De HP-wandelkaart!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Floor, Bouncer & TankFloor, Bouncer & Tank 3 doggies

honden foto van Floor, Bouncer & Tank

hondenpage

(View) De kaart voor alle hondenpage baasjes. (al het contact gaat via pb op hondenpage)

http://bit.ly/1imhRtx

Hoi,

Kan ik op de kaart? Ik zoek een wandel/speelmaatje voor Bouncer, 

Bouncer is een witte herder van 9 maanden en kan soms een beetje onhandig in zijn enthousiasme zijn dus een hond van zijn eigen grote is wel handig, het is echt een grote sociale lieverd (hij kan wel met kleine hondjes (zijn beste vriendjes zijn een frans buldogje en een tekkel). Wij wonen in Loosduinen en wandelen meestal op het strand (kijkduin) in Meer en Bosch of in de duinen bij monster, maar andere plekken in Den Haag en het westland zijn ook prima.

Mijn vriend heeft een auto, dus in de weekenden kan ik wat makkelijker verder van huis (Door de weeks gebruikt hij hem voor werk)

honden page profiel KatoKato 3 doggies

Wandelmaatjes omgeving drachten gezocht!

Ik heb een staff die nogal bang is voor andere honden. Dus voor hem zoek ik speelmaatjes die heel stabiel en rustig zijn. Groot/ klein, reu/ teef maakt niet uit.

Ik heb ook een herder en die kan met alle honden overweg. hij is nog maar 7 maanden.

Ik wil er best een stukje voor rijden!

Reacties graag via pb!

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Oeps.. Weer wat nieuwe aanmeldingen zie ik.. Ik probeer ze zo snel mogelijk op de kaart te zetten (hopelijk morgen)

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Binnenkort komt er bij ons een prachtige Aussie pup. Ik woon in hoogkarspel en zie helaas zo weinig honden om mij heen! Nog een hondenbezitter in het mooie West-Friesland die bijvoorbeeld keer wilt wandelen in het Streekbos?

honden page profiel IzaIza 3 doggies

honden foto van Iza

Ik zou het ook erg leuk vinden een of meerdere wandelmaatjes te vinden voor Iza en mij! We wonen in Nijverdal, dus het liefst in die buurt maar vind het ook niet erg een stukje te rijden, heb een auto. In Nijverdal hebben we een aantal losloopgebieden.

Iza is een kruising golden retriever die in april 2 wordt. Ze is heel speels en sociaal, voor snauwerige honden kan ze een beetje angstig zijn maar als een hondje wil spelen, wil zij ook niets liever.

Stuur maar een pb als het je wat lijkt!

honden page profiel sonja koolssonja kools 3 doggies

Ik zou er ook graag bij willen. 
Ik kom uit Hoogerheide en heb een dalmatier van 1 jaar. Ze is erg lief, vrolijk en sociaal naar andere honden. Ik zoek iemand met wie ik lekker kan wandelen en de hondjes lekker met elkaar kunnen ravotten en uitrazen!!

honden page profiel LilyLily 3 doggies

honden foto van Lily

Ik zou ook graag voor onze Goldendoodle van 8 maanden een speelmaatje willen vinden. Meneertje is erg enthousiast, altijd vrolijk en super speels dus het zou leuk zijn om een maatje te vinden met wie hij dit samen kan doen. Ik woon in Den Bosch en ben in het bezit van een auto. Het zou fijn zijn om een maatje in de buurt te vinden, maar ben voor Meneertje bereid kilometertjes te maken zodat hij veel speelplezier heeft!

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ik ben weer even aan het puzzelen met de wandelkaart.. er zijn namelijk ondertussen zoveel baasjes bijgekomen dat het register op de kaart nu is ingedeeld in 2 pagina's. Dit betekend dat de baasjes die zich later hebben aangemeld op pagina 2 komen, maar als je dan de eerste kaart kijkt zie je enkel de baasjes van pagina 1. dan zou je dus helemaal naar beneden moeten scrollen om pagina 2 te bekijken, maar ik denk dat maar weinig mensen dat doen.
Nu moet ik daar dus een oplossing voor vinden, maar dat is nog niet zo makkelijk helaas.. Als iemand ideeen heeft hoor ik het graag. Ondertussen ga ik even de nieuwe baasjes op de kaart zetten.

