pupy fotos

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Maddox & baasje <3Maddox & baasje <3

honden foto van Maddox & baasje <3

" Dan vind ik het in een land als nederland erg gesteld met de instanties waar je aan kan kloppen . Ik lees in bovenstaande berichten dat haar jongste al onder toezicht staat, dat is triest, maar gelukkig maar...andere andere kant snap ik werkelijk waar niet, dat deze instantie oogluikend toekijkt en niet ingrijpt in haar verdere huishouding...dáár moeten zo ook toezicht op houden ! als je als moeder zijnde, die misschien al labiel is, 3 kinderen amper kan onderhouden, laat staan er een hele dierentuin op na houdt ? Waar zijn we dan in godsnaam als o zo georganiseerde hulpverlening me bezig ?! En als je in aanraking komt met een instantie die bemiddeling voortzet in een gezin, zijn er ook andere instanties die er indirect mee gemoeid zijn...land van melk en honing ?? het is schandelijk !! En dan zeg ik arme anja, die op haar beurt een speelbal wordt dergelijke instanties...ingrijpen moeten ze, hoeveel berichten van onhoudbare situaties lees je wel niet wekelijks in de krant...nee en, zuig het niet uit mijn duim, ik baal hiervan, het feit dat we tegenwoordig overal maar aan mee moeten betalen...ze drukken het je net zo hard de strot weer in, en zij zijn de lachende derde.. "


Oke en ik hier voel ik me wel een beetje aangevallen. Ik werk dus zelf in de Jeugdzorg en het is o zo makkelijk om te zeggen dat je allemaal nare verhalen leest in de krant. Het is lastig uit te leggen welke ethische dillema's je tegenkomt binnen de hulpverlening. Grijpen we te snel in (is kinderen uit huis halen) is het niet goed. Grijpen we onvoldoende in, is het ook niet goed. Je hebt te maken met kinderen die nu eenmaal deze ouders hebben. Je kunt ze dan weghalen uit dit milieu, maar waar moeten ze dan naartoe? Er zijn haast geen plekken in Nederland en dan verdwijnen kinderen in niet passende instellingen (is OOK niet goed). In dit geval gaat het om de honden. Haar jongste staat onder toezicht van Bureau Jeugdzorg. De Kinderrechter heeft dit bepaald en dus NIET Bureau Jeugdzorg zelf (dat is al puntje van verwarring nummer 1). De Kinderrechter bepaald OOK wat er met de kinderen gebeurd (te denken aan wel of niet thuis blijven wonen, enzovoort), en dus niet Bureau Jeugdzorg zelf (puntje 2 van verwarring waardoor wij altijd 'de schuld' krijgen). Bureau Jeugdzorg voert slechts het beleid van de Kinderrechter uit.

Verder kun je van Bureau Jeugdzorg niet verwachten dat zij zich gaan bekommeren om huisdieren, hoewel dit achter de schermen wel gebeurt. Dan wordt er een melding gedaan bij de Dierenbescherming, zodat die het verder op kunnen pakken. Maar - dus even nogmaals uitgelegd - Bureau Jeugdzorg bekommert zich slechts om de KINDEREN en verder gaat onze 'macht' (om het zo maar even te zeggen) niet...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "pupy fotos" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Maddox & baasje <3Maddox & baasje <3

honden foto van Maddox & baasje <3

Dilemma's* neem me niet kwalijk ;-)

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

Voel je je niet aangevallen jony....je weet zelf waar de schoen wringt.

honden page profiel Maddox & baasje <3Maddox & baasje <3

honden foto van Maddox & baasje <3

" Voel je je niet aangevallen jony....je weet zelf waar de schoen wringt. "



:-)

honden page profiel kk

honden foto van k

Het kriebelde bij mij al in haar vorige topics die ik gevolgd heb. Ik moet echt heel erg mijn best doen om beschaafd en netjes te blijven hier...
Ik denk dat Anja wanhopig op zoek is naar geluk ofzo... maar ze is gewoon... nah, weet je, laat ook maar.
Yoni & Maddox, ik vond jouw stukje over jeugdzorg erg goed.

