Onverantwoordelijke hondeneigenaresse!! GRRR

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Man wat word ik toch moe van een vrouwtje bij ons in de buurt! Een van haar honden is onlangs al doodgereden. Deze liep altijd los en bleef totaal niet in de buurt en liep dus soms gewoon de hele dag nog in zijn eentje door het dorp te dwalen. Nu heb ik gehoord dat ze naast de setter die ze nog overheeft er weer een pup bij heeft. Ga ik net met Lizzie lopen en ra ra wie zit daar in zijn eentje midden op het pad buiten het dorp? Precies de setter!! Twee fietsende oude mensen waren al bij hem gestopt omdat ze hem niet alleen wilden achterlaten. Ik besloot dus achter hem aan te lopen, hij wilde na de eerste aai over zijn bol niet meer in de buurt komen dus ik ben hem achterna gelopen. Heb ondertussen mijn buurvrouw gebeld die op vakantie is omdat zij weet waar het baasje van de setter precies woont. De setter ging ook die kant op dus ik bleef hem achterna lopen, ook om er eens iets van te zeggen tegen die vrouw, want hij was al weer 2x de weg opgelopen en straks is hij ook dood!! Het enige wat die vrouw zegt is: 'Ja hij luisterde niet'. Ze is dus maar gewoon naar huis gegaan. Toen ik zei dat ze hem dan toch maar eens gewoon moet aanlijnen als hij niet luistert omdat hij straks anders ook onder een auto komt zei ze niets (heel herkenbaar want ze deed hetzelfde met de andere hond die nu dus dood is). De setter liep nu dus al wel voor haar deur, maar niemand kreeg hem te pakken, zelfs niet met lekkers en zelfs zijn eigen baasje niet! Ik vind het zo onverantwoordelijk! Als je weet dat je hond niet luister hou je deze toch aan de lijn?! Zeker als je al een van je honden verloren bent door deze onverschilligheid!! Zij vindt het zielig om ze aan te lijnen omdat ze zo graag loslopen ;-) Ik en de buurvrouw (die nog steeds aan de lijn hing) hebben besloten dat we met haar geen medelijden meer gaan hebben als ze weer eens een hond kwijt is (of er weer een dood is), maar voor de hond(en) is het zo ongelofelijk zielig!! :'( Bah!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Onverantwoordelijke hondeneigenaresse!! GRRR" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Vreselijk! sommige baasjes ;-) ;-)

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Wat een idioot wijf! Die moeten ze ook opnemen geloof ik ;-) ..

Jammer dat sommige mensen er zo onverschillig mee omgaan he "het kan mij niet schelen, als die hond dood is koop ik gewoon een nieuwe".. Walgelijk!

Zoals mijn oma altijd al zei.. Er lopen meer gekken los, dan dat er vast zitten!

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Je kan de gemeente waarschuwen elke keer dat ie alleen loopt. Jullie zullen ook wel een aanlijngebod hebben binnen de bebouwde kom, de gemeente ziet toe op de handhaving daarvan.

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

" Je kan de gemeente waarschuwen elke keer dat ie alleen loopt. Jullie zullen ook wel een aanlijngebod hebben binnen de bebouwde kom, de gemeente ziet toe op de handhaving daarvan. "


Misschien dat ik dat nog wel doe ja! Al weet ik niet of het helpt. Een herder die een aanlijngebod heeft (ook in losloopgebieden) omdat hij een hond heeft doodgebeten, loopt ook altijd gewoon los tot zijn baasje een hond aan ziet komen :'( mensen doen toch wel wat ze willen ben ik bang. En ik denk eigenlijk dat ze er al wel eens door politie oid door is aangesproken gezien het incident met haar andere hond.. ;-) ;-) ;-)

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Maar de gemeent kan haar elke keer een boete geven, en pijn in de portemonee doet vaak wonderen.

honden page profiel DootjuuhDootjuuh

honden foto van Dootjuuh

precies desnoods wat footjes maken, dat het beestje steeds losloopt ofzo.

als ze maar vaak genoeg een boete krijgt, leert ze het hopelijk wel af.
en anders doet ze de hondjes maar weg, hebben ze het waarschijnlijk nog beter ook,.

honden page profiel Jetta & DobbyJetta & Dobby

honden foto van Jetta & Dobby

kan je hem niet elke keer laten ophalen door een asiel zodat ze moet betalen om hem trug te krijgen? of ze neemt hem niet terug en hij komt bij een verantwoordelijk baasje terecht.

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

" kan je hem niet elke keer laten ophalen door een asiel zodat ze moet betalen om hem trug te krijgen? of ze neemt hem niet terug en hij komt bij een verantwoordelijk baasje terecht. "


Dat zal niet gaan ben ik bang, hij laat zich niet zomaar vangen en is dan al thuis voor ze hem te pakken hebben ;-)

honden page profiel Marian-IvyMarian-Ivy

honden foto van Marian-Ivy

gggrrr.... sommige mensen leren het dan ook nooit! Arme beesjes...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Onverantwoordelijke hondeneigenaresse!! GRRR" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Boston Terrier gezondheid
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^