Saarlooswolfhond fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Saarlooswolfhond fokkers op de HondenPage.

Kennel v.d. Zevenhuizerplas Kennel v.d. Zevenhuizerplas Kennel v.d. Zevenhuizerplas v.d. Zevenhuizerplas

Outcross project Saarlooswolfhond De meeste mensen die ons kennen zullen wel weten dat wij het ras Saarlooswolfhond een warm hart toedragen. Ons ras heeft – zoals zoveel kleine rassen – te maken met de gevolgen van een kleine genenpool. Dat wil zeggen dat de honden nauw aan elkaar zijn verwant. Daardoor vermindert de vruchtbaarheid en wordt de kans op erfelijke afwijkingen groter. Om dit te voorkomen heeft de AVLS van de Raad van Beheer toestemming gekregen om outcross te doen. Dat wil zeggen dat er onder strikte voorwaarden af en toe een ander ras mag worden ingekruist. In 2014 is een Zwitserse Witte Herder ingekruist en nu is er gekozen voor een Siberische Husky. Na zorgvuldige selectie heeft het bestuur van de AVLS, op voordracht van de selectiecommissie, besloten de Husky Run Before Beauty’s Gaucho in te zetten voor de outcross. De outcross zal plaatsvinden met ons teefje Lica Kadin van de Kilstroom. Run Before Beauty’s Gaucho is een sterke, vriendelijke reu met een lief en zacht karakter. In zijn groep leidt hij zijn roedel en is de echte alfa. In combinatie met mijn teefje Lica verwacht ik er veel van. Lica is een oersterke Saarlooswolfhond. Ze is zeer rastypisch, is kerngezond en heeft een fijn en vriendelijk karakter.

Audry Wennekers  Kennel: Villa della Lupa Audry Wennekers  Kennel: Villa della Lupa Audry Wennekers  Kennel: Villa della Lupa Audry Wennekers  Kennel: Villa della Lupa Audry Wennekers  Kennel: Villa della Lupa

Kennel Villa della Lupa fokt af en toe een nestje en fokt uitsluitend met geteste ouderdieren. In onze combinaties proberen we de juiste balans te vinden in gezondheid, karakter en uiterlijk!!

Wij zijn een kleine hobby fokker en wij fokken alleen maar honden met FCI stamboom. Volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer en volgens het fokregelement van de AVLS. Ons doel is het fokken van mooie en vooral gezonde Saarlozen. De dekreu (Ayzo) is een mooie, zachtaardige en stabiele reu. Dit is Riva haar 2e nest. De zoektocht naar een goede reu, die de teef op een aantal punten aanvult was niet eenvoudig. Een gezonde basis voor de pups staat hoog op onze prioriteitenlijst. We streven daarom naar een combinatie met een zo laag mogelijke verwantschap tussen teef en reu. Ook vinden we het testen van HD, DM, Dwerggen en ECVO van groot belang. Op 24 oktober 2013 zijn er 5 pups geboren. Het zijn 4 teefjes en 1 reutje. Voor 4 pups hebben we ondertussen een geschikte baas gevonden. Dus we hebben nog 1 puppie over, een teefje. De pups groeien op in huis en hebben al veel meegemaakt. Mensen, kinderen en de kat zijn ze gewend, maar ook de wasmachine en stofzuiger. Wanneer ze wakker zijn lopen ze vrij door huis zodat ze al veel kunnen onderzoeken en leren. Vanaf week 4 hebben ze vers vlees gekregen, ook drinken ze nog volop bij moeder. Aangezien de Saarlooswolfhond slecht tegen brokken kan adviseren wij dan ook om vers vlees te blijven voeren. Wij zoeken mensen die zich hebben verdiept in wat een Saarloos is en deze kunnen bieden wat ze nodig hebben. Heb je interesse, neem dan contact met ons op.

Lobo de la Luna Llena Lobo de la Luna Llena Lobo de la Luna Llena Lobo de la Luna Llena Lobo de la Luna Llena

Ons doel is om af en toe een nestje te fokken. Wij hanteren hiervoor de richtlijnen van Raad van beheer & FCI. Voor meer informatie over gezondheid, karakter en overige informatie kunt u terecht op onze website: Luna-Llena.nl en FaceBook Lobo de la Luna Llena

saarlooswolfhonden kennel  Yumoja saarlooswolfhonden kennel  Yumoja saarlooswolfhonden kennel  Yumoja saarlooswolfhonden kennel  Yumoja saarlooswolfhonden kennel  Yumoja

Welkom op de website van kennel Yumoja. Kennel van de Saarlooswolfhond. Kennel Yumoja selecteert vooral op karakter en gezondheid. Ouder dieren worden officieel getest op HD, DM, PRA, Cataract en Dwerggroei . Wij staan voor een optimale socialisatie en begeleiding van onze honden. Wilt u zich orienteren in het ras neem dan even een kijkje op de pagina s van mijn website. Daar vind u alles over de saarlooswolfhond en onze honden . Wilt u meer weten over pups en waar u op moet letten als u een saarlooswolfhonden pup aanschaft, neem dan even contact met ons op.

Silva Amica Silva Amica Silva Amica

Wij zijn Jan en Gerrie Pols. Wij fokken af en toe een nestje Saarlooswolfhonden in huiselijke kring. Wij hebben op dit moment drie geweldige teefjes in huis. Zohey Zandra Zenit Bastaja (Sara) een zeer lieve mooie en vooral verdraagzame teef. Haar dochter uit haar eerste nestje, Silva Amica's Amare Wyakin (Wya), een heerlijke vrolijke hond, verdraagzaam zoals haar moeder maar met net iets meer ondeugende trekjes. Tot slot een nichtje van deze twee dames, Daenerys, een brutaal en druk maar ontzettend lief teefje dat een heel open karakter heeft. Wij fokken uitsluitend met geteste honden en vinden gezondheid en karakter ontzettend belangrijk. Wij zijn lid van de AVLS.

Wat leuk dat je op dit blog bent. Welkom! Op mijn blog houd ik je op de hoogte van het aankomende nest van mijn Saarlooswolfhond Gaia. We verwachten eind oktober 2014 de pups. Regelmatig zal ik je op de hoogte houden van de gebeurtenissen. Als fokker voel ik mij verantwoordelijk voor gezonde pups, hoewel je dat nooit voor 100 % kan garanderen. De natuur is grillig. Om die reden heb ik zowel de teef als de reu laten testen op de in het ras voorkomende afwijkingen. Deze uitslagen zijn te vinden onder nestplanning. Daar staat ook dat Thorgal de reu is die Gaia mag dekken.

vd Scheldeschorre vd Scheldeschorre vd Scheldeschorre vd Scheldeschorre vd Scheldeschorre vd Scheldeschorre

Wij zijn liefhebbers van het ras Saarlooswolfhond. In de 1e plaats hebben we de honden voor ons plezier. Als het zo uitkomt en we een geschikt teefje hebben,proberen we pups te krijgen om andere mensen ook van dit fijne ras te laten genieten.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Saarlooswolfhond fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Saarlooswolfhond ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Saarlooswolfhond? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Saarlooswolfhond? Kijk dan bij de Saarlooswolfhond rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Saarlooswolfhond fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Saarlooswolfhond puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^