Ongewenst gedrag dat te leuk is om af te leren!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SiberienneSiberienne 3 doggies

honden foto van Siberienne

Spot duwt zijn neus van achter tussen de billen als hij aandacht wil. Ik denk niet dat het me gaat lukken omdat af te leren want ik moet zo lachen als hij het doet en dan heb ik toch weer gereageerd....

Shadow springt op de tuintafel, soms ook als wij daar aan zitten. Hij mag het niet als we zitten te eten oid. Dat proberen we hem wel af te leren en het lukt al aardig. Verder komt hij vaak zijn bal brengen als hij wil spelen en laat die op je voet vallen. Daar heeft hij vaak wel succes mee omdat wij het zo leuk vinden nu eindelijk een hond te hebben die van balletjes houdt! Hij doet het ook wel eens met andere speeltjes maar gelukkig niet met zijn Nylabone (ouch)

Meehuilen met de kerkklokken om zeven, twaalf en achttien uur stipt. Kan zijn dat de buren dat als ongewenst ervaren, maar die rechts vinden het niet erg en die links klagen ook niet. Als ze dat wel doen, de man zit in he kerkbestuur, dan zorgt hij maar dat die dingen minder herrie maken!

Mireille

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ongewenst gedrag dat te leuk is om af te leren!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Sam en LizzySam en Lizzy 3 doggies

honden foto van Sam en Lizzy

Lizzy is zo klein dat ze tegen me opspringt als ik thuis kom (of even iets te enthausiast tegen haar ben)

en ik kan dan niet boos worden maar geef haar aandacht en aai haar .. zo houd ik het natuurlijk in stand hihi

maar voor anderen is dit vervelend dat snap ik wel

honden page profiel SiberienneSiberienne 3 doggies

honden foto van Siberienne

" Buddha heeft ook ''ongewenst'' gedrag die ik eigenlijk wel leuk vind O-
Het word oook als dominantie gezien als ze boven op je voeten gaan zitten of liggen, het zitten heeft ie afgeleerd maar lekker op mn voeten liggen doet ie nog wel. Vind het eigenlijk wel lekker als die erop licht, heerlijk warm. En bij ons is echt wel duidelijk dat ik de baas ben en niet hij :-D "


Op voeten liggen dominant, wat een onzin! Janouk kenden het woord niet eens maar was ook altijd voetenwarmer, van ons en onze gasten. Heerlijk!

Mireille

honden page profiel Veerle & ChipkeVeerle & Chipke 3 doggies

honden foto van Veerle & Chipke

Chipke springt bij iedereen op schoot. Veel mensen hebben dit niet graag (omdat ie ook veel haar verliest) maar ik vind het geweldig :-D

honden page profiel SiberienneSiberienne 3 doggies

honden foto van Siberienne

" Het enige wat we echt af zouden moeten leren is het stelen van schoenen.
Het is alleen zo'n grappig gezicht als je hem ziet lopen met een schoen, wetende dat het niet mag, want hij vlucht echt de tuin in, heeft hij een speciaal loopje voor :P
en daarbij blijf je heel alert dat de schoenen staan waar ze horen, want anders staan ze zomaar ineens in de tuin!

Hier heeft hij echt een obsessie voor.

Het nadeel is: Hij doet dit niet alleen thuis! Als we op visite zijn, en staan schoenen en hij kan naar buiten zijn de schoenen ergens in de tuin terug te vinden!

Voordeel: hij maakt ze nooit stuk!

Hij heeft al weleens toen ik de schoenenkast aan het uitpakken was, heel stiekem achter mij een aantal schoenen gestolen, ging ik kijken in de tuin, lag hij heel trots te zijn op zijn bergje schoenen! "


Dat loopje! Bij ons zijn het sokken, handschoenen en buffs! Ik moet ook altijd zo lachen als dat kontje van Shadow weer langs komt geparadeerd ;-)

