Fokker vermelding van ESS v.d. Jorishoeve

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: ESS v.d. Jorishoeve
Beschrijving: Wij zijn een kleine kennel. Onze honden leven in huis. Hun grootste passie is wandelen in het bos en zwemmen. Buiten hun dagelijkse boswandelingen komen ze ook vaker met zeer veel succes op tentoonstellingen. Onze 3 heren springer hebben al voor zeer veelbelovend nageslacht gezorgd. Verder hebben we nog onze mascotte Joep. Joep is een oranjeschimmel engelse cocker spaniel van bijna 13 jaar, inmiddels meent hij dat ook hij een engelse springer spaniel is. Begin augustus 2011 verwachten we ons eerste nestje. De puppen zullen in de huiskamer opgroeien samen met hun vader, moeder, opa, halfbroertje en cockertje Joep.

Contact
Website: http://www.vdjorishoeve.nl
Telefoon: 0492 545774

Adres
Woonplaats: Helmond

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

ESS v.d. Jorishoeve is te vinden onder
- Engelse Springer Spaniel fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben 3 reuen en 1 teef waar gefokt mee wordt. De reuen zijn 6 jaar, 5 jaar en 3 jaar. Het teefje, Amy wordt in augustus 2011 4 jaar en hoopt van de zomer voor de eerste moeder te worden. Een hele mooie leeftijd voor een nestje, ze is zowel geestelijk als lichamelijk volgroeid. Onze mannen hebben al heel wat nakomelingen, in april 2011 hebben we dan ook een familiedag georganiseerd, vanuit Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk zijn familieleden gekomen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Al onze honden hebben A-heupen, zijn dna getest op (of vrij door ouders) CORD1, dat is een een oogaandoening. Ze hebben hun jaarlijkse oogtest gehad en daarbij ook een gonioscopie (ook een oogtest om te zien of ze aanleg hebben voor glaucoom).

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen rond de 7 weken een oogtest, uitgevoerd door een oogarts en uiteraard bij de eerste enting met 6 weken krijgen ze een uitvoerige check van onze dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen met 8 weken gaan uitvliegen

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nestje per jaar, de puppen liggen niet in stro, kennels of wat dan ook, nee ze groeien op in onze woonkamer, waar niet teveel andere honden zijn (5 volwassen honden in een rijtjeshuis is meer dan voldoende!)

Hoe en waar groeien de pups op ?
in onze huiskamer

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met ESS v.d. Jorishoeve
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Annemie NottenAnnemie NottenAnnemie NottenAnnemie NottenAnnemie NottenAnnemie NottenAnnemie NottenAnnemie NottenAnnemie Notten

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van ESS v.d. Jorishoeve

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^