat hij meer rust had. tabitha vertelde dat ze elke dag bij hem zaten, maar dat hij nog steeds beet als ze hem wilde aaien.
alle hokken waren schoon, op een uitzonderlijk drolletje na, en alle honden hadden mandjes, dekentjes en speelgoed.
ik vroeg haar naar die schuur waar iemand op hp het over had, en ze liet ons kijken in alle gebouwen op het terrein. daar lagen varkens, en die gebouwen waren niet van haar.
de dierenartskamer was brandschoon, en ook de badkamer waar de hondjes worden gewassen was kraakhelder. ze had zelfs een hondenfohn.
binnen in het keukentje waren nog 2 bijzondere hondjes van tabitha zelf. een pekineesje met een auto-immuunziekte, en een shi-tzu met verbrijzelde voorpootjes. hij liep pijlsnel op zijn elleboogjes, en was duidelijk heel geliefd bij iedereen. het was dan ook een schatje.
tabitha legde uit dat iedereen die het vraagt bij de honden mag kijken, maar dat ze het nooit zelf aanbiedt, omdat er 1 buurvrouw constant klaagt over het geblaf, wat de honden natuurlijk doen als er een vreemde binnenkomt. ze liet me een stapel proces verbaals zien die de politie had opgemaakt door die buurvrouw.
ook liet ze de kippenlevertjes zien die gebakken zijn voor de honden, en een grote zak met runderbiefstuk, ook voor de honden. de lever had ze zelf gekocht, de biefstuk gekregen.

ik zweer jullie, daar is echt NIETS mis. die vrouw doet alles voor "haar" dieren, en dieren die bij een ander allang afgespoten waren, krijgen hier een kans, met heel veel liefde en geduld. dit is echt een vrouw met een gouden hart, dat sprak uit alles wat ze deed en zei.
er waren mensen die afgebeld hadden door de slechte verhalen, en zelfs daar kon ze begrip voor opbrengen. 
als je in de buurt woont van lommel, tijd hebt, en je hart op de juiste plek hebt zitten, ga haar dan helpen! 's morgens worden alle hokken schoongespoten met een hogedrukreiniger.
tabitha heeft hulp nodig met het wassen en knippen van de hondjes.
de da komt er elke dag.
ik weet heel zeker dat ik ALLES gezien heb daar, en er was NIETS, maar dan ook NIETS op aan te merken.
als je een hond uit het asiel haalt, zeker een hondje wat uit de broodfok gered is, kun je niet verwachten dat je meteen een perfecte hond krijgt. in het begin zijn ze bang, waarschijnlijk niet zindelijk, enz.
daar kies je zelf voor. wil je dat niet, koop dan een hond bij een erkende fokker.

helaas was het verder weg dan ik dacht, ruim een uur, dus het haalt voor ons niet uit om te gaan helpen, anders had ik het dolgraag gedaan. mijn kids zijn maar 4,5 uur bij hun papa, dus ik heb niet genoeg tijd.
het verhaal over alberdien heb ik gehoord van tabitha, en dat klinkt heel wat aannemelijker dan dat van alberdien. ze had ook de papieren om het te bewijzen.
dus mensen, probeer begrip op te brengen dat sommige hondjes een flink trauma hebben, en stop met het belasteren van deze topvrouw!!!!!!!!!!!!!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "dzd, de waarheid van een ooggetuige" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel janinejanine 3 doggies

honden foto van janine

wat goed om te horen dat er zo goed voor die honden gezorgd wordt ;-)

honden page profiel JudeJude 3 doggies

honden foto van Jude

Ik vind het heel erg stoer van je dat je bent wezen kijken en niet alleen op verhalen af gaat!!! En inderdaad, als het mis was geweest weet ik zeker dat juist jij het hier ook dubbel en dwars had neergezet.
Er zijn natuurlijk met alle dingen positieve en negatieve verhalen en vind het fijn om te lezen dat het wel positief is en dat er iemand met een open blik is wezen kijken!

Mijn complimenten Karin!!

honden page profiel JudeJude 3 doggies

honden foto van Jude

Ben je ook nog speciaal voor een hondje geweest?

honden page profiel KK

honden foto van K

" Ben je ook nog speciaal voor een hondje geweest? "

nee, ik ging eigenlijk om te helpen, maar omdat ik in tijdnood kwam, is dat niet gelukt.
ik heb bewijzen gezien dat die alberdien gewoon liegt, en ik haat het als mensen onterecht zwart worden gemaakt.
tabitha geeft echt alles wat ze heeft aan de honden, en zij verdient dit niet.

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

wat fijn dat het daar goed gaat ! ;-)

honden page profiel martine Fenna en Coopermartine Fenna en Cooper 3 doggies

Hey Karin super om met je kennis te maken daar straks bij asiel dieren zonder dak.
Dus lieve mensen hier wat Karin vertelt klopt helemaal.
Ik ben na hun aangekomen met een hoop voeding voor de beestjes en shampoo , balsem had ik ook mee.
Ze kunnen inderdaad hulp gebruiken wie zich geroepen voelt maak een afspraak met Tabitha en ga is langs.
Ik voor gesteld dat ik op tijd en stond donaties ga doen.
Ze kunnen vooral nog midellen voor vlooitjes gebruiken , om te ontwormen ook dekentjes , en schuurprodukten als bleekwater en dettol zijn daar zeer welkom en vooral ook werkende handen zouden welkom zijn.
Tabitha was echt vriendelijk en gaf eerlijke antwoorden. ;-) ;-) ;-)

honden page profiel KK

honden foto van K

kijk, dat zijn al 2 vaste hp-leden die zeggen dat er niets klopt van alle zwartmakerij.nu wordt het spannend.

honden page profiel JudeJude 3 doggies

honden foto van Jude

Hihi, behoor ik ook tot de vaste? ;-)

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

" wat fijn dat het daar goed gaat ! ;-) "

en weet zeker dat dat je de waarheid vertelt !

honden page profiel *Luna**Luna* 3 doggies

honden foto van *Luna*

Uhm, iets gemist denk ik? Heb je een link van dat andere topic??;-)

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

" Uhm, iets gemist denk ik? Heb je een link van dat andere topic??;-) "


http://www.hondenpage.com/hondenforum/137524/erbarmelijke-toestand-bij-dieren-zonder-dak.php

honden page profiel *Luna**Luna* 3 doggies

honden foto van *Luna*

Ah, oke, dankje! ;-)

honden page profiel KarinaKarina 3 doggies

honden foto van Karina

Wat goed dat je daar geweest bent Karin ;-)
Ben blij om nu het ware verhaal te lezen.

