Mijn asielschatjes <3

Dit zijn de hondjes waar ik mee ben gaan wandelen in het dierenasiel Veeweyde te Weelde. Stuk voor stuk hebben ze mijn hart verloren en verdienen het om in de spotlight gezet te worden!

Rino, hij heeft mijn hart gestolen en moest ik meer plaats hebben zou ik hem zo adopteren! Wat verdient hij om een actief en liefdevol baasje te vinden! Hij is een gecastreerde reu van ongeveer 2,5 jaar en bruist van het leven maar kan ook lekker in de zetel komen genieten. Hij kan goed met andere honden en kinderen en is ook al zindelijk! Hij is wat schuw en neemt de tijd om iemand zijn volledig hartje te geven maar eens hij je vertrouwt is het een hond met gouden hart! Hij houdt van goed lopen en verkennen, maar ook eens van een knuffel en koekje ;) En hij lijkt me een geweldige agility en obedient expert te worden! Wil jij hem dat bieden? Stuur me maar een PB of kijk op www.veeweydeturnhout.net!

Rino, hij heeft mijn hart gestolen en moest ik meer plaats hebben zou ik hem zo adopteren! Wat verdient hij om een actief en liefdevol baasje te vinden! Hij is een gecastreerde reu van ongeveer 2,5 jaar en bruist van het leven maar kan ook lekker in de zetel komen genieten. Hij kan goed met andere honden en kinderen en is ook al zindelijk!
Hij is wat schuw en neemt de tijd om iemand zijn volledig hartje te geven maar eens hij je vertrouwt is het een hond met gouden hart!
Hij houdt van goed lopen en verkennen, maar ook eens van een knuffel en koekje ;) En hij lijkt me een geweldige agility en obedient expert te worden!
Wil jij hem dat bieden? Stuur me maar een PB of kijk op www.veeweydeturnhout.net!

Spooky is een gekke mix labrador en ziet er even grappig uit als ze is :p Ze is ook uitermate lief naar mens en dier en houdt van een lekkere wandeling! Verdient een baasje met veel liefde en aandacht! Ze is nu 10 jaar oud en weg gedaan omdat de mensen te veel honden hadden, wie geeft voor haar laatste dag nog een warm mandje? Ze verdient het echt!

Spooky is een gekke mix labrador en ziet er even grappig uit als ze is :p 
Ze is ook uitermate lief naar mens en dier en houdt van een lekkere wandeling!
Verdient een baasje met veel liefde en aandacht! 
Ze is nu 10 jaar oud en weg gedaan omdat de mensen te veel honden hadden, wie geeft voor haar laatste dag nog een warm mandje? Ze verdient het echt!
 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^