Middagje spelen met Daddy (foto's)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine




Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Middagje spelen met Daddy (foto's)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel GoldensGoldens 3 doggies

honden foto van Goldens

wauw wat is hij toch mooi! super mooie foto's ook trouwens!;-)

honden page profiel LucaLuca 3 doggies

honden foto van Luca

daddy is en blijft een knappert..erg mooie fotos sabine.. en daddy die heeft zich zichtbaar vermaakt.. top

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

Bedankt! ;-)

honden page profiel Rebecca & Roxy & BullitRebecca & Roxy & Bullit

honden foto van Rebecca & Roxy & Bullit

Wat een knappert!! Mooie foto' s

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Mick

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

" Staat er netjes bij zeg!

Leuke actie foto's! De mijne mislukken altijd.... "


Dank je Mick! Hij staat er nog niet bij zoals ik hem graag zie maar we doen het heel rustig aan, ik wil niks forceren en blessures voorkomen.. En, de camera doet bij mij het meeste werk, ik hou hem alleen maar vast en druk zo nu en dan eens op het knopje haha. ;-)

honden page profiel pienpien

honden foto van pien

Wat een sprongen!
Mooie foto's ;-)

honden page profiel BinkBink

honden foto van Bink

Hele mooie foto's, echt een knapperd ;-)

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

" Doe mij ook zo'n camera.....

Weet niet wat je allemaal met hem doet, maar misschien kan ik je nog een stukje verder opweg helpen?

Na de show zal ik Banzaitje wel op de foto zetten, kun je zien hoever ik met hem ben ;-) (wil hem nu nog niet showen, denk dat er een aantal vreemd gaan opkijken hoe strak die erbij staat :-D) "

Canon eos 450d, 2de hands al erg goedkoop! ;-)

Ben benieuwd naar Banzai! Ik vind strak heel mooi, dus kan me niet gek genoeg haha.

Ik fiets elke dag zo'n 30 minuten met Daddy, tussendoor soms een dagje rust en op sommige dagen fiets ik wat langer, hangt een beetje van mijn eigen werk planning af. Ik fiets naar het bos en in het bos loopt hij door het mulle zand, 1x in de 2 dagen ga ik flirtpolen (verschilt per keer maar meestal rond de 15 minuten), thuis hangt hij soms in de springpole maar de laatste tijd is dat wat minder vanwege een verbouwing van ons huis staat de tuin vol puin, en in het weekend maken we lange boswandelingen en spelen we zoals op de foto's te zien is. Daarnaast de "normale" straat wandelingen en gemiddeld is dat tussen de 45 en 60 minuten per keer. Met dit schema, samen met vermindering van het voer, zijn we nu 2 maanden mee bezig.

Tips zijn altijd welkom! ;-)

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Daddy is echt prachtig, ben jaloers!!! ;-)

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

Ja die heb ik gezien maar dat is voor ons niet haalbaar omdat Remco dat veel te dun vind, die kan ik er niet van overtuigen dat het mooi is haha.

Elke dag fietsen doe ik omdat ik naar het bos fiets, voorheen deed ik dit met de auto maar ik ben er fietsend met 5 minuten. Eenmaal daar rent hij op het tempo wat hij ook doet als ik lopend ben maar dan rent hij heen en weer, als ik fiets rent hij alleen voorwaarts met genoeg tussen pozen om even te plassen, poepen of ruiken. 15 a 20 km p/u kom ik nog lang niet aan, ik fiets wat harder als ik naar het bos fiets maar eenmaal in het bos fiets ik een stuk langzamer, als ik stevig zou doorlopen kan ik het tempo gewoon bijhouden. ':-)

Wist niet dat een springpole slecht is voor zijn rug, ik heb de bijtrol trouwens wel laag hangen, maakt dat nog verschil? Anders gaat de springpole weer gewoon van de muur af.

Masseren doe ik ook, dat had ik al eens gelezen op het staffordforum. Na een langere fietsronde loop ik hem ook altijd nog even uit.. Maar zo'n lange ronde als jou met dat tempo heb ik nog nooit gefietst, hier is het fietsen vergeleken met jou echt slowmotion.

Ik zie dat Banzai wel een stuk minder voer krijgt, Daddy eet op de KVV dagen 2x 300 gram. De ene keer smuldier, de andere keer gecombineerd met wat Barf en op de dagen dat ik ben vergeten om vlees eruit te halen of als we een weekend weg gaan krijgt hij brokken. Daddy heeft natuurlijk wel wat meer voeding nodig, na zijn chemische castratie zijn we van 800 gram terug gegaan naar 600 gram en ik zie al wel aardig verschil met voorheen.

Is het voor ons aan te raden om ook water door het vlees heen te doen?

Als ik jou schema bekijk dan is die een stuk zwaarder dan die van Daddy.. Fiets jij die lange ronde gewoon over de weg?

