Engelse- of Amerikaanse Cocker Spaniel ... Old English of Engelse Bulldog..? Waar gaan jullie voor?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel liesbethliesbeth

honden foto van liesbeth

"

Het is ook mijn 1e bull, ook helemaal gezond, en hij is zo lief met onze kindjes, dan smelt ik helemaal... "

Kinderen is onze Joep ook BLIND op.....zo lief is hij met ze,speelt met ze......heerlijk om te zien.
Is jou Bullie ook zo energiek?,Joep is de hele dag met van alles en nog wat bezig,heeft een uithoudingsvermogen daar zeg je U tegen.
2 uur op het strand draait hij zijn pootjes niet voor om :-)
Bij welke Fokker komt jou Bullie vandaan?
Weet trouwens niet waar je woont in NL ,maar we gaan wandelen met meerdere Bullen volgende week zondag 29-4 op het strand van Kijkduin....dus als je zin hebt ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Engelse- of Amerikaanse Cocker Spaniel ... Old English of Engelse Bulldog..? Waar gaan jullie voor?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel KatooKatoo

honden foto van Katoo

ik heb ook een hele energieke bull, ook dagelijks strandwandelingen (zelf woon in in de duinen) maar niet in de buurt van Kijkduin, wonen net niet in zeeland, is net nog Zuid Holland. Mijn bull komt bij mensen vandaan, die eenmalig een nestje hadden. (Mijn bull, heb ik pas sinds begin dit jaar heb overgenomen van mensen vanwege allergie bij kind) Was meteen verliefd, en hij is door zijn vorige eigenaren ook zeer goed opgevoed. Ben ook gevallen op zijn atletische bouw, en uithoudingsvermogen, zodat we elke dag lekker een strandwandeling kunnen maken! Hij is ook echt aan mij verknocht, ik ben echt zijn baas! Ja ben echt in ;-) ;-) ;-) ;-) .

honden page profiel LoetjeLoetje

honden foto van Loetje

1: zeker weten de Engelse Cocker! Is altijd al een van mijn favo rassen geweest. Pittige, slimme en mooie honden. De Amerikaanse vind ik toch eerder een beetje een gezelschapshond en dat is gewoon niet zo mijn ding.

2: de Amerikaanse. Mooie honden! De Engelsen en de Fransoos zijn helemaal niet mijn ding.

3: De Amerikaanse, hoewel ik de Engelse ook leuk vind.

honden page profiel Eline & VinoEline & Vino

honden foto van Eline & Vino

Ik vind cockers persoonlijk niet mooi dus geen van beide O-)

De amerikaanse buldog en de amerikaanse stafford
De reden waarom ik de 2 amerikanen pak is omdat ze groter zijn, dat vind ik mooier en leuker :-D ;-)

honden page profiel liesbethliesbeth

honden foto van liesbeth

" ik heb ook een hele energieke bull, ook dagelijks strandwandelingen (zelf woon in in de duinen) maar niet in de buurt van Kijkduin, wonen net niet in zeeland, is net nog Zuid Holland. Mijn bull komt bij mensen vandaan, die eenmalig een nestje hadden. (Mijn bull, heb ik pas sinds begin dit jaar heb overgenomen van mensen vanwege allergie bij kind) Was meteen verliefd, en hij is door zijn vorige eigenaren ook zeer goed opgevoed. Ben ook gevallen op zijn atletische bouw, en uithoudingsvermogen, zodat we elke dag lekker een strandwandeling kunnen maken! Hij is ook echt aan mij verknocht, ik ben echt zijn baas! Ja ben echt in ;-) ;-) ;-) ;-) . "


Super leuk joh!
Leuk dat er toch ook Bullen zijn die lekker energiek zijn,en het tegendeel bewijzen dat een Bull niet altijd dik /ongezond en lui is ;-)
Je hebt als Baas zijnde ook zoveel in de hand..ik houd mijn Engelse Bull ook schraal qua gewicht(23 kilo) en wandel gemiddeld 2 uur per dag met hem,buiten die 2 uur wandelen is hij thuis ook nog 1 brok dynamiet...speelt,kliert,en is de hele dag wel ergens mee bezig!
Jammer dat de wandeling in Kijkduin te ver weg is...anders had je misschien wel even langs kunnen komen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Engelse- of Amerikaanse Cocker Spaniel ... Old English of Engelse Bulldog..? Waar gaan jullie voor?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: fokker
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^