Faith en Indy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel team Shadowteam Shadow

honden foto van team Shadow

Hey hondenvriendjes (Faith verteld),

Gister kwam het uitlaatmens ons net als iedere zaterdag weer halen om naar het bos te gaan. Natuurlijk waren ik en Indy heel blij, en moest ik dat natuurlijk wel effe laten horen. Nadat wij onze riemen om hadden, mochten we eindelijk mee. Trappelend van ongeduld wachtend bij de voordeur om naar buiten te stormen.
Na een stuk lopen, dat we natuurlijk keurig aan de voet hebben gelopen, waren we dan eindelijk in het bos. Omdat ik andere honden niet zo lief vind, moest ik nog even aan de lijn blijven. Indy werd al los gelaten, wat natuurlijk absoluut niet eerlijk is. Dat heeft uitlaatmens ook zeker geweten. En Indy kon het natuurlijk weer eens niet laten om met een big smile ervandoor te gaan, en mij nog even te laten weten dat ik nog aan de riem zit.



Na nog eens een stukje lopen, kwamen we eindelijk op het grote veld. Daar kan uitlaatmens de gemene honden aan zien komen, en mij bij hun weg houden. Dus ik ging netjes zitten (wat ik na 3 maanden trainen eindelijk kan), en wachten tot uitlaatmens mij los zou laten.



Maar daar kwam het fotoding van uitlaatmens weer tevoorschijn. En ik moest weer eens werken voor mijn vrijheid. Dus eerst het mooie modeletje uithangen.





Nou toen was ik het echt zat hoor!! Indy was lekker aan het rennen, terwijl ik nog moest blijven stil zitten ook. Dus ik blafte naar uitlaatmens dat ze maar eens Indy op de foto moest zetten. Dat vond uitlaatmens wel een goed idee. Dus ik luid blaffend van vreugde omdat ik dacht dat ik eindelijk los mocht en ze Indy zou gaan vervelen.





Dus niet!! Ik moest met Indy op de foto. Uitlaatmens is helemaal gek geworden. En na vele foto's te hebben verpest, heb ik me er maar bij neergelegt. Uitlaatmens is gewoon heel koppig.



Als belong mocht ik dan eindelijk rennen



Indy moest nog model staan, en ging met het uitlaatmens op de foto.



Ik blaft Indy natuurlijk allerlei gemene dingen toe, en Indy stak haar tong naar mij uit!!



Omdat ik zo stout was, moest ik weer naar uitlaatmens komen. En werd Indy weer los gelaten, en was ik weer aan de beurt.



En om natuurlijk het hele feest compleet te maken, wou uitlaatmens een foto van ons allemaal. Maar ja dat is natuurlijk niet echt handig. Indy, mij en de camera vasthouden gaat niet. En dat wouden wij wel even laten merken, dus dan krijg je zo'n foto



Na nog een stukje gelopen te hebben, zijn we moe maar voldaan naar huis gegaan.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Faith en Indy " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel T&dogsT&dogs 3 doggies

honden foto van T&dogs

Wat een geweldig verhaal + geweldige foto's !!! :-D ;-)

honden page profiel dogfrienddogfriend 3 doggies

honden foto van dogfriend

mooi!!! ;-)

honden page profiel ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†******Fientje***Wienske†*** en Djangie†*** 3 doggies

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Leuk verhaal en leuke foto's ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Faith en Indy " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: zoo leuk samen !
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^