Wat moet ik nou??:'(

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

Ik heb een groot probleem.. Ik heb een half jaar geleden met mijn toenmalige vriendin 2 pups genomen.. Een paar maanden later strandde de relatie en zij nam haar pup mee.. Daar had ik best verdriet van, vooral omdat ik altijd degene was die met ze liep, zij wou er alleen mee knuffelen en showen, verder konden ze wel in de tuin hun behoefte doen als het aan haar lag, en watvoor voer ze kregen boeide d'r al helemaal niet.. We waren het wel over meer dingen niet eens, zij liet ze ook traplopen en de dijk op en af rennen ondanks dat ik dat niet wou, en als haar hondje binnen plaste tilde ze d'r zo aan d'r nekvel omhoog en zo van een meter afstand de bench of de tuin in.. We hebben hier flinke ruzies over gehad en het heeft ook extra druk op onze relatie gezet toen, ook omdat ik mijn pup ertegen wou beschermen.. De relatie strandde en zij nam Nicky mee.. Ik heb lang gehoopt dat ze zou inzien dat ze niet goed zorgde voor Nicky en haar terug zou brengen maar dat gebeurde niet..

Nu een half jaar later belde ze opeens op, ze moest naar een begrafenis aan de andere kant van het land, ze zou een paar dagen wegblijven, of ik op Nicky wilde passen.. Dat wou ik wel, al wil ik eigenlijk niks meer met haar te maken hebben.. Ow wat heeft ze Nicky verpest..! Nicky is angstig en heel onderdanig, ze is mager, ze is nog nieteens loops geweest terwijl mijne dat al 3 maanden geleden was, en ze kan amper op d'r rechter achterpootje staan.. Ik belde me ex daarover, ze zei dat ze gewoon een spiertje verrekt had met spelen en dat haar vriendin dieren-EHBO had en dat die zei dat het wel weer overging!! Ze kan er amper op lopen en heeft er duidelijk last van, ze kan nieteens de bank opkomen, d'r voorpoten wel maar in d'r achterpoten zit geen kracht.. En gisteravond ben ik om 00.30u met 'r uitgeweest en vanmorgen 0730u pakte ik d'r riem en liet ze acuut d'r urine lopen, in huis.. Ook als we buitenkomen doet ze meteen alles achter elkaar in de straat, waar ik dus uit concludeer dat Nicky vaak niet verder komt dan de tuin..

Me ex heeft beloofd maandag naar de dierenarts te gaan, op mijn aandringen, maar al is het een verrekt spiertje is ze duidelijk niet goed voor Nicky.. En het leukste, ze heb er nog een pup bij gehaald!! Wat moet ik doen? Als ik te boos word mag ik nooit meer op Nicky passen, en ze heb nog nooit wat van me aangenomen dus nu ook niet.. Ik kan wel gaan smeken dat ze Nicky aan mij geeft, maar al doet ze dat, zit ik met de gebakken peren.. Een hoop kan nog goedkomen maar dat pootje, dat wordt al een consult en een scan, misschien een operatie, ik zit met die kosten terwijl zij d'r verpest heb.. Wat moet ik doen?? De dierenbescherming bellen? Als ze Nicky afpakken heb ze die andere nog en haalt ze er zo nog 1 bij.. Ik ben ten einde raad..:'(

Ps ik kan er een filmpje van maken van dat pootje maar dat moet ik van het weekend even doen dan want ik zit nu op me telefoon..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat moet ik nou??:'(" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Mak idd eens een foto. Zoals jij beschrijft grenst t aan dierenmishandelin/ verwaarlozing....

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

Zal ik vanavond even doen, heb al 1 filmpje van hoe ze hinkt met dat pootje.. Gisteravond had ik visite, en hij zat op de bank met z'n benen zo gestrekt op de grond, Nicky deed d'r voorpoten er overheen maar d'r kontje lukt gewoon niet..:'(

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Oooh wat erg!!! :'(

Er zijn echt mensen zoals je zegt die enkel met hun hond willen showen maar ze niet kunnen beiden wat ze nodig hebben.

