misschien kent iemand hem? mijn oude maatje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Louis en JoyLouis en Joy

honden foto van Louis en Joy

Hallo allemaal,

misschien een rare vraag, maar wellicht dat iemand hem herkent...
ongeveer 5,5 a 6 jaar geleden heb ik mijn toenmalige mechelse maatje Benny naar vrienden gedaan, vanwege persoonlijke omstandigheden. het koste me toen veel pijn en moeite om die stap te nemen, helemaal als je achteraf hoort dat ze Benny alsnog naar het asiel hebben gebracht. ik had niet veel contact met deze 'vrienden' uit Rotterdam dus toen ik het hoorde was ik al te laat om Benny terug te halen. Benny (met stamboom) was al geplaatst maar de gegevens van het nieuwe baasje kreeg ik niet, en logisch eigenlijk wel. nu vroeg ik me af of iemand Benny herkent. ik ben heel erg benieuwd hoe het met hem gaat, hij zal nu rond de 10 jaar zijn. hij was IPO getraind en vrij schigtig in vreemde omgevingen. hij miste een hoektand en had een voorliefde voor blikjes en petflessen die hij op straat tegen kwam.

Dit is Benny:



als iemand iets over hem weet dan hoor ik het graag, denk nog elke dag aan mn maatje en hoop dat hij het goed heeft...

Groeten Louis en Joy

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "misschien kent iemand hem? mijn oude maatje" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Wat heeft hij een mooie kop.

Jammer dat hij weg moest en ik hoop dat iemand hem herkent.

honden page profiel julia en spikejulia en spike 3 doggies

honden foto van julia en spike

wt een schat
ik ken hem echt niet misschien kun je aan het asiel vragen
waar benny naartoe is gegaan

honden page profiel  Sabine en Mini Max Sabine en Mini Max 3 doggies

honden foto van  Sabine en Mini Max

wat een mooie hond

echt heel jammer dat je hem weg moest doen :'(

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

je zou het asiel kunnen vragen of ze als nog contact opnemen met de eigenaren? en jou gegevens aan hun door geven, dat deze mensen contact met jou kunnen opnemen als ze dit willen?
Zou leuk zijn als je hem nog een keertje terug kan zien :-)

honden page profiel LizLiz 3 doggies

Zou je niet gewoon weer contact met die vrienden uit Rotterdam kunnen opnemen. Niet vragen naar het adres van die mensen, maar vragen of ze jouw telefoonnummer aan hun willen geven (of bijvoorbeeld e-mail adres).
Gewoon uitleggen dat je het heel erg fijn vindt om 1 x te horen hoe het met hem gaat en of ze bijvoorbeeld een foto kunnen zenden. Ik denk dat ze misschien bang zijn dat als ze het adres geven, dat je ze lastig gaat vallen, de hond terug wil of zo. Als je, je eigen tel.nr. geeft zullen ze daar hopelijk niet bang voor zijn.

honden page profiel  Sabine en Mini Max Sabine en Mini Max 3 doggies

honden foto van  Sabine en Mini Max

wat een mooie hond

echt heel jammer
ik ken die hond zelf niet

honden page profiel Louis en JoyLouis en Joy

honden foto van Louis en Joy

Hoi allemaal,

ja het is zeker een schitterende hond.
Die mensen in Rotterdam weten ook alleen maar dat ie naar het asiel is gebracht.
ik heb daar mijn telefoon nummer achter gelaten maar heb daar niets meer van gehoord.

dat is nou al een paar jaar geleden, dus ik dacht laat ik het eens via hier proberen, wie weet...

ik denk inderdaad dat de mensen misschien wel hebben gedacht dat ik misschien moeilijk zou doen, maar ik had alleen willen weten hoe hij terrecht was gekomen. weet alleen dat ie waarschijnlijk in de omgeving van rotterdam is... als alles goed is gegaan natuurlijk, wie weet zit ie wel heel ergens anders.

dus duimen maar dat iemand zijn foto hier ziet en denkt: Hey das Benny!

honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~ 3 doggies

honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~

Ik wil niet lullig doen, maar wat nou als je hem vind en hij blijkt heel erg slecht terecht gekomen te zijn? (is vrienden van mij overkomen :'( ) wat doe je dan?