Mireille

honden page profiel teresa en beauteresa en beau 3 doggies

ongewenst gedrag , niet echt...
Wel heb ik er een ritueel van gemaakt om naar de laatse plas in de tuin, dan gaat beau zijn bench in, en dan kruip ik zowat in de bench om even te kroelen...nu gisteravond was ik dat helemaal vergeten...begint hij naar 10 min te piepen in zijn bench .. ???  doet ie nooit ! ik naar beneden...zit ie met half gesloten oogjes in de bench, vrouwtje je bent wat vergeten...dom dom dom...;-).dat koppie  ;-)

honden page profiel MiloMilo 3 doggies

honden foto van Milo

Hier ben ik een yoghurt aan het eten! Milo wil ook wat :-D

honden page profiel eefjeeefje

" Hier ben ik een yoghurt aan het eten! Milo wil ook wat  :-D

http://foto1.hondenpage.com/120-120-crop/foto/foto/230046.jpg "

Hahaha, dat koppie!!!

honden page profiel MiloMilo 3 doggies

honden foto van Milo

Ahja, eigenlijk is mijn profielfoto ook ongewenst gedrag. Maar dit was een éénmalig terrastafel avontuur.

Ik zag hem erop kruipen en in plaats van Milo te corrigeren zocht ik vlug de fotocamera en na de 'Klik en Flash', foei Milo van de tafel!

Anoniem (Gast)

Springen, likken, in mijn neus bijten,

honden page profiel Sav&MessiSav&Messi 3 doggies

honden foto van Sav&Messi

" Hier ben ik een yoghurt aan het eten! Milo wil ook wat :-D

http://foto1.hondenpage.com/120-120-crop/foto/foto/230046.jpg "


zo 1 heb ik ook :-D

honden page profiel YumeYume 3 doggies

honden foto van Yume

Mijn hond heeft zoveel energie dat hij zelfs na 2 uur lopen nog als een gek door het huis zit te rennen. Het is eigenlijk niet gewenst maar het ziet er zo grappig uit... xDVoor de rest.. likken.. als ik net wakker wordt. Erg smerig zo'n natte stinkende tong over mijn wang, maar andere kant ook weer lief... xD 
Mijn moeder haat het altijd als hij op de bank ligt. Maar het zit wel erg gezellig zo'n hond naast je met zijn kop op je schoot.  x3
Die beesten komen veel te gemakkelijk met ongewenst gedrag weg!  xD

honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. 3 doggies

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

als je iets van eten op tafel hebt staan kan baylee soms haar kop op echt 1 centimeter afstand van het bord of schaaltje neerleggen en dan kijkt zo geconcentreert er naar dat ze bijna scheel kijkt. en je denkt dat ze het pakken gaat maar ze pakt het dus niet. ze blijfd het hypnotiseren .  

 Goku denkt dat ie een schoot hond is komt altijd gewoon lekker bij je plakken je gezicht heeeelemaal wassen in je oren knabbelen aan je neus. hij kan ook heeeel beteutert kijken en dan met zn pootje maaien om aandacht haha .

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Evy heeft vanuit de fokster geleerd om op haar achterpoten te gaan staan als ze bedelt om eten, ziet er echt super schattig uit. Ben nog aan het twijfelen of ik het in stand ga houden. Ben niet zo dol op bedel honden, maar het is wel super schattig.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Opspringen, ik krijg het er níet uit helaas.
Al vind ik het 's morgens stiekem wel leuk: Mellow rekt zich al staande uit, zet haar voorpootjes nét onder mijn schouders (hoger komt ze niet) en dat is dan even haar goedemorgen (of middag) begroeting.
Ik zeg altijd "blijf van mijn t**ten af" ;-)

Blaffen. En ze heeft een vrij irritant blafje ook. Wil ze een speeltje uit het mandje maar kan ze er niet bij? Voorkant omlaag, reetje omhoog en blaffen. Krijg ik er ook niet uit.

En ze duwt haar neus altijd in holletjes in het gras buiten (wij hebben geen gras in de tuin). Is op zich niet erg, maar ze deed het dus laatst ook toen ik in de tuin bezig was en gehurkt zat. Duwt ze ineens die bruine gok achter in mijn broek O-)

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 3 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

Bedelen bij baasje, 's nachts op bed klimmen om te knuffelen. Piepen als ze wat zien, janken in de tuin. Waaks zijn.

