Honden magnetiseren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel IsabellaIsabella

Hoi allemaal,

wie van jullie heeft er ervaring met een magnetiseur die jullie of andermans hond(en) heeft behandeld?

Het lijkt mij heel erg leuk om zelf honden te magnetiseren en om zo dus honden te helpen qua pijnverzachting of ander leed. Juist omdat je geen dierenarts bent en dus niet met bloed of andere engen dingen in aanraking komt, lijkt mij dit voor mij een topjob. Nu is het natuurlijk een 'alternatief' iets en ik ben benieuwd hoe jullie hierover denken.

Ter verduidelijking: ik ben een enorm hondenmens, voel dieren goed aan, weet hoe ik ze moet benaderen, maar ik ben tevens een enorm ei. Dierenleed vind ik iets verschrikkelijks. Het lijkt me daarom dus geweldig om dieren te kunnen helpen zonder eng gedoe.

Ook als je zelf dieren magnetiseert, ben ik heel benieuwd naar hoe je begonnen bent, opleiding en ervaringen etc.

Dank je wel alvast!

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Ik werk zelf energetisch met eigen dieren en soms met gewonde of vermoeide diertjes buiten. Ik doe het vanuit mezelf al vanaf dat ik kind was, dus ik kan je niet bijpraten over opleidingen. Mijn ervaringen zijn heel erg goed en fijn. Op het moment dat ik met een dier energetisch werk voel ik me ook helemaal 1 met het dier, wanneer de energieeen in elkaar vervloeien en opgaan in het geheel. Ik vind dat nog steeds een fantastisch gevoel. De ervaring in uitwerkingen zijn ook positief.

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z 3 doggies

honden foto van mary S&A&Z

Je zou eventueel reiki 1 en 2 cursus kunnen doen.

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** 3 doggies

honden foto van ***^Noortje^***

Ik werk ook zelf energetisch met Noortje (en mensen).
Een enkele keer geef ik energie door aan andere dieren, dat is vaak op afstand en ook dat werkt goed. Noortje laat vaak zelf wel weten waar ze mijn handen wil hebben. 
Zelf ben ik sinds 2007 reikimaster en in september dit jaar ben ik begonnen aan de opleiding 'Energetisch Therapeut".  Het is geweldig om te zien wat voor effect het heeft als je je afstemt op een ander en energie doorgeeft, auravelden mag voelen e.d.

honden page profiel IsabellaIsabella

Goh, bedankt voor jullie antwoorden!

Noortje, waar volg jij de opleiding Energetisch Therapeut?

Als ik honden aanraak en op ze intune zeg maar, voel ik mijn handen warm worden en honden worden heel vaak rustig als ik ze aanraak. Meerdere keren de ervaring gehad dat ze ontspannen gingen liggen tot verbazing van de eigenaar. Helaas kan ik zelf nog niet geloven dat je kunt voelen dat je een hond echt helpt. Mijn omgeving zegt dat het een kwestie van doen is, maar ik wil graag eerst meer zelfvertrouwen voordat ik een 'vreemde' hond help.

Johan Voois (Gast)

Hallo Isabella,

Al 35 jaar help ik mensen en dieren d.m.v. magnetiseren. Het magnetiseren van huisdieren gaat in principe het zelfde als bij mensen. Het enige verschil tussen mens en dier is dat deze totaal geen tegenstand biedt en het magnetiseren met voor de volle 100% opneemt.
Hierdoor gaat de behandeling sneller en is er eerder verbetering.

Groet,

Johan Voois

honden page profiel sandersander

honden foto van sander


Magnetiseren is een heel erg en mooie gave als je het bezit .

Ik magnetiseer af en toe me hond balou van de week liep ie wat mank en heb ik hem er mee geholpen en een pijn stiller gegeven nu loopt ie weer stukken beter en is al van de pijn stilling af .

Vandaag en gisteren heb ik ze maag darm kanaal even geholpen hij was aan de race het liep er uit hij bleef rustig liggen en viel zowat in slaap

Van middag de rest gedaan meneer ligt nu al een tijdje te slapen ehh snurken haha en het voelt beter aan dan gisteren

BEN blij dat ik ken magnetiseren en zo me hond helpen hij is een stuk blijer geworden

Peter (Gast)

Magnetiseren is niet moeilijk. Om eerst een beetje te oefenen, wrijf je in je handen tot het een beetje tinteld. Dan je handen zo'n zestig centimeter uit elkaar houden met de handpalmen naar elkaar toe. Dan de handen snel naar elkaar toe bewegen tot op zo'n tien centimeter.

Vervolgens langzaam naar elkaar toe bewegen. Je zult na een paar keer oefenen het gevoel krijgen of er een beetje weerstand is. Als een bal tussen je handen. Je kunt nu de te behandelen plek gaan magnetiseren. Onthoud dat altijd je linkerhand de ontvangende hand is en je rechterhand de gevende. Houdt eerst je linkerhand boven de te behandelen plek en richt je rechterhand naar de aarde. Dit om negatieve energie te verwijderen en in de aarde te stralen.Hierna het omgekeerde. Je linkerhand omhoog richten en je rechterhand op de te behandelen plek om positieve universele energie in te stralen. Je hand mag zo'n vijf centimeter van de de te behandelen plek verwijderd blijven. Dit laatste omdat aanraking van wonden mischien niet als prettig ervaren wordt. Houdt beide handelingen zo'n vijf minuten vol.

Houdt tijdens de behandeling beide voeten op de grond om geaard te blijven. Vraag tijdens de behandeling om hulp aan de aanwezige beschermgeesten. Je zult merken dat het te behandelen dier onmiddellijk kalmeert en de behandeling 100% toelaat. Na de behandeling handen goed afspoelen onder stromend water. Dit om negatieve energie te verwijderen. Als laatste, hier geldt ook,  oefening baard kunst. Véél succes !!

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ik doe het al heel lang. Per ongeluk ontdekt, toen mijn zoontje (nu bijna 23) veel pijn had en ik zijn pijn wilde verzachten maar hem niet wakker wilde maken. Houd mijn hand boven de pijnlijke plek, mijn hand gaat tintelen en de pijn bij betreffende mens of dier wordt minder.

Toevallig afgelopen week nog bij een van mijn honden gedaan die pijn had. Ik vergeet het vaak, dat ik dat kan doen.

Als je dat doet, vergeet dan niet de pijn eruit te schudden (bij mij lukt dat niet altijd, dan houd ik mijn hand onder de koude kraan).

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Is al wel een béétje oud topic hoor 

 

Klinkt heel bijzonder trouwens Manon! 

(Collega van mij doet reiki, ook zo'n wonderbaarlijk iets, waarvan ik de werking een aantal keer heb mogen ervaren.)

 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ow, ja daar let ik dan weer niet op, oud topic.

Ik zie iets staan dat me interesseert of waar ik iets over kan vertellen hahaha.

Ja reiki, misschien een beetje hetzelfde.

Ik heb jaren na die ervaring met mijn zoon wel bij een kennis, die een zeer begaafd medium is ook en ook magnetiseert als een tweede natuur een cursus intuitieve ontwikkeling gedaan.

Best leuk, maar ik doe toch alles wat ik doe op gevoel. Het hoort gewoon bij mij. Zo zeer dus inderdaad, dat ik het vaak vergeet.

Dat iemand pijn heeft en ik achteraf denk, trut, leg je hand er dan op

 

Volgende forumvraag: stram
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^