Honden Vakantie Andere locatie "Maison le Toutou"

Hondenvakanties > Frankrijk > Languedoc (Toulouse) > "Maison le Toutou"

Omschrijving "Maison le Toutou"

Gîte "la Petite École" bij "Maison le Toutou", is landelijk gelegen en ondergebracht in een oud klaslokaal. Het zit vast aan het woonhuis, het voormalige woonhuis van de ‘professeur,’ onder de kerk van Vernet le Bas. Je wordt er, net zoals in vroegere tijden, vrolijk gewekt door de kerkklok waarna je bij het ontwaken de vogeltjes al druk in de weer hoort in de grote kastanjeboom in de tuin.

Onder het genot van een geurende kop koffie of een bakje thee, hoor je het beekje op een afstand stromen wat een bijzonder rustgevend gevoel geeft. Een mooi moment om je dag te beginnen tijdens je vakantie.

Afgesloten omheinde tuin
De tuin van de gîte grenst een klein gedeelte aan de tuin van de eigenaren en voor een groot deel aan een weiland. Op het weiland groeit alleen gras en lopen geen dieren zoals koeien of ezels. Als je geluk heb kan je er wel een ree of wildzwijn zien lopen. De hoogte van de omheining is minimaal 1.75 m hoog. De omheining loopt niet door tot in de grond. Om te voorkomen dat honden zich er toch onderdoor wurmen of gaan graven, hebben we de grond onder de omheining verstevigd met stenen en cement. Het materiaal van de omheining is stevig gaas. De gaten zijn klein genoeg, zodat honden ook hier niet tussendoor kunnen. Om het geheel in de omgeving te laten passen, is de omheining begroeid met groene haag, planten en struiken. ‘Ontsnappen is onmogelijk!’

Voordelen van gîte la Petite École:
- hoge omheinde en geheel afgesloten tuin (500 m²) die je met niemand deelt.
- stromend beekje op 50 meter afstand.
- vers vlees voeding (BARF/KVV) voor de hond ter plaatse te koop.
- door de originele dikke muren blijft het in de zomer in de gîte lekker koel.
- diverse activiteiten voor honden en hun baasjes.
- etensbakken, hondenmanden, extra honden handdoeken, hondenkleden en
hondenspeeltjes aanwezig.
- gratis hondenoppas voor een dagje weg zonder honden.

De gîte is zowel voor baas als honden voorzien van alle gemakken. Het heeft een open verdieping (mezzanine) waar zich de slaapkamer en badkamer bevinden. De gîte is bedoeld voor twee volwassene, rustzoekende, honden- en natuurliefhebbers.

Adres

Maison le Toutou
Vernet le Bas
12260 Balaguier d'Olt
Aveyron, Midi-Pyrénées
France
mail: [email protected]
telefoon: 0033-5 65 43 12 51

Volg ons op: www.facebook.com/maisontoutou

Website

www.maisontoutou.com

Afbeeldingen

Honden Vakantie


Spot toevoegen

Wil je zelf ook een adres toevoegen ? Navigeer dan eerst naar de juiste provincie en klik vervolgens op toevoegen !

Vakantie aanpassen

Je kunt deze gegeves verbeteren !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^