Verder is hij een schitterende hond, en ik hoop van harte dat je hem vind in een meest optimale situatie natuurlijk.... ;-)

honden page profiel Louis en JoyLouis en Joy

honden foto van Louis en Joy

dat is een hele goeie Sandy... er is dan weinig wat ik kan doen... ik zou heel verdrietig zijn denk ik, maar in ieder geval weten waar hij is... het is inderdaad wel iets waar je niet aan denkt of wil denken, maar die mogelijkheid bestaat ook altijd nog ja...

wat hebben je vrienden gedaan???

honden page profiel silke & woody silke & woody

honden foto van silke & woody

ik ken hem niet ,maar wat een poepie is dat zeg!!!! ;-) ;-) ;-)

honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~

honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~

Het waren geen vrienden van me, het was ons, en ik schaam me nog zo diep dat dit heeft kunnen gebeuren......sorry voor mijn kleine "leugen"
niets, we konden ook niets, er was een heel goede rede waarom mijn hondje niet meer kon wonen bij mij....de mensen waar ze terecht kwam hebben haar slecht verzorgd en daardoor was ze onzindelijk geworden. (de pijn is nog zo aanwezig ondanks dat dit al jaren geleden is)
De logé die deze mensen langdurig opvingen heeft haar (met hun toestemming) meegenomen, en haar alleen maar junkfood gegeven, totdat de moeder van deze logé de hond heeft weggehaald bij hem, en daar wordt ze wel goed verzorgd, ze was extreem vermagerd door slechte voeding, en ze was helemaal niet meer zindelijk.....
Dus nu woont ze daar, en nu gaat het goed, en ze is daar op haar plek...maar zoiets doet zoveel pijn...door een situatie hebben we de hond niet kunnen houden, en dan m'n lieverd zo terug vinden met zoveel extra mee in haar rugzakje.....die ze al had.....en dat terwijl er herplaatsings bemiddeling was gedaan door een instantie :'( :'(

Maar goed, jou Bennie zal echt wel goed terecht gekomen zijn...ik wil je niet van streek maken...sorry.

honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~

honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~

hoeft niet dubbel gepost..... :'(

honden page profiel Louis en JoyLouis en Joy

honden foto van Louis en Joy

je hoeft je voor mij niet te verontschuldigen, ik heb precies in hetzelfde schuitje gezeten. je voelt je ontzettend schuldig, maar je hebt toen een keuze moeten maken. ik heb toen gekozen om Benny naar andere te doen omdat dat het beste was voor hem... ik kon hem niet houden, net als jullie waarschijnlijk jullie hondje niet konden houden. de gedachte dat ik hem weg moest doen deed me al huilen als een klein meisje, het deed ontzettend pijn. en inderdaad nog steeds als ik er aan denk. ik heb sinds een half jaar weer die foto van hem hangen, eerder kon ik het niet...
het lijkt me vreselijk om je oude maatje in zo'n situatie aan te treffen. Benny heb ik ook op latere leeftijd gekregen, hij was een jaar of 3 toen hij bij me kwam. ik heb hem gekocht van een beveiligingsbeambte die hem sloeg. Toen ik hem voor het eerst zag zei ik gelijk dat ik hem zou kopen van die vent. ik heb hem helemaal geresocialiceerd (als ik het goed schrijf :-) ) en heb erg veel met hem meegemaakt. maar ik kwam in een situatie, onvoorzien, waarin ik gewoon weg geen tijd meer voor hem had, hij de hele dag in zijn bench zat, omdat hij, als ex beveiliger, alleen maar een buitenkennel gewend was en alles binnen sloopte. het uurtje dat ik wakker thuis was, was niet voldoende om voor hem te zorgen, hem de liefde, aandacht en beweging te geven die hij nodig had. vandaar dat hij naar die mensen in Rotterdam ging. die hadden tijd, maar volgens hun had hij naar hun dochter gehapt (ben gaf kleine knuffel knauwtjes met zijn voortanden) en daarom hebben ze hem naar het asiel gebracht. ik weet niet of ik het achteraf had tegen kunnen houden, bij mij zat ie nonstop in zijn bench.

heel dubbel allemaal, maar ik hoop dat hij het nu goed heeft...

honden page profiel Prins J.J.Prins J.J. 3 doggies

honden foto van Prins J.J.

Een upje voor Benny! ;-)

honden page profiel Louis en JoyLouis en Joy

honden foto van Louis en Joy

;-) ;-) ;-)

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje 3 doggies

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Hoop echt dat je Benny nog gaat vinden en hij het heel goed stelt !!!! Die mensen die hem overnamen verdienden duidelijk geen hond :'(

Sorry hoor, maar ik kon net van het asiel en ben er nog het hart van in dat er alweer massaal honden werden gedumpt. Zoveel dat er anderen moesten inslapen wegens plaatsgebrek. Ik begrijp dus mensen niet dat ze zomaar honden naar het asiel brengen, lekker makkelijk !

