Fokker vermelding van Royal Ratanas

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Royal Ratanas is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Royal Ratanas nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Royal Ratanas langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Royal Ratanas een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Royal Ratanas
Beschrijving: Ratanas is het Thaise woord voor juwelen. We vonden het toepasselijk om deels een Thaise benaming te nemen.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0032485151010

Adres
Woonplaats: Rotem, Belgiƫ

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Royal Ratanas is te vinden onder
- Thai Ridgeback Dog fokkers
- Thai Ridgeback fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Sally vom Crownhill, een mooie rode teef met donker masker en uitstekende stamboom, woont bij ons, samen met onze Gecastreerde reu, Amor aes Dang Shen (ook een thai ridgeback dog). Onze reu hebben we besloten te castreren om oepsnestjes te voorkomen. Eigenlijk nooit van plan geweest om te fokken. Doch, omdat Sally uit een zeer zeldzame lijn komt en de genenpool bij de thai ridgeback klein is, hebben verscheidene fokkers van over heel de wereld ons een beetje gepushed om toch minstens 1 nestje met haar te fokken. We hebben onze tijd genomen om alles in orde te brengen wat nodig is en meer, om verantwoord een nestje te fokken. Nu ze ruim 3.5 jaar oud is vonden we de tijd rijp om haar te laten dekken. We hebben maanden naar de (voor ons) perfecte reu gezocht en die gevonden. Een schitterende zwarte, die bij alle gezondheidstesten uitstekende resultaten heeft, net als onze Sally. Ook behaalde hij vele prijzen in verscheidene landen en niet onbelangrijk voor een thai is dat hij een zeer goed karakter heeft. Klein minpuntje was dat we er 1000 km voor moesten reizen, maar dat hadden we er graag voor over. Dus 1 nestje staat nu vast en misschien een tweede, als het bevalt. Maar daar zal zeker 2 jaar tussen zitten.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
De ouders zijn getest op dermoid sinus (DS), HD en ED. De uitslagen zijn : DS, niet aanwezig HD, A ED, 0/0

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden getest op dermoid sinus (DS) Krijgen alle nodige inentingen en ontwormingen.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
9 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 nestje om de 2jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huis met andere hond en kinderen.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Royal Ratanas
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Royal RatanasRoyal RatanasRoyal RatanasRoyal Ratanas

Puppy advertenties van Royal Ratanas

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^