Fokker vermelding van Vd mattonellerosse

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Vd mattonellerosse
Beschrijving: Welkom bij v.d.Mattonelle Rosse Wie zijn wij. Ik ben Desire de Jongh - de Kleijn getrouwd met Michael de Jongh samen hebben wij een dochter Lilly. Wij hebben 2 Rottweilers Chanell & Motjo van Brixenburg. De liefde van de rottweiler is begonnen toen ik nog thuis woonde, ik was 3 jaar toen mijn ouders een rottweiler Boaz kochten daar is mijn liefde geboren voor het ras. In 2013 ben ik samen gaan wonen met Michael, Chanell was een herplaats Rottweiler waar ik mee trainde en zij is mee gegaan met ons, Chanell heeft geen stamboom. Ik kwam er al snel achter dat als je werken wilt met een Rottweiler ( IPO ) dat je wel een hond moet hebben met stamboom . Na lang zoeken kwamen we uit bij de Brixenburg kennel. Hier komt Motjo van Brixenburg vandaan. Waarom de naam v.d. Mattonelle Rosse? Rottweilers zijn vernoemd naar de Duitse stad Rottweil, vroeger een Romeinse stad. De stad stond bekend om zijn rode daken en heette oorspronkelijke Rote Wil ( rode vesting). Rode tegels in het Italiaans = mattonelle rosse De voorgangers van de Rottweilers waren Romeinse honden die meegenomen waren naar Duitsland en zich daar vermengden met plaatselijke rassen. Zo ontstond de Rottweiler.

Contact
Website: http://vdmattonellerosse.nl
Telefoon: 0611092664

Adres
Woonplaats: Tiel

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Vd mattonellerosse is te vinden onder
- Rottweiler fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken met kuma van brixenburg Zij is 4 jaar oud die graag wil werken al is het een show of echt een igp training of een obb training ze is er altijd voor in En we hebben fanta van brixenburg die is 2 jaar die ook peraat staat voor show of graag wil werken. Veders leven ze bij ons in huis En zijn sociaal naar mens en hond en kleine kinderen

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Kuma van brixenburg is HD en ED vrij jlpp vrij Lang haar vrij Fanta HD vrij ED 1 Jlpp vrij Lang haar vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen alle inentingen

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Pups mogen het nest verlaten als ze 7 weken oud zijn

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij Fokken 1 a 2 nesten perjaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien binnen op

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Vd mattonellerosse
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Vd mattonellerosse

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^