1ste Nederlandse Australian Labradoodle boek.

honden encyclopedie > 1ste Nederlandse Australian Labradoodle boek.

door honden page profiel Suzanne & SennaSuzanne & Senna

1ste Nederlandse Australian Labradoodle boek.

Het aller eerste Nederlandse Australian Labradoodle boek. Boordevol informatie en prachtige foto's over de Australische Labradoodle in het Nederlands. Geschreven door een Australian Labradoodle fokker zelf. Alle informatie over de Australian Labradoodle maar ook over het opvoeden en het hebben van een Labradoodle pup in 1 boek. Aanrader voor (toekomstige) Australian Labradoodle eigenaar of liefhebbers van dit ras.

Stukje over de Inhoud:
1. De geschiedenis
2. Het karakter
3. Het uiterlijk
4. De kleurmerk
5. Vacht en verzorging
6. Dracht en bevalling
7. De eerste dag en nacht
8. Het zindelijk maken
9. Hoe leert je hond?
10. De opvoeding
En met nog veel meer leuke hoofdstukken, die van pas komen..

Inleiding:
Australian Labradoodles zijn de meeste lieve, stabiele en vrolijke honden die je je kunt voorstellen. Ze hebben een uitzonderlijk groot geduld met kinderen. Ze zijn aanhankelijk, loyaal, grappig en...... ze zijn geschikt voor mensen met een allergische of astmatische aanleg. Omdat ze intelligent, sensitief en welwillend zijn, worden ze ook steeds vaker ingezet als hulp of therapiehond. Dit boek geeft veel informatie over de Australische Labradoodle. Maar dat niet alleen, het geeft ook veel tips en adviezen aan mensen die nog nooit eerder een hond hebben gehad. Omdat de Australische Labradoodle door allergieën soms de eerste hond is die het gezin heeft.
Het boek ik geschreven door Arienne Heuker of Hoek. Het boek is geschreven omdat zij als fokker van de Australian Labradoodle veel vragen krijgt van mensen die zich willen laten informeren over deze hond. Er is veel onduidelijk over de oorsprong van het ras, de verzorging, anti allergene vacht en opvoeding van de Australian Labradoodle, waar veel vragen over zijn. Door de vele vragen, in de ban van die leuke puppy(s) en hond(e) bij de fokker, vergeten veel mensen informatie op te slaan en blijft er weinig hangen van de informatie die de fokker verteld. Deze constatering en het feit dat er veel vraag is naar foto's heeft Arienne doen besluiten een boek te schrijven over dit ras. Een lees en kijkboek in 1! Met dit boek ben je goed voor bereid als je je Australian Labradoodle thuis kan verwelkomen.


Mijn ervaring:
Een prachtig boek met de juiste nodige informatie en mooie foto's van Australian Labradoodles van pup tot volwassen hond. Wij hebben het boek aangeschaft paar maanden voor we daadwerkelijk onze pup kregen. Wij hebben veel aan dit boek gehad door de informatie. En tijdens het wachten op onze pup, hadden we de prachtige foto's in het boek.Boek is hier te koop: Australian Labradoodle Boek

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^