Ik zou ook een foto nemen. Is Nicky ergens bang voor bij jou thuis?
Bv als je de leiband neemt om te gaan wandelen, reageert ze dan bang?
Die menstruatie blijft uit omdat de hond te weinig vetpercentage heeft in zijn lichaam.
Zoals je aangeeft... ze is te mager.

Ik zou (das niet doenbaar hoor maar mn stoute ik zou dit doen) nicky bij me houden en je ex er niet meer laten achter komen. Als ze klacht neerlegt... ze heeft de pup bij jou achtergelaten.
Ze heeft geen poot om op te staan... :'(

Zucht... ik weet het, ik help niet met dit te zeggen maar ik voel me zo kwaad.
Ik begrijp wat je voelt, je staat er machteloos tegenover he. :'(

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Wat nienke zegt zou ik dus niet doen.
Bewandel de goede wegen en ga niet zomaar een hond van een ander achterhouden.
Foto's maken eventueel filmpje en de dierenbescherming bellen en een klacht indienen.

honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Nou Jacqueline,

Wat je zegt is wel waar natuurlijk. Ikzelf zou het ook niet doen (daarom dat ik er bijzet dat het niet doenbaar is, maar dat is wat ik stiekem wel zou willen doen).

Je ex ervan overtuigen dat jij er beter voor kunt zorgen is geen optie zeker?
En anders idd de dierenbescherming bellen.

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

Ik heb haar erop aangesproken, ze zegt dat Nicky zich verstapt heb 1 dag voordat ik haar kreeg, dat het wel weer overgaat, ik heb haar vriendjes nummer ook en die heb ik gesmst, die reageerde gelukkig een stuk positiever.. Ze zei dat het niet gebroken is maar gewoon verstapt dus dat ze het nog even aan willen kijken, en dat ze anders zeker naar de DA gaan.. Dat Nicky zo mager was viel wel mee vergeleken van toen hun een relatie kregen, sinds ze "goed voer" kreeg, Cavom dus.. Ik heb haar over KVV verteld, dat vind ze beetje overdreven maar Smuldier wou ze misschien wel gaan proberen, als bijvoeding, dus daar was ik al heel blij mee, en ze zei dat ze gewoon loopt met Nicky, waarom laat Nicky dan meteen gehaast alles lopen als ze buitenkomt? Maar ze gaf toe dat me ex er weinig mee liep maar ze zei dat Nicky d'r oogappeltje was en dat ze beloofde er echt op te letten allemaal, dat pootje ook..

Dus was op zich best positief maar ook wel beetje mooi weer spelen denk ik.. Me ex zei dat ik Nicky vaker mocht als ik dat wou, dus ik ga het in de gaten houden, maar al verbetert er niks, wat dan? In kan wel gaan strijden om haar te krijgen maar dan zit ik met de gebakken peren en de DA kosten.. Bovendien wou ik eigenlijk geen 2e hond.. Want ik ben alleen en 1 op 1 werkt veel beter vind ik, bovendien gaat Chelsea altijd overal mee naartoe, ik kan niet met 2 ongeleide projectielen aankomen, plus dat als ik een nieuwe relatie krijg en zij heb ook een hond dan word het wel heel druk meteen..

Mieke, Nicky loopt aan een slipketting met een gewone riem, ze trekt niet want ze gaat niet zo snel met dat pootje.. Maar het is ook weer niet dat ze doodsbang is voor klappen ofzo, maar ze loopt gewoon een beetje in elkaar, oortjes plat, maar staartje wèl enthousiast.. Ik geloof niet dat ze dagelijks klappen krijgt en die vriendin van me ex benadrukt dat ook dat er in hun huis heen dieren geslagen worden, maar in het verleden heeft me ex Nicky zeker geslagen, tegen een hondje durft ze wel, zeker als het slecht gaat..


honden page profiel Nieke <3 LancerNieke <3 Lancer

honden foto van Nieke <3 Lancer

Oei, hondjes slaan... das not done eh.
Waarschijnlijk zal Nicky haar vertrouwen in je ex verstoord zijn waardoor ze misschien ook niet veel eet. Een bang hondje laat zijn eten makkelijk staan he.
Nuja, het is al goed dat je even contact hebt gehad met die vriendin.
Nu moet je rustig afwachtig wat er allemaal gaat gebeuren he.

