Mijn hond wordt verwaarloosd ?!?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel teresa en beauteresa en beau 3 doggies

gisteravond ook zo'n gevalletje, komen we een mix van golden tegen en berner senne....( zag echt de golden erin niet moet ik eerlijk toegeven, maar het kan )veeeel te dik, had het echt met hem te doen, beau springt boven op die hond, samen is spel en enthousiasme uiteraard....kalm aan zegt deze vrouw tegen haar hond, beau gaat van deze hond af, en ik zeg op mijn beurt, heel netjes ,en een beetje lachend ( breekt het ijs zeg maar) ik heb liever dat mijn hond boven op de van u springt als andersom...ze had de hint begrepen...;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mijn hond wordt verwaarloosd ?!?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel wendywendy 3 doggies

honden foto van wendy

maaak je niet druk....  je ben niemand verantwoording schuldig hoor,je weet zelf wel beter

honden page profiel DoggyDoggy 3 doggies

honden foto van Doggy

Ja irritant dat soort mensen, maar trek je er niets van aan. Jij hebt tenminste een gezonde hond die alles krijgt wat hij nodig heeft (en niet teveel)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Rare mensen tegenwoordig. Aan echte verwaarlzing doen ze niets... En als ze iemand met een goed verzorgde hond zien lopen... Ach... te stom voor woorden. Trek er je maar niets van aan.

honden page profiel Dog doggy dogDog doggy dog 3 doggies

honden foto van Dog doggy dog

ach wat is dat grof zeg!
wat kunnen mensen toch bot zijn.
ik zou ook zeggen dat je er niks van aan moet trekken.
al kan ik me wel voorstellen dat je dat wel doet.
als hondenvriend in hart en nieren raakt je dat gewoon, kan niet anders.
probeer het toch een beetje naast je neer te leggen.
en kijk naar alle positieve berichten hier.
daarbij weet jij diep van binnen heus wel dat je een goed baasje ben.
;-)

honden page profiel ShantiShanti 3 doggies

honden foto van Shanti

In het pension van het asiel komt soms ook een labrador die echt 3x breder is dan gezond zou kunnen zijn. Echt sneu want hij kon ook slecht lopen (was ook oud, maar nog steeds).

Shanti is best vaak iets te dun want ze valt heel snel af als er iets is, na een tijdje FF kreeg ze daar regelmatig diaree van en rond diezelfde tijd gingen we ook op vakantie (nog niet de link gelegd tussen voer en diaree), 5kg eraf in 3 weken. 
Gaan over op kvv maar geven net iets te weinig, dus na 6 weken was ze weer te dun. Voor de vakantie was het er nog niet allemaal bij.
En dop vakantie ondanks extra eten (750 ipv 600) weer een paar kg vanwege de stress en het actief zijn denken we dan maar.
Toen we terug kwamen 2 weken geleden was ze 27-28 kg nu hebben we er weer 1 a 2kg bij gelukkig, toch fijn dat Shanti geen problemen heeft met extra eten. O-) 

Ach, ik vind het niet zo'n drama want het is nog steeds een hele gezonde en actieve hond, die kilo's krijgen we wel bij nu we weten hoeveel ze moet. Maar ondanks dat ze duidelijk iets te dun is (toen we terug kwamen zag ja haar ribben een beetje en haar heupbot stak een beetje uit, nu gelukkigi weer beter) heb ik er geen opmerking over gehoord. Alleen maar dat mensen haar zo mooi vonden, dus misschien is er nog hoop. :-D

honden page profiel Bettie, Indy & DaicelBettie, Indy & Daicel 3 doggies

honden foto van Bettie, Indy & Daicel

"
Ik vroeg mezelf toen af wat nu verwaarlozing is?
"

Voor haar een vraag.....voor jou een weet.;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mijn hond wordt verwaarloosd ?!?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Konijn te logeren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^