Altijd in de weg gaan liggen...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Simone, Cody en FlynnSimone, Cody en Flynn

honden foto van Simone, Cody en Flynn

Hebben jullie dat ook? Dat je hond altijd in de weg gaat liggen. Ik zit altijd op dezelfde stoel aan tafel. Net voordat ik daar ga zitten als ik ga eten, gaat Cdy daar snel liggen. Ik schuif dan de stoel weg en dan schrikt hij zich een hoedje, en is binnen 1 seconde aan de andere kant van de tafel.
Eerst zei ik: Cody, ga eens aan de kant. Maarja, dat is een soort van aandacht die hij dan krijgt voor het in de weg liggen dus daar ben ik mee gestopt.

Nu zit ik op de bank. Ik heb mijn voeten op tafel. Wilde net snel opstaan om iets te pakken, ligt Cody precies daar op de grond. Hij schrikt zich weer gek dat ik opsta. Ik negeer het, en ga weer zitten. 2 seconde erna gaat hij daar weer liggen.... O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Altijd in de weg gaan liggen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

ja, zonet nog, ik dacht ik ga weer eens wat oefeningen doen, zet de videaorecorder aan, kleed me om, schuif de meubels aan de kant, leg een matje neer, ga naar de keuken en drink wat water, kom terug en wie ligt daar languit op het matje....juist Lola :-D

honden page profiel Sam en LizzySam en Lizzy 3 doggies

honden foto van Sam en Lizzy

Daarom zijn honden juist zo leuk ;-)

honden page profiel Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP) 3 doggies

honden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)

Ja onze hond Lotje ligt ook altijd in de weg. Als ik op mijn stoel bij de eettafel zit, ligt zij op de stoelpoten gekruld te slapen. Nu zit ik op een stoel in de woonkamer en ligt ze bij mijn voeten. Ze is nooit meer dan een paar decimeter bij mij vandaan. Ik vind het wel gezellig. Overigens gaat ze ook braaf in haar mand als ik het zeg

honden page profiel Nathalie, Harley & Mr. DeeksNathalie, Harley & Mr. Deeks 3 doggies

honden foto van Nathalie, Harley & Mr. Deeks

Clooney gaat altijd pal voor de deur liggen als ik even de kamer uit moet. Zo van "Als ik niet mee mag, ga jij ook maar niet". O-)

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Habbelbabbel

Mijn hondjes liggen altijd naast en op onze voeten. Heerlijk toch? En als ik loop, struikel ik constant over ze omdat ze om mijn benen cirkelen. En dat terwijl ze daar dus per ongeluk regelmatig ern schop krijgen.

Ik zie het als erbij willen horen en geniet ervan.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

DOBRY..... ook voor de hond is Pilatus uitstekend. :-D


en hier ? ik stap er gewoon maar overheen. hahahahah



de kelderdeur is in de gang, daar ligt ze soms voor, en net dat ik wat wil halen daar, dan wacht ik gewoon, hahahahah

honden page profiel L, K & PL, K & P 3 doggies

honden foto van L, K & P

Jup, vooral Pepijn is daar een kei in. Heb hem van de week nog daardoor (per ongeluk) een enorme trap voor zijn bakkes gegeven. Ik had haast en meneer was terwijl ik mijn spullen stond te pakken vlak achter mijn voeten gaan liggen... Tja, dan gaat het weleens mis. O-)

De deur blokkeren doet Pepijn trouwens ook. Vooral als ik ze bij mijn ouders gebracht heb om te logeren en ik weg wil gaan. Mijn vader mag ook nooit gaan werken van Pepijn. O-)

honden page profiel Jenneke88Jenneke88 3 doggies

honden foto van Jenneke88

Hier ook zo'n in-de-weg-ligger. Overal waar ik ga, er ligt altijd wel een hond in de weg. Soms denk ik; ze doen het met opzet. Ach ja... weet ik tenminste dat ik een hond heb ;-)

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

hier word niet meer over de hond gestapt dan lig ik juist op degrond ze duikt dan weg en val ik juist dus ligt ze in de weg dan zeg ik eerst hop mand en dan ga ik mijn gang achternalopen is ook afgeleerd niet omdat ik dit niet leuk vind maar ben te vaak gevallen over een in de weg liggende of zittende hond . groeten Hein.

