Fokker vermelding van Xanaway's

Fokker vermelding

Kennel
Kennelnaam: Xanaway's
Beschrijving: Xanaway's is een fokker die op kleine schaal havanezers fokt, waarbij karakter en gezondheid van de hondjes op de eerste plaats staan en daarnaast het uiterlijk van de hondjes. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat de havanezer een fijne gezelschapshond is, maar ook dat een havanezer mee op pad kan!

Contact
Website: http://www.xanaways.nl
Telefoon: 0623101263

Adres
Woonplaats: Hoornsterzwaag

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Hondenrassen

Xanaway's is te vinden onder
- Havanezer fokkers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij hebben 3 teefjes waarmee gefokt wordt. Als een teefje voldoet aan alle voorwaarden om te kunnen fokken, zoals oog- en patella-onderzoek, wachten we tot het teefje minimaal 2 jaar is en wordt ze gedekt en hopen we dat er een nestje komt. Er wordt met een teef maximaal 3 keer gefokt. Daana mag ze bij ons de rest van haar leven doorbrengen.

Waarop zijn de ouders getest ? Wat zijn de uitslagen ?
Oogonderzoek en patella. Alle hondjes zijn vrij van oog- en knieproblemen

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden onderzocht als ze 6 weken oud zijn. Hun algemene lichamelijke toestand wordt dan door de dierenarts bekeken. Er wordt dan ook geënt tegen parvo- en hondeziekte. Pups die 9 weken zijn worden opnieuw geënt. We ontwormen de pups op leeftijd van 2, 4, 6, en 8 weken.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Een havanezer mag het nest verlaten bij een minimale leeftijd van 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Per teefje max. één nestje per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in de huiselijke sfeer. Hun verblijf staat in de huiskamer. In de zomer gaan de pups bij mooi weer dagelijks in de tuin, waar ze naar hartelust kunnen spelen met elkaar. We zorgen ervoor dat er veel 'puppyknuffelaars'over de vloer komen.Zo nu en dan nemen we de pups mee voor een uitje om ze kennis te laten maken met de buitenwereld en ze te socialiseren.

Contact

Vul onderstaand fomulier volledig in om contact op te nemen met Xanaway's
Laat een reactie achter

Uw naam
Uw email
Uw bericht:

Reacties

Momenteel kunnen leden geen commentaal en berichten plaatsen.

 

Foto's

Geen foto's gevonden

Fokker Uitslagen

Geen uitslagen gevonden !
Wat betekend dit ? De fokker heeft er voor gekozen om de uitslagen van de testen niet te publiceren op de HondenPage. Controleer daarom zelf, bij het eerste bezoek aan de fokker, de uitslagen van de test. Een goede fokker zal dit ook uit zichzelf aanbieden !

Puppy advertenties van Xanaway's

Nog geen puppy advertenties gevonden!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^