Honden Agenda Studiedag Voeding & Gedrag

Honden Agenda > november 2011 > Studiedag Voeding & Gedrag

Studiedag Voeding & Gedrag


Over dit Evenement
Type: Evenement
Beschrijving: Op 3 november 2011 is in Utrecht de studiedag Voeding & Gedrag bij honden. Op deze studiedag zullen de sprekers vanuit hun wetenschappelijke expertise dieper ingaan op voeding en de relatie met gedrag.

Veel is gezegd en geschreven over voeding bij honden. Wat is goede voeding, hoeveel voeding, welke vorm, hoe vaak, en dergelijke. Diverse ideeën over voeding in relatie tot het gedrag van de hond doen de ronde. Wilt u zelf beter kunnen beoordelen hoe het nu echt zit? Meer inzicht krijgen in de hedendaagse kennis over de invloed van voeding op het gedrag en voedingsgerelateerd probleemgedrag?

DogVision organiseert in samenwerking met de Gedragskliniek voor Dieren, Faculteit Diergeneeskunde, Universiteit Utrecht, de studiedag Voeding & Gedrag bij honden. Op deze studiedag zullen de sprekers vanuit hun wetenschappelijke expertise dieper ingaan op voeding en de relatie met gedrag. Ieder vanuit een eigen invalshoek zodat de dag een gevarieerd karakter zal hebben.

Datum: donderdag 3 november 2011 van 14 uur tot 20.30 uur
Locatie: Collegezaal Kliniek voor Gezelschapsdieren,
Faculteit Diergeneeskunde,
Universiteit Utrecht, Münsterlaan 7, 3584CP Utrecht
Kosten: 98,50 Euro (inclusief btw; koffie/thee, avond-broodmaaltijd)
Inschrijven Klik hier

De sprekers van deze dag zijn:
Esther A. Hagen-Plantinga, PhD. DVM. MSc , Assistent Professor bij Animal Nutrition, Universiteit Utrecht: De wolf als rolmodel voor voeding van de hond: waar gaat de vergelijking op?
Dr. Ir. Guido Bosch, Onderzoeker bij de Animal Nutrition Group, Wageningen Universiteit: ’Heeft voeding effect op gedrag van honden?’
Ing. Tjalling Huisman, Docent aan Van Hall Larenstein: ‘Barf versus brok!’.
Esther A. Hagen-Plantinga, PhD. DVM. MSc , Assistent Professor bij Animal Nutrition, Universiteit Utrecht: Ziekte en gedrag, welke rol speelt voeding?
Dr. Claudia M. Vinke, Assistent Professor, Dier in Wetenschap & Maatschappij, Faculteit Diergeneeskunde, Universiteit Utrecht / Drs. Isabelle van Eijk, Dierenarts en medewerker Onderwijs & Onderzoek, Faculteit Diergeneeskunde, Universiteit Utrecht (duopresentatie): ‘Gedragsproblemen rondom eetgedrag en voeding bij de hond’.
Kortom: deze studiedag is een absolute must voor iedereen die geïnteresseerd is in het gedrag van honden, zowel professioneel als hobbymatig.

Bron: www.dogvision.nl

Locatie en tijd
Datum donderdag 3 november 2011
Straat: Münsterlaan 7
Postcode 3584 CP
Plaats: Utrecht
Aanvangstijd 14:30

Toegevoegd door honden page profiel meikemeike

Reacties op Studiedag Voeding & Gedrag

Geen reacties gevonden

Laat een reactie achter
Om een reactie achter te laten moet je eerst inloggen !
 

Eigenaar van dit agenda item

Je kunt [dit agenda item wijzigen]

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Studiedag Voeding & Gedrag

Ben je hier geweest of heb je hier een leuke foto over ? Log dan eerst in om een foto toe te voegen !

Kom jij ook naar dit evenement ?

log dan eerst in om het te laten weten

Wie doet er mee ?

honden foto van Nathalie en lilly


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^