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

honden foto van J&S

Ten eerste: mijn complimenten Karin dat jij als een van de weinige daadwerkelijk bent gaan kijken alvorens conclusies te trekken! Ten tweede: een pak van m'n hart dat de honden het daar niet slecht hebben. De schrijnende verhalen in het andere topic spoken al dagenlang door m'n hoofd.

honden page profiel KK

honden foto van K

" Ten eerste: mijn complimenten Karin dat jij als een van de weinige daadwerkelijk bent gaan kijken alvorens conclusies te trekken! Ten tweede: een pak van m'n hart dat de honden het daar niet slecht hebben. De schrijnende verhalen in het andere topic spoken al dagenlang door m'n hoofd. "

die vrouw steekt er zo veel tijd in om ze minder bang te maken. veel hondjes reageerden op haar al heel goed, terwijl ze wegkropen voor mij. dat is geen vrouw die ze mishandelt, echt niet.

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

honden foto van J&S

"
die vrouw steekt er zo veel tijd in om ze minder bang te maken. veel hondjes reageerden op haar al heel goed, terwijl ze wegkropen voor mij. dat is geen vrouw die ze mishandelt, echt niet. "



Ik geloof je, jij lijkt me inderdaad een betrouwbaar HP-lid. ;-) Heb er echt van wakker gelegen hoor, ben blij dat je met dit verhaal komt.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi 3 doggies

honden foto van Koning Obi

Hopelijk breken er dan nu eindelijk betere tijden aan voor dit asiel. Ik zal in de gaten houden of ik spullen tegenkom die ze kunnen gebruiken. Wel echt super van je Karin dat je er heen geweest bent! Veel mensen die zeggen vanalles maar daar blijft het dan vaak ook bij.

honden page profiel KK

honden foto van K

ik word nu zelfs al bedreigd door die alberdien via pb, en ze wil aangifte doen. maar waarvan is mij een raadsel.ook moeten mijn oerlelijke honden terug naar dzd, waar ze thuis zouden horen volgens haar, en heb ik volgens haar op een lomschool gezeten.
ik heb haar mijn volledige naam gestuurd voor de aangifte,als zij mij nu even haar adres stuurt........;-)

honden page profiel KarinaKarina 3 doggies

honden foto van Karina

" ik word nu zelfs al bedreigd door die alberdien via pb, en ze wil aangifte doen. maar waarvan is mij een raadsel.ook moeten mijn oerlelijke honden terug naar dzd, waar ze thuis zouden horen volgens haar, en heb ik volgens haar op een lomschool gezeten.
ik heb haar mijn volledige naam gestuurd voor de aangifte,als zij mij nu even haar adres stuurt........;-) "


Nu ben jij vast al heel erg bang O-)

Hoe komt zo iemand daarbij ;-)

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van het Moderatorteam

Op slot voor overleg

honden page profiel MYRIAMMYRIAM 3 doggies

honden foto van MYRIAM

wat is dzd , sorry blond
weet het al

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

wat fijn om een positief verhaal te lezen over DZD en de eigenaresse ... Er kan inderdaad heel veel waarde aan jou verhaal gehecht worden, omdat ik je hier op HP heb leren kennen die ook er eerlijk voor uitkomt als het mis zou zijn en maar een kwart van de negatieve verhalen waar zouden zijn. 
en inderdaad de honden die daar komen zijn honden met een rugzak, de ene groter dan de ander je mag en kan niet verwachten dat je dan de perfecte hond mee krijgt. Emotionele schade duurt zoveel langer. En er leven dieren hoe schoon mag je verwachten dat het is, zo te lezen zet deze mevrouw zich met hart en ziel in voor deze honden. Fijn dat er ook weer een keer goede publiciteit is voor DZD 

Top dat je bent gaan kijken ;-)

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Allereerst: je bent een vrouw naar mijn hart! (maar dat wist je al)

En tweede valt in die andere topic mij op dat er mensen van hier zijn die afgaan op berichtgevingen van anderen en glashard zeggen dat het niet klopt daar. Oh ja, wel zeggen.............ik ben er zelf niet geweest hoor................maar wel mee praten met rest dat het er niet deugd.

Fijn dat je ons hebt kunnen vertellen vanuit je eigen ervaring, dat het allemaal wel goed zit.
Ik had de topics helemaal niet gelezen verder, ik weet er dus ook niets van, maar ik vind het echt bewonderenswaardig dat je dit hebt gedaan, Karin.
Hulde aan jou!

Maar.....bij mij komt er meestal een maar,...................verlaag je niet door teksten uit de pb's hier neer te zetten, verlaag je ook niet door te doen zoals degene waar je het over hebt.
Hou je hoofd recht, sta fier rechtop en laat ze maar lekker kletsen. Laat het los wat ze tegen je eggen, gooi gelijk die pb's weg en dek er niet meer aan.
Doen hoor!;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "dzd, de waarheid van een ooggetuige" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^