En toen werd er zomaar een pup mijn kant op gegooid...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Tamara Tamara 3 doggies

honden foto van Tamara

geniet ervan meid en het is waar deze pup zal je vorige liefde niet vervangen maar zal je terug de liefde geven die je kwijt was :-D
veel succes en van zodra je klaar bent voor de foto's zien we ze graag komen

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "En toen werd er zomaar een pup mijn kant op gegooid..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Wat fijn dat je weer een nieuw maatje in je leven hebt. Deze zal Caedlih niet vervangen. Een 2e bestaat niet, maar ik kan wel zeggen dat je in een nieuw maatje heel veel dingen terug kan zien van je oude maatje! Soms komt een pup/hond niet voor niks op je pad terecht! Ik weet dat ik mij vorig jaar best schuldig voelde toen ik 4 dagen na het overlijden van mijn kanjer Flos, toch een afspraak maakte om naar Lotje te gaan kijken. Zij kwam toevallig op ons pad en achteraf zeg ik ook....misschien niet zonder reden! Ze lijkt voorbestemd! Mede door haar heb ik het verlies van Flos een goede plek kunnen geven. Ook al zijn er nog regelmatig momenten dat ik aan hem denk en er nog wel eens een traantje valt! Hij is dan ook erg speciaal voor mij geweest en dat 17 jaar lang! Ik zie in Lotje heel veel terug van mijn vroegere maatje Buster en juist net in Morris zie ik heel veel van Flos terug. Net of ze beide in hun voortleven! Daar kan ik enorm van genieten.....Ik hoop dat jij net zo gaat genieten van je nieuwe kanjer Doby en dat hij er voor kan zorgen dat je het verdriet om Caedlih beetje bij beetje los kan gaan laten....

honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun

honden foto van Floortje Faun

@Minoes: nee, Doby komt van een andere fokster. Ik kende haar niet (ze woont niet binnen de 100 km, vandaar), maar de fokster van het eerste nestje kocht een broertje. En zij is dus degene die me verwittigd heeft.

En zo leuk: ik zag hem vandaag net zoals Caedlih op volle snelheid in cirkels en achten rondcrossen.
Hij heeft dezelfde manier van me hypnotiseren en dan zijn oortjes een beetje omhoog doen als ik reageer.
En gisteren smeet hij zich net als Caedlih razendsnel 3x na elkaar om zijn as, helemaal in zijn sas met zijn eerste hondenvriendjes.

En ook hij laat de laatste slok van zijn water traagjes terug uit zijn mond lopen. Natuurlijk niet als hij nog boven de drinkbak staat...
Dus hebben mijn ouders maar terug een dweil onder/rond de drinkbak gelegd. Waar hij vervolgens mee aan de haal gaat en de boel nog natter is dan zonder dweil... :-D :-D :-D
Ik vond het zo jammer dat ik er nooit in geslaagd was een mooie foto te nemen van een druipende Caedlih, meneertje is zo vriendelijk het verschillende keren per dag voor me uit de beelden. Lief, toch?

Hij is wel veel en veel actiever dan onze eerste 2 honden waren. We beginnen plots het nut van een bench in te zien...
Maar dat heeft ook zo zijn voordelen, want je kunt niet anders dan lachen als hij aan het rondspurten slaat.

Meneertje begint gelukkig al goed door te hebben dat hij de kamerplanten, het meubilair en de tapijten met rust moet laten. Het kriebelt af en toe natuurlijk nog, maar even "Eh,eh" is nu vaak voldoende om hem te doen ophouden.
Buiten is het nog steeds aan één stuk door vanalles en nog wat uit zijn mond peuteren. Hij laat het gelukkig goed toe. Met een paar stukjes houtflinters, paardenbloemen of onkruid in zijn maag zit ik niet in, maar het blijft dus niet bij een paar stukjes...

Jammer genoeg is knuffelen niet aan hem besteed.
Ik neem dan maar wraak door menselijke bench te spelen (ook uit noodzaak, slapen kwam er anders niet veel meer van). Al wat een menselijk bench moet doen, is op het tapijt gaan liggen, een weerbarstige, tegenspartelende pup in je armen nemen en vooral houden en hem fijn tegen je aan doen liggen.
Na het spelen, valt meneertje binnen de minuut in slaap, heerlijk met zijn koppie op mijn arm of buik. ;-) ;-) ;-)
Na het eten is het wat anders... Daar wordt meneertje op de één of andere manier klaarwakker van. En dan laat meneertje minstens 20 minuten lang op alle mogelijke manieren blijken wat hij van zijn verplichte siesta denkt.
Uiteindelijk valt hij toch in slaap en 5 minuutjes later kan de menselijke bench voorzichtigjes ontsnappen. Dan vervang ik mijn buik of arm door één van mijn sluffers... ;-) ;-) ;-)

En ja, mijn vader is een schat. Hij zal het nooit toegeven, integendeel, maar is het wel.
Daarom dat ik er ook niet al teveel mee inzat.
Mijn moeder is al evenzeer een schat. Ik en mijn zus zijn met met onze kont in de boter gevallen. :-) :-) :-) :-)

honden page profiel  Ans Ans 3 doggies

honden foto van  Ans

Caedlih kijkt goedkeurend toe vanaf de regenboogbrug en denkt: Zo dat heb ik toch maar goed geregeld. Vrouwtje is niet meer alleen en die kleine heeft een fijne, lieve bazin.
Heel veel jaren geluk en plezier met Doby ;-)

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Nog steeds geen foto's :'(

honden foto van Beagles Floor (hartje), Laika, Belle en hun baasje Wilma

" Nog steeds geen foto's :'( "


Iedereen is met zijn kont in de boter gevallen, behalve wij. Want wij hebben nog geen foto's gezien.

