Doggydating!

honden encyclopedie > Doggydating!

door honden page profiel DeesDees

Doggydating!

Doggydating is een handige en een hele leuke gratis App die ik tegenkwam.
Doggydating = andere baasjes met honden in je buurt vinden en dan kun je samen gaan wandelen. Voor je hond en ook voor jezelf is dat natuurlijk leuker.
Je hoeft alleen een maar profiel aan te maken voor je hond (woonplek, naam, ras, karakter en een foto) en daarna kun je op de kaart kijken waar andere honden op dat moment zijn (en andere mensen kunnen jou dan ook zien op de kaart natuurlijk; je kunt bij je persoonlijke instellingen aangeven of je alleen zichtbaar wil zijn voor vrienden of voor iedereen.).

Daarnaast kun je ook zelf een 'Playdate' organiseren, zodat je met meerdere mensen tegelijk kan wandelen. De favoriete speelmaatjes van je hond kan je uitnodigen voor je vriendenlijst; je krijgt dan een melding als deze honden worden uitgelaten en je kan ze zef ook uitnodigen voor een 'Playdate'.

Voor puppy's is het ook ontzettend handig als ze nog in hun hun socialisatieperiode zitten want zo hoef je niet zo vaak meer op andere honden te wachten in het bos of park. Zelfde geldt voor een loopse teef, door te zien waar honden in jouw buurt zich bevinden kun je een andere route kiezen.

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^