EDIT: ze heeft haar profiel verwijderd, maar dit betekent vast niet dat ze naar ons heeft geluisterd...

honden page profiel Lise met Ruby, Naïn & QalvinLise met Ruby, Naïn & Qalvin

honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvin

" en kom op.. als je die maltezer eruit vind zien als 10 moet je mijn oudje zien. dat ziet er toch wel erg anders uit hoor.. zie op de foto gewoon een pup met wat vieze pootjes.. misschien mag die wel heerlijk buiten spelen.. mijn masha ziet er soms ook meer bruin dan wit uit. wil niet zeggen dat ze een vreselijk leven heefth oor "


Heb je deze foto gezien? Ik vind haar kontje er nogal geel uitzien...en die bench heeft nog eens geen dekentje. Die arme simba moet op dat koude harde metaal of ijzer liggen!

honden page profiel Maddox & baasje <3Maddox & baasje <3

honden foto van Maddox & baasje <3

" Het kriebelde bij mij al in haar vorige topics die ik gevolgd heb. Ik moet echt heel erg mijn best doen om beschaafd en netjes te blijven hier...
Ik denk dat Anja wanhopig op zoek is naar geluk ofzo... maar ze is gewoon... nah, weet je, laat ook maar.
Yoni & Maddox, ik vond jouw stukje over jeugdzorg erg goed.

EDIT: ze heeft haar profiel verwijderd, maar dit betekent vast niet dat ze naar ons heeft geluisterd... "


Dankje! Ik zie dat jij onderwijzer bent op het basisonderwijs! Leuk, heb jij dus ook de hele dag met kindjes te maken ;-).

Inderdaad, ze heeft haar profiel verwijderd. Ik hoop alleen dat ze nog meeleest en dat ze misschien weer mee wil praten...

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

"

http://www.hondenpage.com/foto/foto/234236.jpgHeb je deze foto gezien? Ik vind haar kontje er nogal geel uitzien...en die bench heeft nog eens geen dekentje. Die arme simba moet op dat koude harde metaal of ijzer liggen! "


Ik vind niet dat je moet oordelen over de inrichting van een bench.
Er staat een mandje in waar Simba in kan liggen of hij kan op het metaal liggen. Hij heeft keuze dus.

Niet iedere hond waardeert een kleedje in de bench.
Dus als de hond zelf kiest om op het metaal liggen dan is dat prima.

honden page profiel Antoinet & LunaAntoinet & Luna

honden foto van Antoinet & Luna

Komt nog bij dat deze maltezer niet helemaal wit is en dit kan lijken alsof hij vies is. Wat niet is en die traanstrepen, tjah die heeft mijn Luna ook regelmatig. Als je hondje daar aanleg voor heeft kun je dat bijna niet wegkrijgen.
En op dat mandje kun je ook niks zeggen, er zijn inderdaad genoeg honden die liever niet op een warm dekentje liggen.

Daarbij ontstaan verkleuringen bij een maltezer heel snel en valt het heel snel op. Bij donkere honden is het er misschien ook wel maar daar zie je het niet.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Topicstarter heeft het profiel verwijderd en om deze reden gaat dit topic op slot. Het is weinig zinvol door te praten als TS er niet meer is.

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Ik heb het topic even doorgelezen en wil ondanks sluiting van het topic graag nog even terugkomen op enkele dingen die ik las.

Het lijkt soms wel een trend om medeforumleden psychologisch te analyseren. Ik vind dat je hier altijd erg voorzichtig mee moet zijn. Dit is een hondenforum en ondanks betrokkenheid bij baasje en/of hond is het onmogelijk om A volledig inzicht te krijgen in iemands leven en functioneren daarin en B iemand psychologisch te analyseren of de grond in te stampen via internet. Dit gaat veel te ver en is niet hondgerelateerd.

Houd het bij je eigen mening over het On topic onderwerp en bewaak je eigen grenzen van je kunnen en mogelijkheden. Breng je mening duidelijk maar met respect en benader iemand niet op een manier zoals je zelf ook niet benaderd wilt worden.


Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "pupy fotos" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Wat smullen jullie honden ??
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^