Floortje maar één foto, alsjeblieft. Kost maar één minuutje de tijd. Dan zijn wij tevreden, en dan mag jij de hele dag voor levende bench spelen.

honden page profiel Laura & LilaLaura & Lila 3 doggies

honden foto van Laura & Lila

Wat een ontzettend leuk nieuws is dit!:-D Ik ben heel erg blij voor je dat alles zo snel goed is gekomen :-) De aanhouder wint he!

Alles wat je neerschrijft is trouwens zo herkenbaar. De dweil, het gras en onkruid (vooral de aantrekkelijke geur van aarde!), rondrennen als een gek en twee seconden later als een blok in slaap vallen.. Vermoeiend de puppentijd, maar oh zo leuk en uniek ;-)

Het is je zo hard gegund, geniet ervan langs alle mogelijke kanten! Doby heeft bij jullie een fantastische thuis gevonden!

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Floor, nogmaals proficiat met Doby...maarre ook proficiat met zo'n lieve ouders!(je wist het wel he!)

honden page profiel Abby &Google Abby &Google 3 doggies

honden foto van Abby &Google

Gefeliciteerd!
Ik ben ook erg benieuwd naar een foto. :-D
En nu lekker van genieten. :-)

honden page profiel Manja Manja 3 doggies

honden foto van Manja

Ervaar dus precies hetzelfde. Onze nieuwe hond vervangt niet maar brengt onze overleden hond weer heel dicht bij ons. Had dit echt eerder moeten weten na een leegte van drie jaar waarin ik het gewoon niet aan durfte.Wij zijn dus ook super blij met alle vertrouwde geluiden e.d die een hond met zich mee brengt en we zijn toch weer opnieuw verliefd ;-)

honden page profiel Irene Irene 3 doggies

honden foto van Irene

Floortje

Wat fijn dat je nu al een pup hebt! Gefeliciteerd!
De twee stukjes die je hebt geschreven over hoe hij zich gedraagt. geweldig!
Hoe je beschrijft dat je ze het liefst allebei zou hebben, zo herkenbaar, ik zei laatst ook tegen mijn vriend Wat zou het toch geweldig zijn geweest als Brad hier bij was geweest. Toen wij voor het eerst met Lycan naar de dierenarts gingen (dezelfde als waar Brad is overleden) toen speelde op de radio op het moment dat we daar aankomen The Show Must Go On van Queen.. Toen had ik ook zoiets van Ja het moest zo zijn..

Geniet lekker van die heerlijke puppytijd en maak veel foto's ervan, deze tijd is zo snel voorbij. Gebruik desnoods een ander toestel als hetgeen dat je voor Caedlih hebt gekocht. Aan de andere kant zal Caedlih het niet erg vinden dat je het voor Dobey gebruikt. Ik ben bang dat je er spijt van krijgt als je later geen foto's hebt vanaf het begin.

Irene

honden page profiel Pack MemberPack Member 3 doggies

honden foto van Pack Member

Floortje, van ons ook nog gefeliciteerd met je pupsel

O-)

honden page profiel RhonaRhona 3 doggies

honden foto van Rhona

Gefeliciteerd met dit nieuwe familielid.
Ik wens jou heel veel plezier toe in dit nieuwe avontuur met Doby!

honden page profiel Thea & het viertalThea & het viertal 3 doggies

honden foto van Thea & het viertal

Schrok wel even van de tekst!

Maar fijn dat je nu weer kunt genieten!

En je weer een soort van rust hebt gevonden... ;-)

honden page profiel Patje en TiboPatje en Tibo 3 doggies

honden foto van Patje en Tibo

Fantastisch Floortje! ;-) Geniet van je kleine robbedoes. Hij zal je hartepijn verlichten, hoor. Ben ongelooflijk blij voor je.

honden page profiel BipkeBipke 2 doggies

honden foto van Bipke

Gaat moeilijk zijn die camera een eerste keer vast te nemen voor Doby, maar aan de andere kant heb je dan later wel nog herinneringen van zijn puppytijd he, en zo kan je ergens Caedlih ook nog vastleggen, aangezien de pupsel daar alle kuurtjes van doorgestuurd krijgt, lekker druipen hihi (ben ik wat blij dat mijn honden dat niet doen!!!)
Wel leuk dat hij daarna het huis effe gaat dweielen ;-)

honden page profiel Sylvia GrootSylvia Groot 3 doggies

honden foto van Sylvia Groot

Nou Floortje...is t er toch van gekomen...zie je nou, het komt zoals t komt, er word voor je gezorgd...
Heel veel liefde samen met je hondje, en caidlih...die waakt over jullie :-D

honden page profiel celineceline 3 doggies

honden foto van celine

Een dikke proficiat met je pupje!!!
Ben blij om te horen dat hij de typische puppymaniertjes ten volle laat zien ^^
Hopelijk kan je genoeg rusten tussenin!

Ik ben echt blij dat het goed gaat! En natuurlijk doet hij je denken aan Caedlih, dat is normaal denk ik!
En wat de foto's betreft, ik versta het, het is natuurlijk moeilijk! Maar wanneer de tijd rijp is zal het je wel lukken om de camera op te nemen en terug foto's te trekken ;-) Kzou wel zeggen, wacht niet te lang want ze worden vlug groot en anders gaje je het beklagen dat je geen puppyfoto's hebt van je nieuwe schat ;-)

Moest je eens tijd hebben en je hebt energie genoeg wil ik gerust eens samen gaan wandelen! :-)

Geniet ervan! :-D
groetjes,
Céline & Kenai!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "En toen werd er zomaar een pup mijn kant op gegooid..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: hoe kan ik haar dat afleren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^