honden page profiel Floor, Bouncer & TankFloor, Bouncer & Tank 3 doggies

honden foto van Floor, Bouncer & Tank

" Ik ben weer even aan het puzzelen met de wandelkaart.. er zijn namelijk ondertussen zoveel baasjes bijgekomen dat het register op de kaart nu is ingedeeld in 2 pagina's. Dit betekend dat de baasjes die zich later hebben aangemeld op pagina 2 komen, maar als je dan de eerste kaart kijkt zie je enkel de baasjes van pagina 1. dan zou je dus helemaal naar beneden moeten scrollen om pagina 2 te bekijken, maar ik denk dat maar weinig mensen dat doen.
Nu moet ik daar dus een oplossing voor vinden, maar dat is nog niet zo makkelijk helaas.. Als iemand ideeen heeft hoor ik het graag. Ondertussen ga ik even de nieuwe baasjes op de kaart zetten. "

Misschien de baasjes die hun profiel verwijderd hebben eruit halen? Ik kom bij mij in de buurt een keer baasje verwijderd tegen
.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Oh, voor mij is het een beetje teveel om alle baasjes te controleren of ze nog bestaan, dus als jullie baasjes tegenkomen die geen profiel meer hebben dan zou ik dat heel graag horen! dan verwijder ik ze gelijk.

Ondertussen probeer ik het een beetje te sorteren op provincie. Is veel werk, maar dan is het misschien allemaal wat overzichtelijker.

honden page profiel renske kids & woezelrenske kids & woezel 3 doggies

honden foto van renske kids & woezel

ik woon in Zelhem
Heb helaas geen auto
woezel kijkt in het begin de kat uit de boom. opdringerige honden vindt ze niks

honden page profiel Floor, Bouncer & TankFloor, Bouncer & Tank 3 doggies

honden foto van Floor, Bouncer & Tank

Karen uit kwinsheul heeft geen profiel meer iig.
Bij mij werkt die hele volgende optie niet :S maar dat kan aan mij liggen :-)

honden page profiel renske kids & woezelrenske kids & woezel 3 doggies

honden foto van renske kids & woezel

even een toevoeging Zelhem ligt n de achterhoek vlakbij Doetinchem scheelt weer zoeken

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

" Karen uit kwinsheul heeft geen profiel meer iig.
Bij mij werkt die hele volgende optie niet :S maar dat kan aan mij liggen :-) "


Dankjewel! Is verwijderd, maar ben ondertussen nog steeds op zoek naar andere mogelijkheden of misschien andere sites waar je zo'n kaart kan maken.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ik zit eraan te denken om toch een andere map te gaan gebruiken. Ik vind de google maps een paar flinke nadelen hebben en dat gaat me toch wel steeds meer irriteren. Daarnaast is het niet echt een map voor de toekomst, omdat je dan dus met die meerdere pagina's zit.

Nu zat ik te kijken naar een engels programma, namelijk zeemaps:
http://bit.ly/1gAeeTo 

Je kunt dan bovenaan ook een plaatsnaam invoeren, waar je gelijk heen wordt gebracht. alle baasjes die in die plaats wonen komen dan in het rechter register te staan.

Maar of het echt goed werkt, kan ik pas zien als ik veel mensen heb toegevoegd en ik hoef denk ik niet uit te leggen dat dat heel veel werk is.

Heel misschien is er hier iemand die het leuk vind om te helpen? Dan wel iemand die een beetje weet hoe zoiets werkt en die dus engels kan, omdat het een engels programma is.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ik ben weer alles aan het overzetten naar de nieuwe kaart. Je kunt dan onderaan zelfs provincies aanvinken. of je ze wel of niet wilt zien, daarmee kun je de lijst dus ook sterk verkleinen en enkel bekijken wat dichtbij is.
Dat vind ik een groot voordeel hiervan. Daarnaast zou het allemaal op 1 pagina moeten kunnen passen. dat is nog even afwachten natuurlijk.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Test:

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

mmm dat werkt dus wel.. 
Je kunt deze kaar took in het groot bekijken door naar deze link te gaan:
http://bit.ly/1i4unwQ 

Deze kleine kaart werkt door middel van kleuren ook wat makkelijker. Elke provincie krijgt een andere kleur. De provincies (en belgie) kun je aan/uit klikken aan de onderkant van de kaart.. door het pijltje (naast friesland) kun je ook de andere provincies bekijken.

