Fokker vermelding van FROM GLADIATORDOGS

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: FROM GLADIATORDOGS
Beschrijving: We hebben nog 1 pup beschikbaar uit ons nestje en is op zoek is naar een warm en liefdevol huis. Het teefje is 18-01-2019 geboren en mag het nest verlaten. Pup heeft een FCI stamboom, DNA profiel en is gechipt door de Raad van Beheer. Ze is ingeent, ontwormd, in bezit van een Europeesdierenpaspoort, wat is afgegeven door de dierenarts na de gezondheidscheck. Beide ouders voldoen aan alle gezondheids eisen die verplicht zijn door de ras vereniging. Beide ouders hebben een FCI stamboom, zijn beide HD-ED en ataxie vrij en in bezit van de MAG test. Alle testresultaten zijn aanwezig. Tevens zijn wij aangesloten bij de rasvereniging ASTCH. Het teefje is geboren en opgegroeid in huiselijke kring met onze andere staffords en kat. Beide ouders zijn wonen hier in huis. Wij werken met een koopcontract en er zit 1 jaar garantie op erfelijke afwijkingen. Onze pups worden verkocht na een kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk dat het van beide kanten goed voelt en zullen dus ook niet zo maar aan iedereen een pup verkopen. Wij vinden het altijd leuk om contact met de nieuwe eigenaar/eigenaren te houden. Ook mag er ten alle tijden contact met ons worden opgenomen bij vragen, advies en zullen dan ook helpen waar nodig. Heeft het teefje uw interesse gewekt? U bent altijd welkom om kennis met ons en de honden te komen maken. Op onze site kunt u meer informatie vinden en kennis maken met onze kennel of neem contact op via de mail of telefoon.

Contact
Website: http://gladiatordogs.nl
Telefoon: 0641402938

Adres
Woonplaats: Nijmegen

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

FROM GLADIATORDOGS is te vinden onder
- American Staffordshire Terrier fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Moeder hond Shadow wordt 6 in mei 2019 en vader hond wordt in mei 2019 3 jaar.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Zie beschrijving. Alle testen zijn met goed resultaat behaald en zijn aanwezig en te bekijken.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Zie advertentiebeschrijving

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Pup mag het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken hobbymatig en hebben 1 a 2 nestjes in de 2 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups zijn geboren en groeien in huis op tussen onze andere amstaffs

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met FROM GLADIATORDOGS
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

FROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGSFROM GLADIATORDOGS

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van FROM GLADIATORDOGS

25-06 American Staffordshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^