honden page profiel Janaida & MikaJanaida & Mika 3 doggies

honden foto van Janaida & Mika

Mika gaat altijd midden in de kamer liggen zodat ze de keuken in de gaten kan houden en de kamer, maar ze ligt zo dat we over haar heen moet stappen. Soms stuur ik haar in de mand want als ik bezig ben in de keuken en steeds wat heen en weer loop wil ik niet het risico dat ze gaat opstaan terwijl ik er net over heen wil stappen. Verder kruipt ze vaak onder mijn benen als ik op de bank zit. Ze wil gewoon graag dicht bij zijn en alles kunnen overzien.
Zou het niet een roedelgewoonte zijn om bij elkaar te willen zijn.

honden page profiel BuddyBuddy 3 doggies

honden foto van Buddy

Buddy ligt niet alleen in de weg, hij loopt ook constant voor de voeten tijdens het wandelen. Niet alleen voor mjn voeten, hoor, iedereen de meeloopt mag van zijn aanwezigheid in de weg genieten.... O-) ;-)

honden page profiel Hilde Hilde 3 doggies

honden foto van Hilde

Kamaz lag altijd in de keuken als ik aan het koken was maar dat heb ik haar snel afgeleerd!Moet er niet aan denken als ik een pan kokend water in me handen heb en dan struikel over haar!

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta 3 doggies

honden foto van Erika & Jetta

als er hier aanstalten gemaakt wordt om te beginnen koken legt Tosca zich ELKE keer voor het fornuis, ondertussen moet hij toch weten dat hij na 2min weer weggestuurd wordt...

ook vaak met die kop onder de stoel als je aan tafel zit, zodat je bijna op zijn kop trapt als je wil rechtstaan.

of ja, vlak voor de deur van de badkamer of wc als ik binnen ben, ook opletten steeds.

maar toch lief als je bedenkt dat ze gewoon dicht bij je willen zijn ;-)

honden page profiel pippa en ikpippa en ik 3 doggies

honden foto van pippa en ik

midden op het pad in bus,tram en trein, terwijl ze juist zo kwetsbaar is! zo moet ze constant verplaatsen en soms doet iemand haar ongewild pijn.

IN thailand liggen honden vaak op de weg...worden best vaak aangereden. Een kat doet dat niet. Gaat wel voor de tv zitten ofzo.

Ik kan me herinneren uit het boek spoedcursus voor verlichting dat het iets met aardstralen en energieen te maken heeft ook. Dat honden "daarin"gaan liggen. Katten juist niet.

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

honden foto van J&S

Praat me er niet van, ik word er soms werkelijk tureluurs van.... Tijdens de afwas, als ik naar het toilet moet, voor de koelkast, met z'n kop voor de TV gaat zitten etc... Ach, ik moet er vaak wel om grinniken hoor, kijkt 'ie met zo'n onschuldig koppie als ik hem aan de kant stuur, hoop gemompel... O-)

honden page profiel IngeInge 3 doggies

honden foto van Inge

Zo herkenbaar!
Die kleine van mij wil ook altijd overal met zijn neus bovenop zitten.
Kom ik uit de toilet...Boink! teckel voor de deur.
Tijdens het koken ligt meneer altijd voor de voorraadkast.
Nieuw betonvloertje in de schuur? Binnen no time heb ik de Walk of Fame.....
Maarja boos worden lukt niet echt en ach, het zou toch niet helpen ;-)

honden page profiel *Laycka en Lady**Laycka en Lady*

honden foto van *Laycka en Lady*

Zo herkenbaar!! :-)

honden page profiel Simone en MikeSimone en Mike

honden foto van Simone en Mike

mike doet dat ook!
soms irritant meestal schattig

hij gaat overal liggen waar ik wil zitten soms eindig ik wel eens op hem omdat hij heel vlug onder me gaat zitten hahaha
en tot 34 kilo schoon aan de haak en ik kijk er overheen

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Altijd in de weg gaan liggen..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: hij is thuis !!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^