dexter overleden:'c

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Beste Glenn wat er is gebeurt daar kan je niets aan doen het was een tragischongeluk. weet voor je zelf jouw hond is pas echt dood als jij niet meer aan hem denkt .hou moed zeg hem dagelijks gedag doe ik zelf ook iedere ochtend als ik hun foto,s zie. heb al heel wat honden verloren maar vergeten doe ik hen noit, ze leven voort in mijn hart, dat zal bij jou ook zo zijn . veel sterkte met dit enorme verlies .groeten Hein.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "dexter overleden:'c" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Jé wat erg wat jullie te verwerken hebben :'(Ik kreeg gewoon de tranen in mijn ogen bij het lezen van jouw bericht. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Zolang je hem niet vergeet, zal hij verder leven. Hij zal voor altijd een speciaal plekje behouden in jullie hart. Ik hoop dat alle mooie herinneringen jullie kracht kunnen geven zijn verlies een plek te kunnen geven en dat jullie deze traumatische ervaring kunnen verwerken. Sterkte en een dikke steunknuffel.

honden page profiel TamaraTamara

Beste Glenn,
Ik wil je heel veel sterkte wensen in deze moeilijke en zware tijd!
Je zou een mooie foto af kunnen laten drukken en deze een speciaal plekje te geven. Verder moet het verdriet dag voor dag een beetje slijten! Probeer voor jezelf de mooie dingen te herinneren en de geweldige tijd die je met hem hebt gehad! Dat is iets wat niemand je af kan pakken!!
Heel veel sterkte!

honden page profiel Nadine Nadine goedgekeurde fokker

honden foto van Nadine

Ohhh :'(
Ik wil je heel veel sterkte wensen met. je verdriet...

honden page profiel Noella en IgorNoella en Igor

honden foto van Noella en Igor

Ach hoe erg dat je dit meemaakt,ik heb er geen woorden voor. Hopelijk kunnen jullie bij elkaar wat troost vinden. Ik wens jullie allesinds heel veel sterkte en het beste
Met mijn oprechte medeleven

Anoniem (Gast)

" Hoi Gwen,

Iedereen heeft op zijn eigen manier verdriet, maar sommige dingen hebben we allemaal. Iedereen voelt zich op een of andere manier vaak schuldig. Mijn hond ging dood aan een darmtumor, ik voelde mij ook schuldig, had ik niet eerder op een operatie aan moeten dringen bij de dierenarts, dan was... Maar in het leven gebeuren hele nare dingen die je niet onder controle hebt. Je kunt niet alles voorkomen. Wat jouw Dexter overkomen is, is heel erg, maar je had dit niet kunnen voorzien. Daarmee had je het dus ook niet kunnen voorkomen.
In een rouwproces, waarje nu doorheen moet, zitten vaak ook ng andere fases, boosheid bijvoorbeeld. Ik was heel boos op de dierenarts omdat de halsband van mijn hond niet bewaard was maar mee gecremeerd. Terwijl ik daar aan de balie stond, wist ik dat ik boos was omdat ik verdrietig was. Want hoe boos ik ook was, hoe schuldig of hoe verdrietig ook, ik kreeg er Janouk niet mee terug. Dat betekent niet datje niet boos, of verdrietig mag zijn, natuurlijk wel. Het is niet meer dan normaal. Het hoort er allemaal bij, je moet er doorheen. En dan, op een gegeven moment, leer je het aanvaarden dat hij er niet meeris, maar dat hij toch nog altijd bij je is, in je herinneringen. Dat duurt even, hoe lang dat is voor iedereen verschillend, maar eens komt die dag.

Sterkte ermee meid!

Mireille "

kweet het khoop dat hij gelukkig was bij ons en dat hij niet al te veel geleeden heeft:c kzal hem missen maar ben blij dat ik hem heb bij mij gehad in men leven:-)
p.S. ben jongen geen meid:-)

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Ik wens je heel veel strekte toe met dit grote verlies.

honden page profiel minyminy

honden foto van miny

o wat erg.heel veel sterkte met dit grote verlies.poot rex en dalli

glenn (Gast)

kheb al een foto afgedrukt van hem en ligt op een speciale plaats voor mij:-)

maar steun vindt ik niet egt bij men ouders ze ja praten niet veel erover ze proberen het gewoon achter zich te laten dusja veel steun haal ik vooral uit men schoonzus(vriendin van men broer de eigelijke baas van dexter ,maar ik verzorgde hem grotendeels:-))
maar ik ben hier nu helemaal alleen want men ouders zijn altijd weg en men broer woont hier nietmeer dusja dexter was alles dat ik hier had:c

honden page profiel bibiane bibiane

honden foto van bibiane

wat erg voor jullie dat dit is moeten gebeuren,maar het was een ongeluk ,hou dit voor ogen
alles zal zijn tijd nodig hebben,het is heel erg als we ze moeten missen,het zijn ons maatjes door dik en dun
veel sterkte

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "dexter overleden:'c" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^