ik zal me even voorstellen :)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HondenbaasjeHondenbaasje

honden foto van Hondenbaasje

Hi mede-hondenliefhebbers,

ik lees al een tijdje mee op dit gezellige forum en heb al meerdere berichtjes geplaatst, dus ik dacht het wordt nu tijd dat ik me ook eventjes voorstel.

Mijn naam is Claudia, 25 jaar en kom uit de omgeving Zuid Holland.
Voor twaalf jaar lang hebben wij thuis een beagle gehad, een schat van een beest, lekker eigenwijs en natuurlijk gek op eten.
Als hij de kans kreeg pikte hij de boterham van je schoot, de koekjes van de tafel en alles wat eetbaar was en op de grondviel werd netjes opgeruimd.
Het was een schat, erg rustig voor een beagle, kon buiten gewoon lekker loslopen, alleen had hij ontzettend last van baknijd. Maar daar konden wij goed mee omgaan.
Omdat ik hem kreeg toen ik twaalf was kon hij de gekste kunstjes. Van zitten, af en rollen tot linker pootje geven, rechterpootje, hard blaffen, zachtjes blaffen en buiging.

Helaas is het nu bijna een jaar geleden dat hij is overleden. Hij werd plotseling ziek en binnen 36 uur is hij overleden.
Ik woon niet meer thuis maar ik vond het vreselijk... Zo plotseling ineens je hond weg. Het heeft ontzettend lang geduurd voordat ik een beetje "gewend" was dat hij er niet meer was bij mn ouders thuis. Uiteindelijk ben ik toch opgegroeid met mijn hondenvriendje.

Nu ruim een jaar later sta ik op de reserveringslijst voor een Oostenrijkse pinscher die eind deze maand hopelijk geboren wordt.
Ik heb mezelf een jaar de tijd gegeven voor het verwerken en het uit te zoeken voor de juiste hond.
Ik twijfelde nog voor een beagle, maar ik ben bang dat ik hem altijd nog zal vergelijken met onze oude hond. Plus dat wij geluk hebben gehad, onze hond was vrij rustig en was erg makkelijk.

Goed, ik zie dat ik er al weer een aardig verhaal van heb gemaakt.
Ik lees hier elke dag wel mee met alle verhalen. Ontzettend leuk om te lezen hoe iedereen met zijn hond gaat, de verhalen en problemen (oke die zijn minder leuk)
Binnenkort zal ik nog wel wat topics starten of vragen stellen, want het is alweer zo lang geleden dat er een pup in huis was. ;-)

groetjes!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ik zal me even voorstellen :)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

hoi,
 welkom op het forum en sucses met de pup die jullie willen.
wij hebben nu een puber van bijna 10 maanden in huis , wel een grote , een newfy

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Welkom op HP ;-)
Succes met het wachten op je pup!

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Hi 
spannend weer een pup in huis. wij hebben er nu 1 van 14 weken ( husky ) naast Mc en Tuur ( golden bijna 3 en  een newf van 10 )

honden page profiel Amélie†Amélie†

honden foto van Amélie†

Welkom Claudia!
Informatie is hier genoeg te vinden.
Voorpret over je toekomstige pup is ook leuk..ben benieuwd naar de verhalen ( en foto's uiteraard) straks.
Veel plezier op HP!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ik zal me even voorstellen :)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: De 'tst' Cesar Millan
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^