Honden Agenda Farm & Country Fair

Honden Agenda > juni 2019 > Farm & Country Fair

Farm & Country Fair


Over dit Evenement
Type: Evenement
Beschrijving: De Farm & Country Fair is een opvallend belevenisfestival voor elke leeftijd. Een hele dag shoppen bij 400 stands, duizenden dieren, genieten van mooie Engelstalige akoestische muziek, kijken naar een grote variatie aan shows en leuke kinderactiviteiten. Een dag is bijna te kort. Vergeet vooral niet een bezoek aan het hondendorp te brengen.

De showring in het hondendorp bruist de hele dag door van de activiteiten. Met veel rasverenigingen en demonstraties verzorgd door de top van Nederland. Ook de hondensporten zoals agility en doggy-dance staan in de schijnwerpers. Bij veel workshops en demonstratie kun je met je eigen hond kosteloos deelnemen. Uiteraard is hier veel begeleiding bij aanwezig, want de veiligheid van jou en je hond staan bij ons centraal.

In de stands rondom de showring kun je terecht voor de prachtigste producten zoals verzorgingsartikelen, kussens en die aparte handgemaakte halsband waar je altijd al naar zocht. De hondenfotograaf maakt een prachtige foto van je hond of kun je tips vragen bij de omgang met je hond. Uiteraard mag een ballenbak voor honden niet ontbreken.

Locatie en tijd
Datum vrijdag 21 juni 2019
Website http://www.countryfair.nl
Aantal dagen 3
Straat: Dinxperlosestraatweg
Postcode 7122 JS
Plaats: Aalten
Aanvangstijd 10:0

Toegevoegd door

Reacties op Farm & Country Fair

Geen reacties gevonden

Laat een reactie achter
Om een reactie achter te laten moet je eerst inloggen !
 

Eigenaar van dit agenda item

Je kunt [dit agenda item wijzigen]

Foto's

Farm & Country Fair
Farm & Country Fair[verwijderen]

Ben je hier geweest of heb je hier een leuke foto over ? Log dan eerst in om een foto toe te voegen !

Kom jij ook naar dit evenement ?

log dan eerst in om het te laten weten

Wie doet er mee ?

Niemand heeft zich nog gemeld voor dit Evenement


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^