Euthanasie Leonberger 3 jaar, graag advies

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Janca & Bailey{Luna  R.I.P)Janca & Bailey{Luna R.I.P)

honden foto van Janca & Bailey{Luna  R.I.P)

" Damm het blijft altijd kl*te zoiets....Ik zou hem mee naar huis nemen, voor zover als dat kan, de DA thuis langs laten komen. kan dat niet dan deed ik het daar waar het wel kon, lekker samen knuffelend het hele proces door worstelen.... :'( (en wanneer er kinderen zijn zou ik hun de vrije keus geven om er wel of niet bij te willen wezen, die keus heb ik vroeger nooit gehad en dat neem ik mijn ouders nog steeds kwalijk) "


hier ben ik het helemaal mee eens en wens je veel sterkte

janca

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Euthanasie Leonberger 3 jaar, graag advies" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Het is heel dubbel, het is enorm fijn dat hij nog lekker naar huis kan en daar nog kan genieten van mooie dagen/weken en misschien zelfs maanden. Dat is erg mooi, jullie kunnen zo op een hele mooie manier afscheid nemen en nog mooie herinneringen maken met elkaar.  Doe dat ook zeker, je haalt er straks zoveel troost uit... En wanneer het echte lijden gaat beginnen kun je een dierenarts thuis laten komen, zodat jullie vriend in alle rust in een zijn eigen omgeving kan sterven.  Dubbel is het omdat er geen lang leven meer gaat zijn maar daarnaast wel weer het mooi van nog even naar huis kunnen...

Ik wens jullie echt erg veel sterkte toe in de zware periode die komen gaat.

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

" De specialisten (waar ik ondertussen volle vertrouwen in heb) hebben me aangeraden de hond vandaag (vrijdag) naar huis te brengen en hem daar rustig zonder pijn naar zijn einde te begeleiden.  
"


Wat fijn dat dit kan, dat de hond het aankan. Het is en blijft vreselijk moeilijk, de verantwoording die je hebt om te kiezen uit liefde voor je dier. Maar dat je nu thuis de vertrouwdheid en veiligheid kunt bieden aan je hond en je zelf wat tijd hebt om in dit proces te groeien lijkt me heel erg fijn voor je, gegeven de omstandigheden.

Ik wil je heel veel sterkte wensen, onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen. En vooral nog genieten van wat extra kwaliteit-tijd die je samen krijgt.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Wil je heel veel sterkte wensen, maar ook geniet nog van elke dag die je samen kan doorbrengen met je mooie vriend, veel te kort is dit leven maar gelukkig zijn er vele mooie herinneringen en heb je nog de kans er nog enige bij te verzamelen.Maak mooie foto,s ga nog lekker naar buiten en vooral geniet van elkaars aanwezigheid.En als het moment daar is begeleidt hem dan over de regenboogbrug.

Wat betreft je vraag over het hoe en wat te doen met je informatie, als je hond bij een goede fokker vandaan is gekomen zullen zij graag willen weten wat er aan de hand is en daar op reageren en iets mee doen.Misschien mag er en kan er beter niet meer met die lijn gefokt worden, al hangt dat af van de verantwoording van de fokker tegenover het ras.
Nelson geniet van je maatje zolang het gaat, en geef hem een knuffel van mij.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Veel sterkte Nelson.

honden page profiel martine Fenna en Coopermartine Fenna en Cooper

Heel veel sterkte met Nelson.
Het zal voor hem ook fijner zijn dat hij weer thuis is.
En ja die moeilijke beslissing ga je zelf nu moeten maken. :'( :-D
Maar zolang hij zich nog goed voelt kunnen jullie samen nog heel veel van mekaar genieten.
En hopelijk is het nog een tijdje. :-D

honden page profiel Jessica en de kleine bengelsJessica en de kleine bengels

honden foto van Jessica en de kleine bengels

Ik denkt dat je hem het best zo laten gaan.Elk baasje weet hoe moeilijk dat dat is maar het is het best hem niet meer te laten lijden.Breng samen met hem zijn laatste minuten door en knuffel hem goed.
Sterkte

honden foto van Razja, Nanouk, Indah, Byka †

Wat fijn dat je hem nog even bij je mag houden! Wou dat ik dat ook kon met mijn Byka.. :'( Hoop dat jullie nog veel mooie momenten mee gaan maken samen! En veel sterkte voor de periode dat hij slechter gaat worden..

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

Ik heb niets meer aan bovenstaande reacties toe te voegen.:'(

Ik vind het ontzettend rottig voor jou en je hond, en ik wens je nog een liefdevol tijdje samen en sterkte met het besluit.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Euthanasie Leonberger 3 jaar, graag advies" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: vacht veranderd na sterilisatie..
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^