Chocolade bruine vizsla/ heidewachtel teefje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Inge (Gast)

Hallo ,ik heb ook een zo'n hondje.Zij is ook geboren 16-12-2008 uit Dongen. Misschien kunnen ze eens samen spelen

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dag Inge...misschien kan je antwoorden op de vraag van degene en daar antwoorden ?

je hebt een topic geopend, en nu weet niemand met wie je graag zou willen spelen, je hond he. hahaha

Inge (Gast)

Sorry, ik las een stukje van iemand die een kruising vizsla/heidewachtel heeft .Ik dacht op dat berichtje te hebben gereageerd.

honden page profiel bartbart

Ik heb een broertje geboren op 20-11-2012. Weet ook nog een broer vannuit jullie nest te woonen. Zou graag in contact komen met jullie.

Gr Bart

honden page profiel LiesbethLiesbeth

Hallo Bart,

Ik heb ook een broertje geboren 20 november 2012, genaamd Spike!!
Zou het heel leuk vinden om met jullie in contact te komen!

Groetjes,
Liesbeth

honden page profiel bartbart

Beste Liesbeth

Leuk dat je hebt gereageerd. Kan je mij een mail met jullie gegevens sturen naar xxx Heb inmiddels ook uit eerdere nesten honden gevonden

Gr. Bart

reactie gewijzigd door het modteam: ivm privacy is het niet handig om een email-adres op een openbaar forum te zetten... binnen HP hebben we hier daarom de mogelijkheid om een persoonlijk bericht te schrijven :-) (klik op het profiel van diegene waar je een bericht aan wil sturen, dan zie je vanzelf de mogelijkheid staan)

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 20 augustus om 23:36 --

Ingeborg (Gast)

Ik heb ook een teefje viszla-heidewachtel uit Dongen   Geboren 16-12-2008

zou leuk zijn als zij ook met het zusje zou kunnen spelen, ben benieuwd.

X (Gast)

Hier ook een teefje viszsla-heidewachtel uit Dongen! 

Geboren 17-04-2011

peter (Gast)

Hallo. 

Wij hebben ook een kruising vizsla heidewachtel uit dongen. Nu bijna 2 jaar oud . En nog steeds heeeel speels 

Bart (Gast)

gisteren ben ik nog een broer van onze Karel tegen gekomen. Het idee is om over een paar weken af te spreken voor een wandeling in omgeving Breda. Zijn er meer mensen die het leuk vinden om te komen

Daantje (Gast)

Foto's zijn leuk van de opgegroeide heidewachtel/vizsla nakomelingen.

Heb zelf een teefje van 17 april 2011

Helaas is ze recent overleden door aanrijding.

Wij hebben er veel verdriet van. Het was zo een geweldige hond! Gaf veel liefde, blijdschap en lekker druk. Vind het echt een geweldige combinatie. Mis haar enorm veel.

Ik zou het leuk vinden om te weten hoe jullie honden zijn. 

 

 

 

Ad (gast) (Gast)

Bij toeval op deze site terechtgekomen. N.a.v. van een voorval (vernieling goed) te Dongen, op vrijdag 19 mei 2017 omstreeks 16.30 uur, op de losloopstrook voor honden, gelegen in de direkte nabijheid van de natuurlijke speelplaats Beljaart Buiten, ben ik op zoek naar de eigenaar van een VISZLA-heidewachtel. Voornoemde hond (niet opzettelijk) heeft op bovenvermelde plaats en tijd mijn jas vernield en ik wilde daarvoor de eigenaar van deze hond aansprakelijk stellen. Edoch de eigenaar voelde zich totaal niet geroepen om dit (bv via zijn verzekering) op een fatsoenlijke manier op te lossen. Ondanks het feit dat zijn hond de schade had aangericht (wat hij ook toegaf) voelde hij zich niet geroepen om de verantwoordelijkheid in deze op zich te nemen. Argumenten als: "je denkt toch niet dat ik mijn eigen risico hieraan ga spenderen en als ik overal voor moet betalen was ik allang failliet". Hij weigerde verder danook zijn naam op te geven en vervolgde zijn weg.

De man is van middelbare leeftijd, had een baard en droeg een bril en woont vermoedelijk in de wijk beljaart in de gemeente Dongen.

Heb inmiddels ook al aangifte gedaan bij de politie, maar daar verwacht ik niet veel van. Derhalve de vraag wie kent deze man?

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^