Balletje gooien doen we nooit, Daddy vind ballen niks aan en zal het speeltje al helemaal niet meer komen terug brengen, die peert hem gelijk. Als pup zijnde al geprobeerd hem te laten apporteren maar of hij snapt het niet of hij wil het gewoon niet snappen, ik denk het laatste ;-)

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

Sexy daddy! Mooie foto's weer meis. :-D

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

honden page profiel KatjaKatja

honden foto van Katja

Toppie!

honden page profiel KtrienKtrien

honden foto van Ktrien

wat een mooie hond! en wat ziet hij er gelukkig uit ;-)
hij doet me een beetje denken aan Capo die springt ook zo gretig naar een tak

honden page profiel KtrienKtrien

honden foto van Ktrien

wat een mooie hond! en wat ziet hij er gelukkig uit ;-)
hij doet me een beetje denken aan Capo die springt ook zo gretig naar een tak

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

" Zo strak als dat witte hondje gaat me ook niet lukken hoor! Daar zit zo'n 12 uur werk per dag aan..... Tja te dun, het is idd maar net wat je mooi vind!

Ik had idd expres even de snelheid vermeld, omdat tussen fietsen en fietsen een heel groot verschil kan zitten. Ik fiets als training, niet alleen maar voor de beweging. Als je op langzaam tempo fiets maakt het idd niet veel uit of je dat dagelijks doet.

Tja wat is slecht... Als je hem gebruikt zorg iig dat zijn achterpoten op de grond blijven en zijn voorpoten net niet, zo train je die mooie spier op zijn ribben ;-)

Bij elke vorm van training die lichamelijk zwaar is, loop ik eerst warm en loop ook weer uit. Een topsporter stapt ook niet zo vanuit zijn auto in een wedstrijd. Zeker bij het flirten en fietsen is dat erg belangrijk wil je blesseures voorkomen.

Banzaitje is maar een klein etterbakkie hoor, 43 cm hoog en nu iets onder de 15 kilo. Normaal krijgt hij wel ietsjes meer als nu, maar er moet voor de show nog een paar gram af :-D

Ik zou geen water toevoegen, heeft in jou geval weinig nut, ik doe het 2 weken voor een show, om hem mooi droog te krijgen (klink raar LOL). Jou vriend gaat het effect ervan niet leuk vinden ;-)

Ik fiets idd gewoon over de weg en waar mogelijk op een fietspad. Banzai houd niet van natte poten, dus die wil niet in het gras lopen (beter voor zijn poten), Noa doet dat wel.

Balletje moet je aanleren. Wat schapenvet op de bal en dan een meter van je afgooien. Als ie hem pakt, likt of al er naar toe gaat de hemel in prijzen. Dan laten pakken en met een stukje kaas ofzo weer naar jou laten komen. Geeft ie de bal, mag ie het kaasje hebben, laat ie de bal liggen, pak je de bal weer op en probeer je opnieuw.Zo gooi je de bal steeds verder en verder en bouw je de kaas ofzo steeds verder af tot beloning met stem. "

Bedankt voor de tip met de bal, ga het binnenkort eens proberen!!

Droog krijgen door water toe te voegen klinkt inderdaad raar maar ik snap het principe wel. Voor mensen werkt water hetzelfde. Zal het bij Daddy zeker niet doen anders krijg ik commentaar van Remco haha. Die vind hem nu al te dun.

Hoe kan ik zo'n langere fiets route inplanten in mijn schema? Gewoon beginnen met 1x in de week wat langer en steviger door fietsen en dat langzaam aan opbouwen naar meer minuten en vaker in de week? (met een max van 2 a 3 keer per weer?)

Het fietsen wat ik nu doe is meer de afwisseling voor mezelf, ik loop s'ochtends en s'avonds vaak al 3 kwartier tot een uur dus ben ik blij als ik s'middags het zadel van mijn fiets voel haha.

43cm en 15 kilo, wow, petje af. Ben erg benieuwd naar de foto's van Banzai!

Daddy is 55cm hoog en de laatste keer (voor zijn chemische castratie) woog hij 28kg, ik schat dat hij nu rond de 26 zit, binnenkort weer even bij de DA naar binnen wandelen om hem te wegen.

De springpole hangt op advies van paddy inderdaad zo dat als hij de bijtrol op de juiste plek vastpakt hij net met zijn voorpoten de grond raakt.. Voorlopig wordt hij niet meer gebruikt dankzij de bende in de tuin, maar zal van de zomer zeker gaan oppassen met de frequentie en tijdsduur tijdens het gebruik, ik wil geen rug problemen...

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

Ik zal hem een weekje op rantsoen gaan zetten haha...
Nee, dat zou me niet eens lukken, ik had er zelf al de grootste moeite mee om zijn eten te minderen, vond dat zo zielig... (ik ben een watje, ik weet het)

Ik zal het fietsen eens rustig gaan opbouwen, word denk ik toch pas in het voorjaar aangezien de gladde winter periode er nu begint aan te komen....

