Op stap in België

honden encyclopedie > Op stap in België

door honden page profiel ToshiToshi

Op stap in België

Lekker samen met je hond genieten van de mooiste wandelingen in België!
Op stap met je hond in België. 

Jullie herinneren zich nog wel  het boek 'Honden welkom'. In dit boek vind je 1500 overnachtingsadressen voor hond en baas in heel Nederland.

Verschillende Site-bezoekers hebben misschien  dit boek ondertussen al in huis. Maar een vraag die regelmatig terug kwam is ‘Hoe zit het dan met de adressen in België?’ Hebben jullie nog leuke tips? 

De oplossing voor je gevonden!

Johan en Santina De Meester werken voor de toeristische pers en hebben daarom samen met hun hond Biba al heel wat leuke plekjes in België ontdekt. Regelmatig kregen ook zij de vraag van andere hondenliefhebbers naar een hondvriendelijk adresje en de leukste plaatsjes in België.
Samen zochten ze wandelingen uit waar baasje en hond kunnen genieten van een gezonde omgeving en bundelden deze informatie in een boekje. Zo kan elke hondenvriend lekker een uitstap maken en daarnaast nog eens kiezen uit lange en korte wandelingen.

Je krijgt er ook heel wat extra uitleg bij. Zoals dingen die je aangeraden worden om zeker eens te doen en bezichtigen in een bepaalde omgeving...

...en heel wat leuke weetjes en tips over honden. Dat komt me bekend voor ;-)

Santina en Johan kozen twintig adressen voor je uit die echt voor 100% hondvriendelijk zijn. In elke streek worden er telkens drie wandelingen voorgesteld waardoor je de mooiste plekjes in die omgeving kan verkennen.

Jaak Pijpen, hoofdredacteur van het blad Woef bevestigt de vraag van zijn lezers naar leuke plaatsen waar honden welkom zijn. Hij schrijft dat hij er trots op is dat hij het voorwoordje mocht schrijven voor dit boek en is enthousiast over de locaties die hij ondertussen zelf allemaal al bezocht heeft.

Jaak schrijft: ' Wat is er leuker dan samen met je hond te genieten van de leukste momenten van het jaar? Geen uitvluchten zoeken, want het aanbod aan vakantiemogelijkheden samen met je hond(en) is groot en duur hoeft het niet te zijn.'

Dus vanaf nu hoef je niet meer te zoeken. Hier is een boekje met logies- en restauranttips waar je welkom bent met je hond!


Inhoud

Middelkerke
Viervoeters welkom op het ‘hondenstrand’

Kemmel
Voor speelvogels en hun viervoeters

Ath
Stapschoenen aan. Leiband in de hand. Ath, hier komen we! Het waasland
Trekpleister voor baasjes en hun lieveling

Wavre en Waterloo
Met je hond op schoolreis

Kasterlee
De arme rijke kempen verwelkomen baas en hond

Het Hageland
Hageland hondenland?

Dinant
Baas en hond verbonden door? De leiband!

De voerstreek
Honden te gast bij vos en das

De oostkantons
Ideaal voor viervoetige waterratten


De moeite waard om een van deze plaatsen eens uit te proberen.

ISBN: 978-90-209-7568-0
Verkoopprijs: +/- 15 euro
NUR-code: 502 | Wandelgidsen
Verschijningsdatum: 22-01-2008 *
Formaat: 135 x 180
Product: boek
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 144
Uitgave: 
Uitgeverij Lannoo

 

Schrijf een artikel

Honden Encyclopedie: de encyclopedie over honden

Momenteel staan er 0 artikelen in de honden encyclopedie !
Om een artikel te kunnen schrijven moet je eerst eventjes inloggen !


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^