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 3 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

" als je iets van eten op tafel hebt staan kan baylee soms haar kop op echt 1 centimeter afstand van het bord of schaaltje neerleggen en dan kijkt zo geconcentreert er naar dat ze bijna scheel kijkt. en je denkt dat ze het pakken gaat maar ze pakt het dus niet. ze blijfd het hypnotiseren .  

 Goku denkt dat ie een schoot hond is komt altijd gewoon lekker bij je plakken je gezicht heeeelemaal wassen in je oren knabbelen aan je neus. hij kan ook heeeel beteutert kijken en dan met zn pootje maaien om aandacht haha . "


Dat doet skippa en sky ook! Alleen sky pakt t niet zomaar en skippa wel als je 2 tellen niet op let :-D

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 3 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

Oh 1 die ik niet leuk vind maar al 2 jaar probeer af te leren: skippa duwt zijn snuit tegen de billen en kruis van mensen maar alleen vrouwen. Vanaf dag 1! En dan met name bij mensen met rokjes aan. En als ze menstrueren is t helemaal erg. Hoorde laatst van de buren dat hun vorige hond t ook deed dus ben niet de enige die zo'n hond herft

honden page profiel eefjeeefje

" :-DOh 1 die ik niet leuk vind maar al 2 jaar probeer af te leren: skippa duwt zijn snuit tegen de billen en kruis van mensen maar alleen vrouwen. Vanaf dag 1! En dan met name bij mensen met rokjes aan. En als ze menstrueren is t helemaal erg. Hoorde laatst van de buren dat hun vorige hond t ook deed dus ben niet de enige die zo'n hond herft "

Haha, zou me kapot schamen, zowel als slachtoffer als als baasje!!! Mjah das de natuur he, snuffelen aan "vreemde" luchtjes! Ben ik blij dat ik geen grote honden heb ????
Milo was altijd wel erg gefixeerd op navels, als ie bij een blote navel kon komen probeerde die daar zo diep mogelijk in te komen!!

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Hier wel een gedrag wat eigenlijk niet zou hoeven: het blaffen 's morgens vroeg om 6 uur als mijn man de trap afloopt.

Sophietje heeft een blafgedrag wat niet zo fijn is voor de buren (als we weggaan 's avonds), dat zijn wij aan het afleren, en ik moet zeggen dat het steeds beter gaat! Maar dat in de morgen.....dat lukt niet dus!

Als mijn man naar beneden gaat, dan gaat ze dus al even te keer, want ja.....ze weet dat ze fijn uitgaan! En dat is enthousiasme en moet ik dat dan afleren? Ik denk van niet, dus we laten het maar zo. Wie weet komt er zelf een einde aan.

Als jullie weten hoe het was met haar blafgedrag en hoe het nu is, zijn we al dik tevreden!

honden page profiel SiberienneSiberienne 3 doggies

honden foto van Siberienne

" Oh 1 die ik niet leuk vind maar al 2 jaar probeer af te leren: skippa duwt zijn snuit tegen de billen en kruis van mensen maar alleen vrouwen. Vanaf dag 1! En dan met name bij mensen met rokjes aan. En als ze menstrueren is t helemaal erg. Hoorde laatst van de buren dat hun vorige hond t ook deed dus ben niet de enige die zo'n hond herft "


Spot ook ;-) via de achterkant...

Mireille

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta 3 doggies

honden foto van Erika & Jetta

hier het opspringen van Tosca, heb me al afgevraagd of ik dat nu zou afleren of niet, maar ik vind het best makkelijk dat hij tegen mij komt staan zodat ik me niet moet bukken om hem te aaien (lekker lui :-D) op momenten dat ik dan propere kleren aan heb kan ik hem wel iets doen, maar ik weet dat het mijn eigen schuld is!
Andere mensen zijn hier ook niet altijd van gediend, misschien moet ik aan dat opspringen toch eens een bevel koppelen zodat hij het enkel op bevel nog doet :-D

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 3 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

"
Haha, zou me kapot schamen, zowel als slachtoffer als als baasje!!! Mjah das de natuur he, snuffelen aan "vreemde" luchtjes! Ben ik blij dat ik geen grote honden heb ????
Milo was altijd wel erg gefixeerd op navels, als ie bij een blote navel kon komen probeerde die daar zo diep mogelijk in te komen!! "


