Wandelvrienden omgeving Lisse, Hillegom etc. gezocht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel paulienpaulien

honden foto van paulien

Hallo allemaal,

Ook is ga er maar aan geloven nu mijn wandelvriendin Martine echt gesetteld is in Dieren. Ik heb 3 hele leuke honden. Josje is een kruising met een Terriƫr en een teefje van nu een jaar oud. Josje is net loops geweest en word binnenkort gesteriliseerd. Op het moment is ze een beetje knorrig en hormonaal, maar meer dan wat geblaf is het niet. Zara is een kruising met een wolfhond achtige (vermoedelijk) en erg sociaal. Ze komt steeds meer los en wil graag spelen. Wel speelt ze groot. Dat wil zeggen met veel grote sprongen en veel geren. Dan is er nog Brammetje. Bram is een tjechoslowaakse wolfhond van 10-2011 en een erg leuke pup. Wil graag meespelen met de grote jongens maar is stiekem wel een beetje verlegen.
Ik heb een keer per week de auto en ik probeer dan naar wat grotere wandelgebieden te gaan om een beetje af te wisselen en vooral om mijn meiden wat stoom af te laten blazen. De overige dagen ga ik met het OV naar het Groenendaalse bos of naar Noordwijk. Twee keer per week is het rustdag voor Bram en wandel is om en om met de meiden een stuk.
Ik liep regelmatig met Martine samen en ik vond dit natuurlijk zelf heel erg gezellig, maar ik merk ook vooral dat mijn honden het heel erg leuk vinden om in hun eigen "roedel" te lopen. Vooral Josje mist haar vriendjes heel erg en ik zou het leuk vinden om weer met iemand op te lopen waarmee ik gezellig kan babbelen en waarmee mijn "kinders" ook wat aansluiting hebben en lekker kunnen stoeien.

Dus, wie woont er in de buurt en heeft net zoals ik veel tijd om te wandelen?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wandelvrienden omgeving Lisse, Hillegom etc. gezocht" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel maxlisamaxlisa 3 doggies

honden foto van maxlisa

en bij deze kunnen jullie voor referenties bij mij zijn O-) .

ik mis jullie ook!

honden page profiel LoetjeLoetje

honden foto van Loetje

Hoi Paulien,

Spencer, Mira en ik wonen in de buurt. In Noordwijkerhout. Spencer en Mira zijn nog jong en heel speels en zij vinden het vast leuk om nieuwe honden vriendjes te maken. Ze zijn allebei ook erg fan van renspelletjes. Mira wint meestal ;-) Ik wandel vaak in de duinen in Noordwijk en bij het Oosterduinse meer.

Ik hou me aanbevolen ;-) groetjes, Laura

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Hallo Paulien, woon wel niet helemaal om de hoek maar het is te overzien.Wandelen zelf veel met Tybor in de Groene weelde,van de Cruquius tot aan de Lisserdijk.gaan geregeld naar het Groenendaalse bos en het strand is ook heerlijk.Moeten we wel even rekening houden met jou meisje want Tybor begint zijn mannelijkheid een beetje te ontdekken.Maar als je eens zin hebt om ergens af te spreken houd ik me aanbevolen,helaas kan ik hoofdzakelijk op maandag of vrijdag andere dagen heb ik geen vervoer, neemt mijn man de auto mee.

honden page profiel paulienpaulien

honden foto van paulien

Ah wat leuk allebei! Ik heb Tybor al een keer of wat voorbij zien komen in het bos. Ik ben niet zo bang voor zijn mannelijkheid aangezien zowel Jos als Zara heel duidelijk aangeven dat ze er niet van gediend zijn. En zelfs bij hardnekkig volhouden van een eventuele overblije reu blijven ze dat doen, maar wel netjes.

En ik heb Mira en Spencer al een keer voorbij zien komen hier op het forum en ik denk dat die qua pittigheid wel goed bij mijn "Gajes" past. Lijkt me dus heel leuk om een keer af te spreken! Ik denk dat voor de eerste keer het handigste is om sowieso af te spreken waar we gaan wandelen en dan als het goed klikt kunnen we eventueel een keer carpoolen. Mijn honden zijn het gewend om met nog een boel anderen in de auto te zitten.

Zowel de duinen van Noordwijk als Groenendaal en de Groene weelde zijn op het moment goed te doen voor mij met het OV (de bus rijdt momenteel om en ik kan dus makkelijk overstappen op de 140 naar de Groene weelde)

Morgen ga ik naar het Groenendaalse bos en vrijdag komt er al visite, maar misschien volgende week ergens?

honden page profiel LoetjeLoetje 3 doggies

honden foto van Loetje

Ja leuk!! Ik kan op woensdag en vrijdag en in het weekend sowieso. En carpoolen wordt binnenkort heel makkelijk bij mij, ik heb vanaf vrijdag een bus. Binnenkort komen er ook benches in.

honden page profiel paulienpaulien

honden foto van paulien

Wat goed zeg!

Ik heb je even een prive bericht gestuurd met mijn telefoonnummer.

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Dat ligt vast niet in midden-limburg O-)

honden page profiel LoetjeLoetje

honden foto van Loetje

" Dat ligt vast niet in midden-limburg O-) "


Nope. In het noorden van Zuid- Holland

honden page profiel carlacarla

honden foto van carla

in de bollenstreek :-D Ik kom zelf uit Hillegom,en het lijkt mij ook leuk om met anderen te wandelen,maar Gino kan nog steeds niet los,al gaat het langzaaam maar zeker iets beter. Hij vind het heerlijk om met grote honden te spelen,dus zodra het helemaal goed gaat met los lopen,geef ik wel een gilletje

honden page profiel afkeafke

honden foto van afke

Hoi,

Wij (Memmers, kruising herder / ladbrador en ik) lijken het heel leuk om mee te wandelen!
Memmers vindt het geweldig om met andere honden uit te gaan en hier in de buurt zijn weinig honden die lekker mee willen naar strand of bos.

Ik woon in Hillegom, dus wel in de buurt volgens mij. Heb een auto en kan dus overal komen!

Laat maar weten of je het iets vindt!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wandelvrienden omgeving Lisse, Hillegom etc. gezocht" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Niet zo blij
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^