Honden Vakantie Andere locatie La Petite Frida in Plombières le Bains

Hondenvakanties > Frankrijk > Lotharingen (Nancy) > La Petite Frida in Plombières le Bains

Omschrijving La Petite Frida in Plombières le Bains

Hondenparadijsje voor u en al uw honden!
In Plombières les Bains, gelegen in de prachtige zuid Vogezen, omringd door schitterende natuur met volop wandelpaden ligt La Petite Frida.

Een groot terrein van tweeënhalve hectare met veel spannende wandelpaden en idyllische zitjes. Tussen het groen staan twee vakantiehuizen die zeer hondvriendelijk zijn ingericht. Honden mogen overal op, in en aan zitten. Beide huizen beschikken over een omheind terrein waar de honden vrij kunnen spelen en rennen.

Kijk snel op onze site www.hondenmeenaarfrankrijk.nl en lees alles over de huizen, de omgeving, de prijzen, bekijk de vele foto's en nog veel meer.

Adres

La Petite Frida
Ellis van den Berg
88370
Plombières les Bains
Zuid Vogezen

Website

www.hondenmeenaarfrankrijk.nl

Afbeeldingen

La Petite Frida in Plombières le BainsLa Petite Frida in Plombières le BainsLa Petite Frida in Plombières le BainsLa Petite Frida in Plombières le BainsLa Petite Frida in Plombières le Bains

Honden Vakantie


Spot toevoegen

Wil je zelf ook een adres toevoegen ? Navigeer dan eerst naar de juiste provincie en klik vervolgens op toevoegen !

Vakantie aanpassen

Je kunt deze gegeves verbeteren !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^