Honden Vakantie Andere locatie Cochem a/d Moezel

Hondenvakanties > Duitsland > Rijnland-Palts (Rheinland-Pfalz) > Cochem a/d Moezel

Omschrijving Cochem a/d Moezel

Te huur in Cochem, direct gelegen aan de Moezel: werkelijk prachtig en romantisch (vrijstaand) vakantiehuis voor 2 personen met een uniek uitzicht op de Moezel, de Altstadt en de Rijksburcht van Cochem.

De Altstadt van Cochem ligt op enkele minuten lopen van het huis. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van het veerbootje voor het huis die u naar de overkant brengt. Het huis ziet u aan het water liggen, RECHTS op de laatste foto (en links op enerlaatste foto).

Nabij het huis vindt u talrijke terrasjes, restaurants, wijnproeverijen, etc. Het is er niettemin erg rustig en op lopafstand van het huis vindt u talrijke wandelroutes als u de rust van de wijngaarden en bossen wilt opzoeken.

Het huis:
Het huis (genaamd het Pavillon van Cochem) stamt uit 1901 en is gebouwd in een prachtige Art Deco/Jugenstil sfeer. Het huis is in 2001 geheel gerenoveerd en heeft een omvang van 45 m2. Het huis bestaat uit een gelijkvloerse ruimte (met een voor- en achterkamer) met de volgende indeling:

entree
WC ruimte met wasbak
badkamer: douche
voorkamer: moderne keuken (oven, magnetron) en eethoek
achterkamer: salon (radio/cd/kabel-TV/DVD) en slaapgedeelte (2-pers. bed)

Het huis heeft een eigen prive parking direct naast het huis

In het huis treft u tuinmeubelen aan die u kunt gebruiken om van het uitzicht te genieten aan de oever van de Moezel (15 meter van huis) en de tegenover gelegen jachthaven.
Het huis zelf beschikt ook over een klein (zonnig) buitenplaatsje.
ZIE SVP DE WEBSITE VOOR BESCHIKBAARHEID: www.ardennenvakantiehuis.com

Adres

Uferstrasse in Cochem

Website

http://www.ardennenvakantiehuis.com

Afbeeldingen

Cochem a/d Moezel

Honden Vakantie


Spot toevoegen

Wil je zelf ook een adres toevoegen ? Navigeer dan eerst naar de juiste provincie en klik vervolgens op toevoegen !

Vakantie aanpassen

Je kunt deze gegeves verbeteren !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^