aanschaf spreekuur

honden encyclopedie > aanschaf spreekuur

door honden page profiel Richard, Google, Chessie en MachoRichard, Google, Chessie en Macho

aanschaf spreekuur

Een hond heb je voor minimaal 10 jaar. en toch kun je zomaar op Marktplaats een hondje kopen en in je huis zetten. het is dan ook niet zo raar dat dat soms heel erg fout gaat. het kan zijn dat het puppy na een tijd gedrag gaat vertonen dat je niet wist en niet wilt, of dat hij elke dag onvermoeibaar lijkt.
Als je in een stad woont bijvoorbeeld is een Border Collie wellicht minder handig omdat deze honden graag heel veel lopen.

een aanschaf spreekuur bij een gedrags therapeut kan dan een oplossing bieden. Een goede therapeut bekijkt in dat uur jouw, jouw familie en omgeving. daarnaast bespreekt hij/zij uitvoering jouw wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan kan hij/zij je helpen met het maken van een goede keus.

Een garantie heb je nooit, maar een spreekuur helpt je bij het maken van de juiste keusvoor zowel jou als je pup, zodat je optimaal van elkaar kunt genieten!

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^