Pup speelt met oudere hond!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DaisyDaisy

honden foto van Daisy

Hallo,
Ik heb 2 honden; 1 van 14 weken Bruce en 1 van 12 jaar Bodi. Nu zijn ze regelmatig met elkaar aan het ravotten, prima af en toe, maar nu is het constant door. Wordt dit vanzelf minder of moet ik ze hierop aanspreken? Iemand tips?

groetjes Daisy

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Pup speelt met oudere hond!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn

honden foto van Simone, Cody en Flynn

Dat doen mijn pup en volwassen hond ook. Buiten en in de tuin doen mogen ze onbeperkt ravotten. Binnen beperkt. Ik zeg dan ook na een paar minuten: en nu is het klaar. Dan houden ze er weer mee op en gaan ze kluiven of slapen. Ik word er nogal zenuwachtig van als er continue geravot word, plus dat t laminaat hier niet echt goed is voor de gewrichten.

honden page profiel DogsDogs

honden foto van Dogs

Ja dat wordt minder;-) ik heb hier ook een jonge hond en die neem ik altijd mee naar een vriendin met een husky van 4, en die bleven eerst ook aan de gang! Nu is het al een stuk minder!! Nog wel kuren af en toe maar dan gaat de deur open en gaan ze buiten verder! Is wel een leuk gezicht' ik heb er lekker van genoten van dat speelse!

honden page profiel ..

honden foto van .

deden ze hier ook, vooral in het begin was het non-stop (behalve tijdens het slapen, wat was dat een heerlijke rust O-) ;-) 
Buiten mochten ze inderdaad zoveel spelen als ze wilde, maar binnen was het af en toe ook gewoon klaar. en kapte ik het spel af. sowieso omdat ik het ook niet prettig vond voor de groeiende gewrichtjes van Gaya dat er zo geravot werd op me gladde laminaat vloer. dus na een poosje was het weer even stoppen met spelen. vaak was het dan ook tijd voor een slaapje, wandeling of oefeningen doen. Vond het wel altijd leuk om te zien hoe lekker ze samen konden spelen ;-) ...

nu is het een stuk minder, vooral buiten wordt nog wel gestoeid, binnen maar af en toe. soms nog touwtje trekken met de flos of even stoeien op t vloerkleed, vaker liggen ze heerlijk tegen elkaar aan om te knuffelen of slapen. ;-)

honden page profiel sylsyl

honden foto van syl

Dat gaat wel over, hier was het ook continu raak en nu de laatste tijd is het al een stuk minder.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je schrijft, contstant, niet goed voor een pup van 14 weken, een te grote belasting voor spieren en pezen en gewrichten, pas daar nog mee op. ravotten tuurlijk , maar op zijn tijd, gaan ze te lang door, even een timeout, zodat er niets kan gebeuren.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Pup speelt met oudere hond!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Bijna een pak suiker zwaarder
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^