Pyreneese Herdershond à poil long fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Pyreneese Herdershond à poil long fokkers op de HondenPage.

Du Pic De Pioulou Du Pic De Pioulou Du Pic De Pioulou Du Pic De Pioulou Du Pic De Pioulou Du Pic De Pioulou Du Pic De Pioulou Du Pic De Pioulou

Wij zijn een familiale fokker met af en toe een nestje beschikbaar. Al onze honden wonen en leven ook in huis. De pups worden familiaal, sociaal en in huis geboren en grootgebracht. Wens je een pup van bij ons, dan kan je vooraf kennis maken,want we werken met een (vrijblijvende)resevatielijst, wat meestal betekend dat de pups reeds besproken zijn eer ze geboren zijn. Neem gerust contact op ! Onze volwassen honden zijn zeer sociaal en geselecteerd op schoonheid, karakter en rasstandaard gekeurd !

Jadoble

Jadoble, Wij zijn clubfokker van de Nederlandse pyreneeserherderclub.Wij fokken af en toe een nestje met onze pyrtjes. Alle honden wonen bij ons in huis.De pupjes leven en wonen ook bij ons in de huiskamer, daardoor zijn ze goed gesocialiseerd voor dat ze weg gaan naar hun nieuwe baasjes.

Meer weten over de Pyreneese Herdershond à poil long ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Pyreneese Herdershond à poil long? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Pyreneese Herdershond à poil long? Kijk dan bij de Pyreneese Herdershond à poil long rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Pyreneese Herdershond à poil long fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Pyreneese Herdershond à poil long puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^