hebben jullie honden ook z'on angst van de stofzuiger ?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Corrina  & BaileyCorrina & Bailey

honden foto van Corrina  & Bailey

Bailey vind stofzuigen ook leuk. Vooral de bank. Dan gaat ze met haar neus de stofzuiger volgen!

Zal het een keer opnemen en op You Tube zetten! :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hebben jullie honden ook z'on angst van de stofzuiger ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel jojo

honden foto van jo

Nee mijn honden zijn er niet bang voor.
en pluto ziet het soms als een spel ;-)

honden page profiel Anita.Langen.Anita.Langen.

honden foto van Anita.Langen.

Cismo is er wel bang voor ,maar zodra die uit is rent hij als een gek achter de snoer aan want die vind hij wel leuk hihi.

honden page profiel ingeinge

honden foto van inge

Yori is er ook bang van.. Best zielig, als ik dat ding al pak, wordt hij al onrustig! Ik negeer t altijd maar, en leg m met een rustige toon op z'n plek.. Zuig eerst de ene helft van de woonkamer, dan gaat hij naar zijn andere plek, en dan zuig ik de andere helft van de woonkamer! En dan kan hij blijven liggen, want de rest van het huis doe ik wel zonder hem! ;-) Maar als mijn vriend stofzuigt (die wat minder 'leider' is tov Yori) rent Yori het hele huis door, en komt zelfs bij mij bescherming zoeken, als hij de kans krijgt! En als ik m dan naar z'n plek stuur, loop ik maar even mee, veilig voorbij dat stomme herrie ding... Arm hondje..

honden page profiel KimberlyKimberly

honden foto van Kimberly

Haha onze hond Chickie is ook doodsbang voor de stofzuiger. Als ik hem aanzet, springen haar ogen open, en rent ze als een gek door de huiskamer naar de slaapkamer toe! Zo'n stoere hond.. :P Poeh. chickie is voor zooo veel dingen bang! Zelfs als wij een flesje cola open draaien dan sprint ze van de bank af! hihi bikkel he?

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende

honden foto van YmY en de bende

Onze Zorro is ook erg bang van de stofzuiger.
Daarom zet ik altijd de deur open als ik ga zuigen, dan kan hij naar buiten vluchten voordat ik met dat enge brulding bij hem ben.

honden page profiel JodyJody

honden foto van Jody

Mmm.. mijn Jaya van 1/2 jaar liep er ook altijd met een grooote boog omheen, maar sinds kort zuig ik hem ook en begrijpt hij dat dat een beloning betekent..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hebben jullie honden ook z'on angst van de stofzuiger ?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Twist bij de dierenarts....
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^