Cesar Millan wat vinden jullie van deze man?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Brigitte en Soraya KoopmanBrigitte en Soraya Koopman

honden foto van Brigitte en Soraya Koopman

Op dit moment zit ik toch wel met veel verbazing te kijken naar Cesar Millan. Maar aan de andere kant hoor ik ook b.v. door Martin Gaus dat hij niet goed zou zijn! mijn vraag aan jullie allemaal wat vinden jullie van Cesar Millan!!

Ik maak er geen geheim van mijn hond is niet het makkelijkste exemplaar, en dat uit zich tot grommen en blaffen naar andere honden en of mannen, zij is in huis super makkelijk dus zij is ook niet hopeloos, maar ze heeft echt wel haar bekkie klaar bij andere mans honden, dus ik dacht ik kijk een paar keer naar Cesar Millan, en daar kwamen echt ergere exemplaren aanbod.Ik vind het ongelooflijk wat hij doet en ik loop zelf nu ook wat zelf verzekerder met mijn liefje op straat, en toch merk ik dat Soraya rustig word. Zelfverzekerd lopen dat lerede ik van Cesar, en het helpt deels.

Wat vinden jullie ben benieuwd naar jullie mening!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Cesar Millan wat vinden jullie van deze man?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel LoetjeLoetje

honden foto van Loetje

Er is op HP al een heleboel gezegd over Cesar Millan...

Ik vind het leerzaam om naar zijn programma te kijken. Niet eens zozeer naar hoe hij het doet, maar wel naar de lichaamstaal van de honden etc.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

CESAR MILLAN

HP heeft een positieve visie wat betreft omgang, begeleiding en opvoeding van honden. CM en zijn manier van met honden omgaan komt niet overeen met de positieve wijze waar wij als HP voor staan. Fysieke correcties of andere provocerende handelingen leveren een risico op voor het welzijn en veiligheid van de hond en de mens en zijn bovendien stressverhogend voor de hond. Om deze reden zijn wij tegen het promoten van dergelijke opvoedmethodes van CM op hondenpage.

Enkele voorbeelden van deze opvoedmethode welke niet zijn toegestaan; Een ‘hakje’ geven, ‘porren/prikken’ in de flank, een hond op de grond duwen en/of vastklemmen, corrigerende hulpmiddelen.

Vragen over de methode van CM zijn toegestaan ook hier weer om bij te dragen aan een stuk bewustzijnsvergroting en wij zullen in beperkte mate een enkele discussie hierover om die reden niet uit de weg gaan. Het staat hierin het moderatorteam vrij om een topic te sluiten als zij van mening zijn dat de discussie een provocerend karakter krijgt.

honden page profiel ShantiShanti

honden foto van Shanti

Ik vind dat hij hele goede dingen heeft, zoals die rijtjes van hem (beweging, discipline, aandacht en neus, oren, ogen).Maar ook dat hij duidelijk maakt dat het zelden de schuld van de hond is.
Ik vind wel zijn manier van aanpak niet fijn, laatst zag ik dat hij zo'n ijzeren prik halsband gebruikte, nou sorry hoor, die hond had ook een normale halsband aan pak die dan.

honden page profiel Patje en TiboPatje en Tibo

honden foto van Patje en Tibo

Weet ook niet echt wat ik er moet van denken. Voor ik Tibo had dacht ik dikwijls "wauw wat kan die mens dat goed" Maar nu ik zelf moet opvoeden vind ik het toch wat té dominant naar mijn smaak. Tibo is ook mijn maatje en niet alleen mijn hond en die verdient meer respect dan dat ik bij CM ziet. Maar ik heb dan ook geen gigantische roedel, he. Alleen ik, mijn man, 5 kippen, 4 vogels, 2 poezen, 1 hondje en 2 apen van kinderen. ;-)

honden page profiel Odielah & friendsOdielah & friends

honden foto van Odielah & friends

Er is echt al zo vreselijk veel over hem geschreven en ik kom dan terecht in de meest vervelende discussie's, dus ik houd me even afzijdig...
Ik heb helemaal niks tegen de man, vind hem in vele opzichten heel erg goed, en soms ook iets minder...Ik heb hem voor het eerst gezien bij Oprah, en dat was helemaal in het begin toen hij net op tv kwam, Oprah had toen wat problemen met haar Cockertjes...
Leuke man toen, nu wat meer media-geil, maar dat kan ik hem ook niet kwalijk nemen, zo wordt je denk ik vanzelf wel als je in Amerika woont en zo aanbeden wordt, want daar zijn ze wel heel erg goed in....

Voordat hij bekend werd was hij ook al gewoon een hondentrainer hoor, dus niks bijzonders, hij heeft veel kennis, maar zijn methode wordt zeker hier op het Forum niet altijd gewaardeerd..
Van iedereen kun je iets leren, ook van Cesar, erg interessant om te zien, maar soms schiet hij iets te veel door vind ik..

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Na overleg hebben we besloten dit topic te sluiten, via de zoekfunctie is er genoeg te vinden over CM hier op Hondenpage.

honden page profiel LoetjeLoetje

honden foto van Loetje

inderdaad, al zoveel over gezegd.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Cesar Millan wat vinden jullie van deze man?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Marktplaats.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^