Honden foto's van O'Conloch

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel O'ConlochO'Conloch. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Apache uit de VS apporteert een halve eeuw Hollandse historie uit de VS.
honden foto Hee, die Ceasar is art alive!
honden foto Ceasar
honden foto Veni, vidi, vici: Ceasar!
honden foto Ceasar bracht de Ierse setter terug aan top op veldwedstrijden, toppertje!
honden foto Samen sterk, Summertime Lady (links) en Ceasar, 's lands beste werkende Ierse setters.
honden foto Spiegelbeeld, je bent mijn glorie.. Giulla Redskin O'Conloch.
honden foto De Drie Musketiers in opmars. Ceasar (front) Redwing Last Apache Standing Apache uit de VS(midden) en Summertime Lady uit Ierland aan de IJssel bij Zwolle.
honden foto Zomerdroom, herfstfeest, winterwarmte, lentespektakel: Summertime Lady!
honden foto Hee, dit is zomer, Summertime Lady!
honden foto Kijk, da's nou Lady uit Ierland. En kijk wie d'r achter racet. Da's d'r nichtje Apache, vers aangevlogen uit de VS. Fun aan de IJssel!
honden foto Beauty is in the eye of the beholder, zeggen ze wel. Tja, wat vertellen uw ogen over Summertime Lady?
honden foto Summertime Lady maakt je blij, ze is in ons land de enige hoog voor het oorspronkelijk werk gekwalificeerde Ierse setter die ook 1 uitmuntend op show haalde. Maar ze is vooral een concert van levensblijheid!
honden foto Als vierjarig jochie liep ik hier aan de IJssel bij Zwolle met mijn eerste Ierse setter Rex. 55 jaar later zijn er vier van wie het duo Summertime Lady (links) uit Ierland en Ceasar (rechts) de bekendste zijn.
honden foto De vierjarige Ierse import Summertime Lady beleeft een geweldige lente. Ze is aanstaand moeder van het eerste door alle betrokken organisaties vooraf goedgekeurde outcrossnest met een roodwitte Ierse setter, is de enige van haar soort sinds decennia in ons land die hoog gekwalificeerd is voor het oorspronkelijk werk en 1 uitmuntend op show scoorde, schitterde in media in 2015 van De Jachthond tot De Telegraaf, is weer de beste volwassen werkende Ierse setter en is in alle seizoenen een zomerdroom die werkelijkheid wordt.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^