Voor de duidelijkheid, ik heb het niet tegen jou hé !! :-D Ik duim dat je heb nog mag vinden en je gerust gesteld kan worden !!!

honden page profiel Louis en JoyLouis en Joy

honden foto van Louis en Joy

nee ik snap het ook niet... Benny was wel zo weg, mechelaar met stamboom en IPO getraind... die zit er niet lang... maar wel heel erg zielig.

honden page profiel 3 draken 3 draken 3 doggies

honden foto van 3 draken

ik weet dat sommige asiels contact hebben met mensen uit de hondensport die dan als het asiel een leuke hond voor de sport heb zitten dat ze komen kijken en eventueel meenemen.

ik heb het ook met mijn reu gehad zijn nooit leuke beslissingen die je moet maken :'(

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas 3 doggies

honden foto van Kobus & Cas

Wat is ie prachtig.... Echt een supermooie kop heeft Benny ;-)

Ik hoop van harte dat je hem nog vindt en nog meer dat ie bij goede baasjes zit :-)

Kobus is ook herplaatst (niet via het asiel), omdat zijn eerste eigenaren geen tijd meer voor hem hadden. Maar hij liep steeds weg bij zijn tweede eigenaren (hadden gaas in de tuin waar hij zich onderdoor graafde) en in plaats van dat ze tegels neerlegden of Kobus niet alleen meer in de tuin lieten o.i.d. hoefden ze 'm niet meer terug toen het asiel hem van de straat af haalde.
Zijn eerste eigenaren kwamen daar ook pas achter toen het asiel d.m.v. zijn chip hun belde (stond nog niet op naam van tweede eigenaren). Lijkt me ook lekker lullig :'(


honden page profiel Louis en JoyLouis en Joy

honden foto van Louis en Joy

@ jessica, ja dat geloof ik. ik weet in ieder geval dat degene die Benny nu heeft, heel erg veel geluk heeft met zo'n hond. ontzettend baas georriënteerd, super lief en waaks. mis hem nog steeds :'(

@ iris, ja wat een schitterend beesie he?! was toen ik hem voor het eerst zag ook op slag verliefd. ja, ik zou hem denk ik niet eens zo zeer willen zien. alleen weten dat het goed gaat met hem zou voldoende zijn.
mensen kunnen soms rare dingen doen... het leven bestaat uit keuzes, soms hele moeilijke die heel lang pijn doen. maar het blijft een feit dat hij beter verdiende dan wat hij bij mij had. maar ik zat te rekenen en ondertussen zou hij 12 zijn... dus misschien is hij er zelfs al niet meer...

honden page profiel ~**Saar,  Dexx & Daya **~~**Saar, Dexx & Daya **~

honden foto van ~**Saar,  Dexx & Daya **~

ik ben jarten geleden in gouda iemand met een herder tegengekomen die heettte Benny
dat was in het goudse hout in gouda.
heb er even mee gesproken ,maar dat is jaren geleden.
de reden dat het is blijven hangen is omdat ik moest hond enorm in het gareel moest houden.
destijds gaf ze rijles op de manege in gouda .
De hond heette dus benny maar had naar mijn ide langere haren.
tis ongeveer 3 jaar geleden geweest.
verder weet ik niks va de hond.
mischien is het iets je weet maar nooit!
rotterdam gouda is niet zo heel gek!

honden page profiel Louis en JoyLouis en Joy

honden foto van Louis en Joy

" ik ben jarten geleden in gouda iemand met een herder tegengekomen die heettte Benny
dat was in het goudse hout in gouda.
heb er even mee gesproken ,maar dat is jaren geleden.
de reden dat het is blijven hangen is omdat ik moest hond enorm in het gareel moest houden.
destijds gaf ze rijles op de manege in gouda .
De hond heette dus benny maar had naar mijn ide langere haren.
tis ongeveer 3 jaar geleden geweest.
verder weet ik niks va de hond.
mischien is het iets je weet maar nooit!
rotterdam gouda is niet zo heel gek! "


thanks! ja dat zou inderdaad niet zo heel gek zijn, gouda-rotterdam...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "misschien kent iemand hem? mijn oude maatje" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Sterre is plotseling overleden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^