Vandaag fantastisch nieuws gekregen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Vind het zo geweldig, die reacties hier allemaal...krijg er echt een krop in mijn keel van.Mijn ouders steunen mij hier niet echt in en het is fijn om dan zo'n hartverwarmende reacties te krijgen.Een hond lijkt zo soms een vanzelfsprekend iets bij de meeste mensen, maar voor mij is dit absoluut niet het geval.Mocht vroeger nooit geen diertjes van mijn ouders, maar had er wel die niet in huis rondliepen.Maar sowieso zijn ze niet te vinden voor dieren die 'haar' verliezen en dat was ook de reden dat zij vroeger de hond weggedaan hebben...zucht ;-)
Wij willen ook graag kinderen, maar dat de reden zal zijn omdat mijn kinderen dan kruipen en dan misschien haar in hun mondje steken, en om dan de hond weg te doen, neen!Heb het hen daarjuist nog verteld dat ik het afschuwelijk vind dat ze dat gedaan hebben, mijn moeder hoorde het in keulen donderen.Dus dat mijn allergrootste wens een hond is mag wel duidelijk zijn, en volgens mijn vriend klinkt dit fout en moeten kinderen mijn grootste wens zijn :-) haha!maar die komen erna nog wel :-)

Dus ik heb echt alles nagegaan, opvang, werktijden, vakanties,hondenschool, eigenlijk alle mogelijkheden, en dat mijn droom dan eindelijk mag uitkomen...


De fokker waar ik hopelijk een pupje mag van verwachten is :

http://www.oudduitseherders.com/ of van http://www.vanchikaserf.nl/

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vandaag fantastisch nieuws gekregen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MireillevdwMireillevdwspeciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Mireillevdw

Jeetje, jammer om te horen dat je ouders er zo over denken en ook dat ze al eens een hond hebben weggedaan. :'(
Maar gelukkig woon je lekker op jezelf en kun je zelf wel bepalen hoe en wat. :-D
Wij hebben thuis nooit een hond gehad. Mijn ma en mijn broer en ik hadden graag een hond gehad, maar mijn pa wilde het niet, omdat je altijd meer vastzit en er rekening mee moet houden als je een hond hebt.
Hij heeft honden van anderen altijd erg leuk gevonden en hij is er hardstikke gek mee. Haakon en Varghoss vinden ze beiden helemaal geweldig. Als ze ons een tijdje niet gezien hebben, krijgen ze heimwee naar ons stel. :-D
Toen we vertelden dat we een 2de erbij gingen halen, schrokken ze wel even. Het zijn natuurlijk niet bepaald kleine mannen. :-)
Ik heb zelf altijd al gezegd dat ik minimaal 2 honden wil en we zijn nu zelfs al aan het kijken voor een 3de. :-D
Dat gaat nog wel even duren, want Varghoss moet al volwassen zijn en de kennel moet nog worden gemaakt.

Wat leuk dat je een pup wil gaan halen bij Hanneke. ;-)
Zelf zijn wij helemaal fan van het werkhondentype (DDR), sinds wij Varghoss hebben, waarmee wij samen met Haakon trainen bij de Kringgroep. Onze volgende gaat dan ook weer uit die lijnen of Tsjechische lijnen komen. ;-)

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Ben er wel zeker van dat ze even zot zullen zijn zoals met de hond van mijn zus, maar mijn zus heeft nog geen kinderwens, en dus vind mijn moeder het dan wel ok.Maar mijn zus gaat ook haar hondje niet weg doen omdat ze later kinderen zal hebben hoor ;-).

Voor haar is de hond een deel van het gezin, en bij ons zal dit net zo zijn.Het kan wel veel worden, aangezien ik ook nog een paard, katten en een vogel heb.Maar als er een kindje op de planning zou staan zou ik ook proberen van minder te gaan werken zodat alles kan opgevangen worden.En tja, eens de verbouwingen af zijn zal het hier ook een pak rustiger worden en zullen we ook veel meer tijd hebben, aangezien dat hier nu elke vrije minuut aan besteed wordt.

Een 2e hond is geen optie voor ons, en hoeft ook helemaal niet.Vind het wel super Mireille dat er misschien een 3e komt!Ook een ODH dan, of een ander ras?En om zelf een kennel te starten dan ook?

Ja, de honden van Hanneke spreken me erg aan :-) maar moet ze nog in levende lijve gaan ontmoeten!Kijk er wel erg naar uit!Zij gaat ook wel weten wat de beste match zal zijn, want wij zullen naar een pup moeten kijken die van nature iets rustiger is :-) Ben heel erg benieuwd, ook al duurt het nog lang!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vandaag fantastisch nieuws gekregen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: de dader is gepakt!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^