Ja doe ik ook! Haha! Elke keer sta ik met een rood hoofd. En bij vreemden doet hij het meer als bij bekenden. En elke keer corrigeer ik m. Foei skippa. M ergens anders zetten. Blokkeren dat hij het doet. Maar niks helpt

honden page profiel Lian & IndyLian & Indy 3 doggies

honden foto van Lian & Indy

" Milo zijn energiespurt (staart tussen poten, oren plat en rennen maar). Overtollige energie van zich afzetten door mijn gras kapot te crossen, verder in put graven en komen eten halen uit zijn kom.

Gaat als volgt: Rennen,graven,eten,rennen,graven,eten,...
En dit allemaal in Turbotempo!Om dan na 10 minuten op de zetel neer te ploffen en 3 uur te slapen.

Hilarisch :-D "


Hier nog eentje, op standje turbo door de kamer en buiten maar dan met haar piepspeeltje.
Rondje crossen even op het kippetje drukken met de neus en bij het piepgeluidje er weer als een idioot vandoor gaan.
Echt geweldig om te zien.

honden page profiel KittyKitty 3 doggies

honden foto van Kitty

Leuk topic dit! ;-)

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

1. Schooien... Ach gut kijk dat koppie...
2. Jaloezie. Dit vindt ik zelf t ergste en zijn we hard aan t werk. Casper blokkeert mij als ik een andere hond wil aaien of met mijn nichtje aan t spelen ben. Hij doet niemand pijn en buitenstaanders merken t niet eens echt. Maar Casper wringt zich er dan echt tussen. Hij is bezitterig over mij. Maar aan de andere kant ook vleiend en ego strelend... O-)
3. Als ik hem afdroog draait hij rondjes tussen mijn benen. Moet altijd lachen maar heb ook een natte broek op een niet charmante plaats....

Maar mijn lieve Casper weet overal een leuke draai aan te geven met zijn gekke bekken... :-D

honden page profiel kk 3 doggies

honden foto van k

Swift knabbelt erg graag aan mijn oren als we knuffelen. Heel zachtjes, ik probeer het af te leren, maar ik vind het stiekem ook wel leuk en het kietelt zo :P

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z 3 doggies

honden foto van mary S&A&Z

Als iemand mij belt, dan wordt de telefoon opgenomen en het eerste wat men hoort is "hioewemumwahi" en dan dan pas "hallo, met Mary". Nou dat eerste is 'n jodel van Alice en iemand die mij niet kent moet haast wel denken dat ik gille de la tourette heb.O-)

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

honden foto van marianna

Ook hier ongewenst gedrag maar wel lachen. Als onze schoondochter zaterdagavond op visite is en op de bank gaat zitten  dan gaat Bennie er naast zitten en probeer hij haar eraf te drukken met zijn poten en als dat natuurlijk niet lukt gaat hij tussen ons in liggen en dan met zijn kop en poten op haar schoot en haar aan liggen staren en als hij dan geen aandacht van haar krijgt gaat hij bij haar voeten liggen en dan heerlijk aflebberen

honden page profiel Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

haha Mary! Mag ik je nummer eens, denk dat ik daar wel een internationaal gesprek voor over heb :-D
als ik Luca in de auto stak begon die keihard te joelen, eender waar we heen gingen (ook DA :-) )
Op een avond toen ik bij mijn ouders was met Luca begon het ineens te gieten. Noch luca nog ik hielden van de regen, dus ik gevraagd aan mijn vader of hij ons met de wagen naar huis wou brengen.
Een autorit van 10minuten heeft uiteindelijk 30minuten geduurd omdat mijn vader het zo leuk vond, hij bleef maar rondrijden. 'ik breng je naar huis als Luca stopt met joelen'. we hebben in die 30minuten geen woord kunnen wisselen. Noch ik noch Bart hebben het hem ooit proberen afleren, wegens te grappig :-D
Vooral Bart, die heeft zijn baas ooit thuis afgezet met een zingende collie in de achterbak ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ongewenst gedrag dat te leuk is om af te leren!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: king charles
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^