Helemaal rechtsboven zie je een klein pijltje die naar links wijst. Als je daarop klikt zie je de legenda met alle namen van de baasjes. Als je een bepaalde provincie niet hebt aangevinkt krijg je dus ook minder baasjes te zien.

Onderaan kun je ook nog een plaats of provincie invullen om gelijk te zoeken. Je krijgt dan enkel de baasjes te zien die in die plaats wonen. (of als je een provincie invult, enkel in die provincie)

------------
Ik ben wel van plan om helemaal over te gaan naar deze kaart.. behalve als er een aantal mensen dit echt niet fijn vinden werken. dan wil ik die google kaart ook wel bijhouden.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Ik vind hem mooi en overzichtelijk..., super ;-)

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Dankjewel Ina! Dan ga ik gewoon nog even door. Zal wel even duren voor alles is overgezet, want ondertussen staan er heel veel baasjes op de lijst! Nu kan ik trouwens wel gelijk de baasjes eraf halen die geen HP profiel meer hebben.. en tot mijn verbazing zijn dat er helaas aardig wat. Jammer dat zoveel mensen hun profiel verwijderd hebben. Gelukkig komen er ook heel veel HP'ers bij!

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Ondertussen al 114 baasjes kunnen overzetten.
Daarnaast ben ik ook van plan weer wat meer georganiseerde hondenwandelingen bij te houden en erop te zetten.

Als ik straks iedereen erop heb gezet moet ik ook nog een aantal dingen anpassen, want ik heb gemerkt dat de markers van de baasjes die in dezelfde plaats wonen boven op elkaar gaan staan.. dit moet ik handmatig nog even opschuiven.
Daarnaast wil ik graag ook op de website bij iedereen hun avatar erbij zetten. een leuk klein foto'tje dus.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Zo.. Alle baasjes zijn overgezet.. 237 in totaal en alles netjes op 1 pagina te zien :-)
Daarnaast staan er op dit moment 2 HP-wandelingen op de kaart, maar ik ga morgen aan de gang met de andere HP wandelingen. Het is de bedoeling dat alle wandelingen waarvan datum+ locatie bekend zijn op de kaart komen zodat je in 1 blik kunt zien wanneer er in de buurt een wandeling gehouden wordt.

Er moeten nog wel wat dingetjes gebeuren.
Ten eerste moet ik nog wat aanpassingen maken. Ik heb pas bij de 2e helft profielfoto's toegevoegd, dus dat moet ik bij de andere helft ook nog doen. Daarnaast moet ik alles nog nalopen omdat er op veel plaatsen nog markers bovenop elkaar staan. Deze moet ik handmatig uit elkaar halen.

Als ik dat heb gedaan wil ik in dit topic de beginpost aanpassen. Ik zal dan in het kort uitleggen hoe deze nieuwe kaart werkt en dan zal er waarschijnlijk enkel nog maar verwezen worden naar de nieuwe kaart.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Super Judith..., je hebt je zondag goed besteed, mooi opgeschoond en bijgewerkt, helemaal top ;-)

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Dankjewel Ina! Leuk om je bericht te lezen!

honden page profiel IkkesIkkes 3 doggies

honden foto van Ikkes

Zijn alle Brabanders vertrokken? Ik kan zelfs mijzelf niet meer vinden.

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Wat super Judith! Heel overzichtelijk! Helemaal top ;-)

honden page profiel Maks met Fenna & YunaMaks met Fenna & Yuna 3 doggies

honden foto van Maks met Fenna & Yuna

Super zo !

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Je staat er gewoon op hoor Ikkes!
Ik zal straks eens een flinke uitleg van de kaart plaatsen.. Hopelijk kun je jezelf dan terugvinden :-)

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Heb de beginpost aangepast.. helaas krijg ik de foto's die ik erbij geplaatst wil hebben niet erop krijgen?! Misschien een foutje van hondenpage, maar ik heb er even een berichtje over gestuurd naar het moderatorteam.. hopelijk wordt dat nog opgelost, voor een wat duidelijker beeld.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

De uitleg is nu toch  nog gelukt met foto's en al.
Hopelijk is het duidelijk zo. Als er vragen zijn hoor ik dat heel graag. Ook als er fouten gevonden worden!

pagina 19 van 24 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 1920 21 22 23 24
Volgende forumvraag: Renske open dag
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^