Voorlopig laat ik hem even in deze conditie, kan Remco er ook aan wennen dat de ribbetjes zo nu en dan zichtbaar zijn, die heeft alleen oog daarvoor en niet voor het spek op zijn bips.

Laten voorttrekken lijkt me helemaal ideaal! Dat is ook mijn uiteindelijk doel, ik heb in September een mooie step van Remco gekregen, ik heb al geoefend met Daddy naast de step, erg leuk om te doen maar wel vermoeiend voor mezelf haha. Ik hoop in de toekomst dat ook rustig zo op te bouwen dat Daddy me grotendeels gaat trekken maar dat ligt nog ver in het vooruitzicht. Eerst over winteren, dan conditie opbouwen en dan eens kijken of we verder kunnen kneden...

Belangrijkste vind ik dat we beide veel plezier hebben. Daddy vond puppy cursus vreselijk, evenals de oefeningen die we thuis met hem deden. Met ons huidige schema zie ik hem genieten en dat is voor mij onbetaalbaar.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

" Mijn vrouw vind het ook maar niets hoor dat ie steeds iets minder krijgt. Ik heb er niet zo'n moeite mee.

Investeer in een goed tuig!! Trekken niet toestaan met halsband, hoewel je daar mooie spiertjes van gaat zien op de schouders.... Mooiste is een tuig op maat laten maken, ik gebruik een aangepast MAG tuig.

Idd nu eerst de winter in en zodra de temperatuur weer begint te stijgen starten met trainen.

Het belangrijkste in alles is dat hond en baas er plezier aan beleven, zoniet stoppen. Noa vind ff fietsen wel leuk, maar geen 10 tallen kilometers, dus als ik met haar fiets is het kort. Die geniet veel meer van een wandeling aan de lange lijn, dus dan doen we dat vaker.

Kom je zondag ook naar Sporting dogs holland? Kun je Banzai in het echt zien ;-) "


Ik hoop Remco over te halen voor Sporting dogs Holland, kan hij eindelijk eens zien dat Daddy niet te dun is.. :-D (en ik hoop dat onze auto deze week door de keuring komt anders gaat de keuring verlopen en mogen we niet meer legaal de weg op:'()

Ik had een k9 tuig gekocht, met een tussenstuk zodat de druk goed verdeelt wordt als hij zou gaan trekken; waardeloos tuig!! Hoor veel slechte verhalen over honden die zich eruit wurmelen, bevestiging ogen die los scheuren en Daddy kreeg hele kale slijtplekken.. Ik ben dus weer zoekende naar een nieuw goed tuig, zal eens gaan googlen voor zo'n mag tuig.

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

Als je zondag komt Sabine kan ik Buddha zn MAG tuig wel is meenemen dan kan je hem is passen bij Daddy om te kijken hoe je het vind zitten.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

mag tuigen, en el-perro (Zelfde idee) kan ik je wel aanraden...

k vind ze wel iets minder praktisch met omdoen...

zo'n K9 loopt lola zo in, klikken en klaar...mag tuig zit beter, is beter en fijner, maar doet ze wel minder graag om...

lootje kon zich ook nog wel eens uit de K9 worstelen

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

" Als je zondag komt Sabine kan ik Buddha zn MAG tuig wel is meenemen dan kan je hem is passen bij Daddy om te kijken hoe je het vind zitten. "


Als ik zondag kom dan laat ik die druktemaker thuis! haha, even geen zin om de hele dag met een ADHD hond rond te moeten lopen.

honden page profiel SabineSabine

honden foto van Sabine

" mag tuigen, en el-perro (Zelfde idee) kan ik je wel aanraden...

k vind ze wel iets minder praktisch met omdoen...

zo'n K9 loopt lola zo in, klikken en klaar...mag tuig zit beter, is beter en fijner, maar doet ze wel minder graag om...

lootje kon zich ook nog wel eens uit de K9 worstelen "

Bedankt voor de tip!

Het idee dat Daddy zich eruit kan worstelen of een gesp zou scheuren vind ik maar niks. Het is tot nu toe goed gegaan maar moet er toch niet aan denken dat ik een reu tegen kom en hij zich even fijn uit het tuig worstelt, BRRRRRR.....

honden page profiel MBXMBX

honden foto van MBX

"

Als ik zondag kom dan laat ik die druktemaker thuis! haha, even geen zin om de hele dag met een ADHD hond rond te moeten lopen. "
Haha heel verstandig :p
Mocht je je bedenken zeg je het maar dan neem ik hem mee :-)

honden page profiel BinkBink

honden foto van Bink

Ik heb een tuig van Rogue Royalty en daar heb ik ook een halsband van, het is wel vrij zwaar materiaal maar super sterk! De K9 is ook niets voor Bink, hij is er al een keer uit ontsnapt en de naden beginnen te scheuren.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Middagje spelen met Daddy (foto's)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^