Honden foto's van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje - pagina 4

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Asiel Weelde - mijn lievelingen, Asiel hondjes, Tibo

honden foto Gezellig hé Tibootje, moeten we nog doen hoor !!
honden foto
honden foto Even flodderen...
honden foto lieve Alex, wat ben je toch een schat van een hond !!
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto Lieve, lieve Alex, wat ben jij toch een tophond !! Mijn hart heb je helemaal gestolen, je bent mijn maatje net als Tibo !
honden foto Mijn liefste maatje Alex...aangevallen door de andere hond des huizes en retour asiel. Maar nog altijd even lief tegen mens en dier ! Gouden hond is het ! Gisteren mee naar de DA geweest en met de medicijnen en goede zorgen van de mensen van het asiel, komt hij er vast helemaal bovenop !!
honden foto Zora'tje vond het veel te warm !! Dus slijkbadje ;-) Deze lieve meid zoekt nog steeds een geweldig baasje !! Ze is opgegroeid met katten, dus die zijn geen probleem evenals andere honden. Update, Zora ging terug naar haar oude baasje
honden foto Viper op het terras met maatje Axa - Viper is voor de vierde maal geplaatst, hopen dat hij ditmaal baasjes heeft die hem niet meer dumpen !! Nu Axa'tje nog !
honden foto
honden foto Knappe en lieve Blacky vond vorige vrijdag, na een lang verblijf in het asiel, eindelijk een huisje, hopelijk is het dit keer zijn gouden mandje !
honden foto Onze leuke Stafford wandelmaatjes Blacky en Zora...
honden foto
honden foto Thalie...mooie meid, zo triest dat ook jij het indertijd niet mocht halen ;-(
honden foto komaan vrouwtje, ik ben al boven hoor !
honden foto een hond in zicht....
honden foto Even de omgeving bekijken !
honden foto Zit het hondje er...want die wil ik wel eens op de zenuwen werken...
honden foto Tibootje mee in de cafetaria, is onze zondagse gewoonte..eerst flink wandelen en dan wat gaan drinken, Tibo hoor je niet...;-)
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto Tibootje in Bokrijk

Ga naar Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^