Fokker vermelding van Groote Heide Boerboels

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Groote Heide Boerboels
Beschrijving: Wie een puppy zoekt die een zachtaardige inborst heeft en later beschermende en waakzame eigenschappen ontwikkelt, zou de aanschaf van een boerboel puppy kunnen overwegen. De boerboel is een tamelijk groot hondenras, dat een kruising is tussen de mastiff, de bulldog en inheemse Zuid-Afrikaanse honden. Een van de meer gerenommeerde boerboel fokkers is Groote Heide in het Belgisch-Limburgse Neerpelt. Groote Heide boerboels zijn trouwe vrienden, maar alert ten aanzien van onbekenden. Baas over territorium Volwassen boerboels zijn sterke dieren, die 50 tot 90 kilo wegen en tussen de 60 en 70 centimeter hoog zijn. Sinds 2000 wordt dit hondentype ook in Nederland en België gefokt. Het boerboelras ontstond in Zuid-Afrika, waar ze de vaste compagnons waren van de Nederlandse boeren die het land koloniseerden. Hier hadden de honden eeuwenlang de taak om het erf, de boerderij, het vee, de boer en zijn gezins- en familieleden te beschermen. Vooral op eigen terrein zijn de dieren steeds op hun hoede, hetgeen zich uit in een zelfverzekerde en autoritaire houding. Karaktervolle Groote Heide boerboels Een vertrouwde fokker is kennel Groote Heide, vlakbij de Nederlands-Belgische grens. De boerboel puppy’s die hier worden grootgebracht, maken deel uit van een kinderrijk huishouden. Dankzij de aanwezige gezinssituatie krijgen de uit dit kennel afkomstige honden een uitstekende basis mee. Dit zorgt ervoor dat de pups opgroeien tot huisgenoten met het juiste karakter, waardoor ze direct op hun plaats zijn. Houd er wel rekening mee dat volwassen boerboels de ruimte nodig hebben. Het is daarom sterk af te raden deze hond te houden in een flat of appartement. Boerboel Puppy kopen Naast het aanleren van sociaal gedrag, zorgt Groote Heide er tevens voor dat de boerboelhondjes medisch in orde zijn. Alle ouderparen zijn geröntgend, waarmee de kans op afwijkingen zo goed als afwezig is. Voordat de boerboelpups naar hun nieuwe baasjes gaan, worden ze medisch onderzocht en ingeënt. Tevens hebben ze op tijd hun ontwormingskuren gehad, en zijn ze in het bezit van een Europees paspoort en officieel gekeurd door een dierenarts. Bij Boerboel Kennel Groote Heide schaft u dus aantoonbaar gezonde honden aan.

Contact
Website: http:// https://www.grooteheideboerboels.com/boerboel-puppy-k…nel-groote-heide/
Telefoon: 0031)0)646290550

Adres
Woonplaats: Neerpelt Belgie

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Groote Heide Boerboels is te vinden onder
- Boerboel fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De boerboel is dus een relatief nieuw hondenras. Daarom wordt de soort op dit moment nog niet erkend door de FCI, de Fédération Cynologique Internationale. Deze wereldwijde en overkoepelende organisatie is ontstaan uit de samenwerking tussen hondenkennels in een groot aantal landen. Ondanks het feit dat boerboels volgens de internationale FCI-regels geen officiële rashonden zijn, kunt u er bij de aanschaf van een puppy vanuit gaan dat deze raszuiver is gefokt. Professionele boerboelfokkers zullen als bewijs daarvan altijd bereid en in staat zijn om een stamboom te overleggen en mee te geven.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouderparen worden volledig geröntgend en klinisch gekeurd

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen alle nodige ontworming ,inentingen en worden volledig nagekeken door de dierenarts voor ze naar hun nieuwe baasjes gaan

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen op de leeftijd van 8 a9 weken naar hun nieuwe baasjes

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 of 2

Hoe en waar groeien de pups op ?
De boerboel fokker uit Neerpelt heeft af en toe een nest pups. Deze worden geboren uit gezonde en stabiele reuen en teefjes. Het resultaat hiervan is dat de kleine boerboels stuk voor stuk een vriendelijke inborst hebben, en zich daardoor gemakkelijk laten opnemen in gezinnen met kinderen. Omdat deze hondjes de eerste tijd groot worden in een traditionele woonomgeving, raken ze al snel gewend aan alle situaties en geluiden van een regulier huishouden. Dit zorgt er onder meer voor dat de pups een goede interactie ontwikkelen met de drie jonge kinderen van het gezin.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Groote Heide Boerboels
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Groote Heide BoerboelsGroote Heide BoerboelsGroote Heide BoerboelsGroote Heide BoerboelsGroote Heide BoerboelsGroote Heide Boerboels

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Groote Heide Boerboels

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^