Ik hoop alvast dat het allemaal goedkomt.

Groetjes en veel moed.

Xx

honden page profiel --

honden foto van -

ik weet het niet...
wel zielig
het heeft helemaal geen zin om ze te straffen als ze binnen hun behoeftes doen!

ik weet het echt niet, maar ik hoop dat die pup bij jou komt;-)

honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek

honden foto van Kaatjekoek

144 bellen, zij gaan vertrouwelijk met je gegevens om. Dan zal de dierenpolitie polshoogte gaan nemen en acties ondernemen waarnodig.

honden page profiel CabasjaCabasjagoedgekeurde fokker

honden foto van Cabasja

Misschien een rare vraag,maar jullie hebben 2 pups uit 1 nest??
En de stambomen zijn die allebei op ieder s naam gekomen,of beide op 1 naam?
Misschien dat je de fokker zou kunnen inlichten??
Misschien hebben jullie een conract moeten tekenen bij de fokker,waarin staat dat bij slecht vezorgen de fokker de hond kan terug eisen??

honden page profiel HannaHanna

honden foto van Hanna

Ik zou eerst maar naar de dierenarts gaan en al je dingen die je ontdekt hebt laten bevestigen.
Dan kan je 144 bellen.

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea

honden foto van Christien&Chelsea

Cabasja, nee ze komen niet van dezelfde fokker.. Chelsea komt gewoon uit een nestje van MP, en Nicky is een broodfokpup uit Polen.. Voordat iedereen begint te steigeren, dit wisten wij niet.. We hadden op MP gereageerd op een nestje, die man had 4 Staffords die er goed uitzagen, en toen we daar aankwamen geven ze eerst het hondje, dat nog praten en koffie en betalen, en toen kregen we opeens een Pools paspoort in onze handen gedrukt.. Nicky was ook duidelijk gefrustreerd, ze had een darminfectie dus we konden meteen langs een DA die overigens bijna boos werd dat we een Pools hondje hadden genomen, en Nicky was toen al beetje bang en heel erg verlatingsangst.. Dus het was al een beetje een probleem pup.. En nu is ze gewoon helemaal een beetje verpest, en daar was ik al bang voor dat zij toen Nicky meenam toen de relatie stukliep maar dat heb ik op een gegeven moment los moeten laten..

Ik zal zo even met me laptop foto's erop zetten, op dit topic, dan zie je het verschil tussen mijn Amstaff, waar ik veel mee loop en die Lotgering krijgt, en Nicky die eigenlijk beetje verwaarloosd wordt en Cavom eet..

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Wij willen er op wijzen dat in dit soort verhalen er altijd een reeele kans is, en deze ervaring hebben wij ook, dat de andere partij ook meeleest op het forum. Wees daarom zorgvuldig in hetgeen je schrijft en plaatst aan beeldmateriaal. Zoals je misschien kunt begrijpen kan dit problemen geven. Het is niet toegestaan de andere partij op welke wijze dan ook herkenbaar neer te zetten, of herleidbaar, in datgene wat je schrijft of met foto of beeldmateriaal.

honden page profiel BrokkelBrokkel

honden foto van Brokkel

" Ik zou eerst maar naar de dierenarts gaan en al je dingen die je ontdekt hebt laten bevestigen.
Dan kan je 144 bellen. "


Helemaal mee eens! ;-)

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Bah, dat is echt vreselijk. Ik snap het wel.. Je voelt je machteloos, het zijn nog altijd haar honden en als ze niets van je aanneemt... Ik zou filmpjes en foto's maken en die laten zien aan mensen van 144, al denk ik niet dat dat kan. In ieder geval laten zien aan iemand die er misschien verandering in zou kunnen brengen. Veel succes! Ik blijf het topic nog even volgen ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat moet ik nou??:'(" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: truckje?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^