Fokker vermelding van Lykos Saarlooswolfhonden

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Lykos Saarlooswolfhonden
Beschrijving: Net over de grens in België vlak naast een groot natuurgebied wonen wij midden in het bos met onze 3 Saarlooswolfhonden. Af en toe fokken wij ook een gelegenheidsnestje volgens de strenge selectieregels van de rasverenigingen, Belgische kennelclub en FCI. Onze pups groeien op in huiselijke kring en worden met de grootste zorg opgevoed. Uiteraard zijn al onze honden getest op alle mogelijke ziektes en afwijkingen waarvan je alle uitslagen transparant kunnen raadplegen op onze website. Altijd welkom voor een bezoekje in real life of kijk eens op onze Lykos Website, Facebook Pagina en Instagram. Wij zijn lid van de volgende rasverenigingen: BSWV - Belgische Saarlooswolfhond Vereniging, NVSWH - Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden, DSWV - Deutscher Verein für Saarlooswolfhunde, ASF - Association Saarloosien de France.

Contact
Website: http://www.lykos.be
Telefoon: +32486560923

Adres
Woonplaats: Wildert (Essen)

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Lykos Saarlooswolfhonden is te vinden onder
- Saarlooswolfhond fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze teef Daya is de oudste en nu 4. Zij heeft 1 nestje gehad. Onze twee jongens Kerberos en Styx zijn resp. 3,5 en 3.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Al onze honden hebben een FCI stamboom, DNA profiel, MyDogDNA profiel en zijn getest op DM, Dwerggroei, heupdysplasie, elleboogdysplasie en hun ogen worden jaarlijks onderzocht. De uitslagen van deze onderzoeken vind je op onze website.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze honden en pups worden getittert adhv VacciCheck waarna we samen met de dierenarts bepalen welke vaccinaties er effectief nodig zijn en voor welke ziektes ze nog genoeg antistoffen hebben. Op die manier bied je alle honden de beste bescherming. Jaarlijkse enting voor Weil (Leptospirose) en driejaarlijks hondsdolheid (Rabiës).

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Uit ervaring merken we dat tussen 8 en 10 weken de pups zelfstandig genoeg zijn om het nest te verlaten. Voor het buitenland is dit 15 weken ivm Europese wetgeving.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Minder dan 1. Wij houden ons aan de strenge gezondheidsregels van minimum 2 jaar tussen nesten en max 2 tot 3 nesten per teef totaal.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huiselijke kring in hun eigen roedeltje waarbij de 3 volwassen honden mee opvoeden. Ze wennen vanaf jonge leeftijd aan kinderen, katten en andere dieren . Ook laten we ze kennismaken aan veel verschillende situaties en vreemde geluiden. Het zgn 'bombproof' maken.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Lykos Saarlooswolfhonden
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Lykos SaarlooswolfhondenLykos SaarlooswolfhondenLykos SaarlooswolfhondenLykos SaarlooswolfhondenLykos SaarlooswolfhondenLykos SaarlooswolfhondenLykos SaarlooswolfhondenLykos Saarlooswolfhonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Lykos Saarlooswolfhonden

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^