Fokker vermelding van v.h. Hondenpaleis

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: v.h. Hondenpaleis
Beschrijving: Hobbyfokker die incidenteel een nestje fokt uit verantwoorde combinaties. Ouderdieren zijn getest op erfelijke ziektes en voldoen aan de voorwaarden van de Havanezer Club Nederland waar wij ook keurfokker van zijn. De honden zijn in de eerste plaats onze huisdieren. De pups worden optimaal gesocialiseerd en nemen we mee naar diverse gelegenheden zoals een basisschool, verzorgingstehuis, losloopgebied, andere dieren om kennis mee te maken. Ze groeien op in huis tussen katten en onze honden. Ze ontvangen regelmatig bezoek. Puppies mogen vanaf 9 weken het nest verlaten en zijn dan meerdere malen ontwormd, 2x geënt, krijgen een Europees Paspoort met gezondheidsverklaring een stamboom, HCN-certificaat en een puppypakket. Heeft u interesse in een (toekomstige) pup van ons? Neemt u dan contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie.

Contact
Website: http://www.hethondenpaleis.nl
Telefoon: 0627556966

Adres
Woonplaats: Heerhugowaard

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

v.h. Hondenpaleis is te vinden onder
- Havanezer fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De minimale leeftijd van een ouderdier is volgens de vereniging is 16 maanden voor een teef en 12 maanden voor een reu. Wij kijken met name naar de hond of ze eraan toe zijn om de verantwoording aan te kunnen. Wij houden ons aan de eisen van de vereniging qua leeftijd voor een nest.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Ouderdieren zijn getest op Cataract en hiervan vrij bevonden. Ze zijn ook getest op Patella Luxatie en de uitslag hiervan is 0/0 max. 1/1 in het laatste geval wordt dit enkel met een 0/0 combinatie toegestaan. Wij fokken uitsluitend met geteste ouderdieren die voldoen aan de eisen van de vereniging.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De puppen worden met 6 en 9 weken onderzocht door de dierenarts en hebben dan hun 1e en 2e enting gehad. Met 12 weken moeten ze nog 1x een herhaal enting krijgen daarna zijn ze voor een jaar beschermd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Puppen mogen vanaf 9 weken oud verhuizen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 à 2 nestjes per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De puppen groeien op in huis tussen de honden en katten. Ze worden optimaal gesocialiseerd.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met v.h. Hondenpaleis
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

v.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleisv.h. Hondenpaleis

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van v.h. Hondenpaleis

17-05 Havanezer pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^