We zijn weer terug van vakantie (+foto's!)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Shawna & NalaShawna & Nala

honden foto van Shawna & Nala

Snurk...

Oh, dat was Nala, die helemaal uitgeteld op haar mand ligt. Na een midweekje in Centerparcs 'De Vossemeren' vakantie te hebben gevierd, zijn we weer terug. Nala heeft het heel erg naar haar zin gehad, maar volgens mij is ze ook weer blij dat ze nu wat meer rust heeft ;-)


Maandagochtend na het eerste rondje was Nala helemaal zenuwachtig. We zouden met de auto naar mijn zus gaan, maar ik ben lopend gegaan. Na een halfuur lopen kwam ik daar aan en toen heeft ze nog een uur met haar Dalmatiër-vriendinnetje gespeeld. Moe ging ze de auto in. Nala is een ontzettende zeur in de auto, en ik vreesde al het ergste: de rit zou ongeveer 2 uur duren. Na een uur piepen ging ze rustig uit het raampje kijken en ze ging zelfs 3 keer liggen om te gaan slapen!.... Om na twee seconden weer op te staan en verder te piepen.

We kwamen aan en ik heb meteen even een stukje gewandeld. Toen we bij het huisje aankwamen, was het de taak aan Nala om het huisje te verkennen. Dat heeft ze grondig gedaan, en ze plofte meteen op het bed neer om daar eens lekker te gaan slapen naast mijn vader die ook kapot was van de rit.De volgende dag zijn we 's ochtends naar het boerderijtje geweest. Nala was vooral onder de indruk van het plastic paard, maar nadat ik hem had geaaid kwam ze er achter dat hij - gelukkig - nep was. Ze was wel echt onder de indruk van het dikke zwijn, maar ook de kippen, haan, paard, ezel en geiten waren best wel eng. Ze heeft zich goed gehouden, en dus gingen we maar door naar 'het bosje'. Hier heeft ze heerlijk rond gerend. Leuk om te zien dat ze het zich allemaal herinnerde van vorig jaar (toen waren we naar hetzelfde park geweest), ze wist precies welk weggetje ze in moest. Ze luisterde echt goed, het was een leuke wandeling.Daarna heeft ze lekker geknuffeld met mijn zus, maar niet veel geslapen. De rest van de dag heeft ze gewandeld en zich bezig gehouden met het verstoppen van haar runderpees (die we overigens vandaag tijdens de grote schoonmaak onder het hoofdkussen van mijn moeders bed vonden O-) )De volgende dag (woensdag) zijn we naar de Lommelse Sahara gegaan, en het was een succes. Nala deed alsof ze nooit werd uitgelaten en kreeg haar gekke vijf minuten.

Daarna ging één van Nala's vrouwtjes zich verstoppen en moest Nala haar zoeken. Maar Nala - speurneus eerste klas *kuch* ;-) - wist meteen haar verstop plek te traceren en was helemaal happy dat ze haar had gevonden.
Ja! Ik hoor je! Ik kom!GEVONDEN! Lekker puh!Sorry, maar ik moet er snel weer vandoor, ik heb het druk.

Na nog wat geren was het toch echt tijd om te gaan. En weer... sliep ze amper. Ze had het te druk met de eenden in de gaten houden die op ons terras zaten en iedereen ging de hele tijd weg en kwam weer. Tot we op een gegeven moment zagen dat ze zowat staand in slaap viel, toen hebben we haar op het bed van mijn ouders gelegd en daar heeft ze de rest van de week geslapen, ook overdag. Haar mand weigerde ze en het tapijt lag toch niet zo lekker. Als we alle zes in het huisje waren was ze gerustgesteld en gaf ze zich helemaal over aan de slaap, anders was ze toch nog alert.

Vanochtend is ze eerst een uur naar 'het bosje' geweest ( ik ben er heen gelopen met de flexilijn, dat was eens en nooit meer) en daarna heeft ze anderhalf uur in het bos gebaggerd.Leuk was dat ze nadat we voor de eerste keer waren uit geweest ze meteen het huisje herkende en al helemaal de weg wist.Op de terugweg in de auto vielen haar ogen na een kwartier dicht, en heeft ze anderhalf uur geslapen. Na deze drukke week moet ze weer even bijtanken, dus vanavond krijg ze een dubbele portie vlees en ik geloof ze de rest van de dag slapend door gaat brengen.

Het is een heerlijk park om lekker te lopen met je hond, dus als vakantie adres zou ik het zeker aanraden! Wij hebben er in ieder geval een heerlijke week gehad.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "We zijn weer terug van vakantie (+foto's!)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel deffaneydeffaney

honden foto van deffaney

hallo hallo hallo hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ;-)

honden page profiel Myriam D SMyriam D S 3 doggies

honden foto van Myriam D S

Woooow, Tof!!!!! ;-) ;-) ;-)

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

honden foto van J&S

Leuk, goed naar jullie zin gehad zo te zien! ;-)

honden page profiel vivianvivian 3 doggies

honden foto van vivian

wat leuk zwg,, je ziet dat ze zich goed heeft vermaakt ;-)

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex

honden foto van sinsy en Dex

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;-)

mijn nichtje

honden page profiel celineceline 3 doggies

honden foto van celine

Oooooh! hoe leuk zeg!
En zeer mooie foto's hoor! ;-)
Ik ben ook van plan om dat eens te doen met Kenai, maar ik moet eerst nog wat sparen en iemand vinden die wil meegaan :p Want alleen lijkt me ook niet echt leuk ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "We zijn weer terug van vakantie (+foto's!)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^